IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ağustos 2014, 12:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İdrar torbasıyla sandığa koştu!




Adana'da idrar torbasıyla yaşamını sürdüren 70 yaşındaki bir kişi, bu engeli bahane etmeden, torbayı bir çantaya koyarak soluğu sadık başında aldı.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Adana'da sıcağa rağmen vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandıklara akın etti. 70 yaşında idrar problemi olan Mithat Semerci de vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandığa koştu.

Semerci, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle idrar torbasına bağımlı yaşamasına rağmen torbasını bir çantaya koyup oy kullanmak için kızıyla birlikte Çobanoğlu Ticaret Meslek Lisesi'ne geldi. Oyunu kullanan Semerci'nin merdivenlerden elinde içine koyduğu idrar çantası ile çıkması dikkat çekti. Semerci,

taksiye binerken rahatsız olmasına rağmen vatan için oy kullanmaya geldiğini belirterek, "İnşallah 2015 seçimlerinde de oy kullanabilirim" dedi.

GÖĞSÜNDE HORTUMLA OY KULLANMAYA GELDİ
Antalya'da akciğer kanseri tedavisi gören ve dün akşam saatlerinde yoğun bakımdan çıkan 62 yaşındaki Murat Kamil Atmaca, cumhurbaşkanlığı seçimi için göğsündeki hortumla oyunu kullanmaya gitti.

Yılbaşında akciğer kanseri teşhisi konulan matbaacı Murat Kamil Atmaca, geçen salı günü ameliyata alındı. Başarılı bir operasyon geçiren Atmaca, dün akşam saatlerinde yoğun bakımdan servise alındı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden sabah saatlerinde ayrılan Atmaca, doktorların itirazına rağmen cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanacağı sandığa gitti.

Muratpaşa İlçesi'ndeki Merkez Ortaokulu'nda bulunan 2392 numaralı sandıkta oyunu kullanan Murat Kamil Atmaca, "Nasıl askerlik bir vatani görev ise oy kullanmak da benim için öyle bir görev. Dün yoğun bakımdan çıktım ama gelip oyumu kullandım. Doktorlar ne söylerse söylesin bu benim için bir görev" dedi.

Oyunu kullanmaya göğsüne takılı direnle gelen Atmaca, kızlarının yardımıyla hastaneye döndü.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
koştu, sandığa, torbasıyla, İdrar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık