IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ağustos 2014, 23:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fener frikiklerle yıktı: 2-1




Fenerbahçe, yeni teknik direktörü İsmail Kartal'la ilk karşılaşmasına çıktı. Olympiakos karşısında sahadan 2-1 galip ayrılan Sarı-Lacivertliler'in oynadığı oyun taraftarların yüzünü güldürdü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü İsmail Kartal yönetiminde ilk maçında çıktı. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Yunan ekibi Olympiakos'u ağırlayan Sarı-Lacivertliler, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Sarı-Lacivertliler'in oynadığı oyun göz doldurdu ve taraftardan alkış aldı.

Üç gol, üç frikik, üç sol ayak...


Mücadelenin ilk golü 35. dakikada atıldı. Serbest vuruşta topun başına geçen Caner Erkin, müthiş bir şutla kaleci Roberto'yu avladı. 81'de bu kez sahneye Emre Belözoğlu çıktı. Tecrübeli futbolcu, tıpkı Caner gibi serbest vuruştan kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. Maçın sonlarına doğru bu kez golü bulan taraf Olympiakos oldu. Serbest vuruş kazanan Yunan ekibinde topun başına Holebas geçti. Alman doğumlu Yunan futbolcu, sol ayağıyla ağları havalandırarak skoru 2-1'e getirdi. Bu gol, aynı zamanda karşılaşmanın da sonucunu belirledi. Fenerbahçe, Olympiakos'u 2-1 mağlup etti. Gollerin tamanının frikikten, tamamının ise sol ayaklı futbolculardan gelmesi dikkat çekti.

İsmail Kartal’ın ilk maçı

İsmail Kartal, teknik direktör olarak sarı-lacivertli takımın başında ilk maçına çıktı.

Ersun Yanal’ın istifasından sonra sarı-lacivertli yönetim tarafından yardımcı antrenörlükten teknik direktörlüğe getirilen Kartal’a, Olympiakos maçında taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

Karşılaşmanın başlama düdüğünün öncesinde, taraftarlar "İsmail Kartal" diye tempo tuttu. Bunun üzerine yedek kulübesinden taraftarlara doğru yürüyen Kartal, el sallayıp, eğilerek taraftarları selamladı. Taraftarlar da "Şampiyon yap bizi İsmail Kartal" diye tezahürat yaptı.

Bu arada, okul açık tribünde bulunan bir grup taraftar, ısınmaya çıkan sarı-lacivertli futbolculara tepki gösterirken "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" ve "Aşkımız armaya, sizlere değil" diye tezahürat yaptı.

Seba için saygı duruşu yapıldı

Vefat eden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba için karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşunun ardından, sarı-lacivertli taraftarlar, "Seba ölmedi, kalbimizde yaşıyor" diye bağırdı.

Tribünlerde boşluklar göze çarptı

Fenerbahçeli taraftarlar, Olympiakos ile oynanan hazırlık maçına fazla ilgi göstermedi. Tribünlerde büyük boşluklar göze çarparken, stada gelen taraftarlar takımlarına destek verdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
21, fener, frikiklerle, yıktı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fener Balığı - Fener Balığı Hakkında - Fener Balığının Özellikleri Liaaa Hayvanlar Alemi 0 15 Mart 2012 02:00