IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2014, 23:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe 3 Karabükspor 2




Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayan Fenerbahçe, karşılıklı gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi 3-2 kazanarak lige 3 puanla başladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Yeni teknik direktörü İsmail Kartal'la ilk lig maçına çıkan Sarı Kanaryalar, Avrupa Ligi macerasından yeni dönen Kardemir Karabükspor karşısında mücadeleye oldukça istekli başladı. Emenike'yle öne geçen Fenerbahçe'de gol sonrası temponun düştüğü gözlenirken, bu sırada Karabükspor Kumbela'yla skoru eşitledi ve devre 1-1'lik skorla sonuçlandı.

İkinci yarıya da golle başlayan Sarı Lacivertliler Moussa Sow'un golüyle ikinci kez öne geçerken Karabükspor ise Mert'in uzaklaştıramadığı topu kendi ağlarına yollayan Kadlec'le bir kez daha skora ortak oldu.

Mücadelenin son 10 dakikasına girildiğinde bu sefer de hata yapan taraf oyuna sonradan giren Kardemir Karabükspor kalecisi Aykut Özer oldu. Aykut'un elinden kaçırdığı top Webo'nun önünde kaldı. Tecrübeli golcü bitirici vuruşu yaparak maçın skorunu belirledi.

Fenerbahçe'de yeni transfer Diego Ribas maça yedek başlarken 62. dakikada Emenike'nin yerine oyuna dahil oldu.

8. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Kuyt’ın ara pasında topla buluşarak ceza sahasına giren Emenike, düzgün bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı kaleci Waterman’ın bacaklarının arasından ağlara gönderdi: 1-0
35. dakikada Kardemir Karabükspor eşitliği yakaladı. Erdem Özgenç’in sağ kanattan yaptığı ortada kale sahasında müsait bir durumda topa kafa vuran Kumbela, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1
40. dakikada sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Caner Erkin’in yaptığı ortada Gökhan Gönül’ün penaltı noktası üzerinden yaptığı kafa vuruşunda top auta çıktı.
42. dakikada Sow’un ceza sahasına girmeden sol çaprazdan şutunda, topu kaleci Mert Günok çeldi. Pozisyonun devamında savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
43. dakikada Erdem Özgenç’in serbest vuruşta yaptığı ortaya ceza alanı içinde topla buluşan Sow’un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.
53. dakikada Waterman'dan seken topu tamamlayan Moussa Sow, Sarı Lacivertlileri bir kez daha öne geçirdi.
67. dakikada Erkan Kaş'ın şutunu kaleci Mert Günok çeldi. Önüne düşen topu kafayla uzaklaştırmak isteyen Kadlec topu kendi ağlarına gönderdi.
81. dakikada Fenerbahçe takımı sonradan oyuna dahil olan Pierre Webo'nun kafa vuruşuyla bir kez daha sahasında öne geçiyor. Fenerbahçe takımında sol kanatta topla buluşan Raul Meireles ceza sahasına girmeden sol ayakla ortasını yapıyor. Ceza alanı içerisinde bulunan Pierre Webo markajdan kurtuluyor. Pierre Webo altı pasın dışında yapmış olduğu kafa vuruşunu kaleci Aykut Özer çıkaramayınca top çizgiyi geçiyor ve ağlarla buluşuyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 31 Ağustos 2014, 23:21   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe yabancıları ile güldü




Fenerbahçe, sezonun ilk lig maçında Karabükspor'u 3-2 mağlup ederken gollerini Emenike, Sow ve Webo kaydetti. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında ağırladığı Karabükspor'u 3-2 mağlup ederek sezona üç puanla başladı.

Süper Kupa Finali'nde Galatasaray'ı mağlup ederek sezona kupayla başlayan Fenerbahçe'nin golleri Karabükspor'u 8. dakikada Emenike, 53'de Sow ve 81'de Webo'dan geldi. Deplasman ekibi ise, 35 Kumbela, 67'de Michael Kadlec'in attığı gollerle Kadıköy'de iki gol bulmasına rağmen sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.
BARONİ VE YOBO'YA PLAKET

Bu hafta içinde sözleşmeleri feshedilen Yobo ile Cristian Baroni'ye teşekkürler plaketi verildi. Maçtan önce Kadıköy'ün çimlerine son defa çıkan Baroni ile Yobo plaketşerini Başkan Aziz Yıldırım'dan aldılar. İki futbolcu da plaketin ardından tribünlerden büyük alkış topladı.

Uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet eden iki futbolcu, plaketi aldıktan sonra tribünde maçı izledi.
EMENIKE SEZONU ERKEN AÇTI

Maça kanatlarıyla etkili başlayan Fenerbahçe, aradığı golü çok gecikmeden buldu. 8. dakikada Kuyt'ın hazırlardığı pozisyonda Emenike koşusunu yaptı. Sağ çaprazda Waterman ile karşı karşıya kalan Nijeryalı golcü düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0

Fenerbahçe'de sezonun ilk golünü atan Emenike, Süper Lig'deki 6 maçlık gol hasretine son verdi.

Golün ardından baskıyı elden bırakmayan Fenerbahçe etkili oyununu devam ettirdi. Orta sahada çok rahat top yapan sarı lacivertliler, Emre'nin düşürülmesiyle serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Caner,, sert vurdu köşeye giden topu Waterman kurtardı.

Yorgun Karabükspor karşısında orta sahada üst üste paslar yapan Fenerbahçe, ilk 25 dakikada topun kontrolünü rakibine neredeyse hiç vermedi. Sarı lacivertliler ilk yarım saatte 200 pas yaparak müthiş bir istatistik yakaladı. Takımın en önemli isimlerinden Caner, 30. dakika geride kalırken 25 pasla en çok pas yapan isim oldu.
KARABÜK BİR GELDİ PİR GELDİ

Maçın ilk bölümünde top yapmakta zorlanan deplasman ekibi 32'de golü buldu fakat ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

Bu pozisyonun hemen ardından yine sağ kanattan pozisyon bulan Karabükspor, en tehlikeli atağında golü buldu. karabükspor'un başarılı sağ beki Erdem'in ortasında Kumbela düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1

Karabükspor'un beraberlik golünü atan Domi Kumbela geçen sezon Eintracht Braunschweig'ın Bundesliga'da en çok gol atan oyuncusuydu, Kongolu futbolcu bu golle birlikte Karabükspor'un bu sezon Süper Lig'de ilk golünü atan futbolcu oldu.

Deplasman ekibi golden sonra demoralize olan Fenerbahçe karşısında oyuna da ortak oldu.

Duran topları etkili kullanan Fenerbahçe, ilk yarının son 5 dakikasına girilirken önemli bir fırsat yakaladı. Orta sahanın sol köşesinde kazanılan serbest vuruşta Caner ortayı kesti, Gökhan kısa boyuna rağmen kafayı vurdu ama top soldan auta çıktı.

İlk yarının kalan dakikalarında tehlikeli bir pozisyon olmayınca, iki ekip soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İlk 45 dakikada Fenerbahçe topla oynama yüzdesinde rakibine üstünlük kurarken, sarı lacivertlilerde ilk yarıda en çok koşan isim Raul Meireles oldu.
FENERBAHÇE YİNE BASKILI BAŞLADI

Maçın başında olduğu gibi ikinci yarıya da baskılı başlayan Fenerbahçe, pozisyon bulmaya başladı. Sağ kanadı etkili kullanan Fenerbahçe, yine o taraftan korner kazandı. 52'de Emre kullandığı kornerde ceza yayında bulunan Meireles'i gördü. Portekizli futbolcunun ayak içiyle vurduğu sert şutu Waterman çıkardı.

Baskıyı arttıran Fenerbahçe'de gol çok gecikmeden geldi. Meireles'in soldan kestiği ortada Kuyt es geçti. Karabük savunmasından seken topu Sow düzgün vuruşla ağlara gönderdi: 2-1

Takımını 2-1 öne geçiren Moussa Sow, Süper Lig'de bu sezonki ilk golünü, Karabükspor'a karşı çektiği ilk şutta attı.

Golün ardından baskıyı devam ettiren Fenerbahçe'de Kuyt takımnı 3-1 öne geçirebilirdi ama Waterman, Hollandalı'ya geçit vermedi.
DIEGO GİRDİ! KARABÜK ATTI...

Fenerbahçe'nin 10 numaraya transfer ettiği Diego, takımın ilk golünü atan Emenike'nin yerine 60'da oyuna girdi.

Diego ile orta sahayı daha kalabalık tutan Fenerbahçe, Karabükspor'a pozisyon vermemesine rağmen şanssız bir gol yedi. Sol kanatta topla buluşan Erkan sert vurdu, dönen top Kadlec'e çarptı ağlara gitti: 2-2

Diego'nun oyuna girmesiyle Moussa Sow, santraforda görev almaya başladı. 73'de Fenerbahçe'nin 10 numarasının ortasında ceza sahasında topla buluşan Sow, kafayı iyi vurdu ama hakem ofsayt dedi.Pozisyonda Karabükspor'un kalecisi Waterman sakatlandı yerini Aykut'a bıraktı.
DÜELLO DEVAM EDİYOR: 3-2

Waterman'ın sakatlığının ardından Frankfurt'tan transfer edilen Aykut büyük bir hata yaptı ve Fenerbahçe'nin golü Kadlec'in yerine oyuna giren Webo'dan geldi.

Gökhan'ın sağ kanattan açtığı ortada kaleci Aykut topu elinden kaçırdı ve fırsatçı Webo 80'de kafayla topu ağlara gönderdi: 3-2

Webo'nun golüyle öne geçen Fenerbahçe, topun kontrolünü rakibine teslim etti. Fakat Karabükspor, etikli gelemeyince maç 3-2 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sona erdi.

Fenerbahçe, rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın kazandığı ilk hafta da kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

Alt 01 Eylül 2014, 12:07   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fenerbahçe 3 Karabükspor 2




Fenerbahçe güzel oynadı, Karabük'te hazır olduğu için gayet iyiydi ama bence bu maçı kazanan Fenerbahçe olmamalıydı, ki olmayacaktı da. Güzel bir hediye verdi Karabüklüler Fenerbahçe'ye. Zaten gollerin hepsi baştan sona saçmalık içindeydi, kimse ne olduğunu pek anlamamış. İkinci haftada da Trabzonspor taraftarı yine bir haltlar yer, sahayı karıştırır, Fenerbahçe hükmen galip gelir de, asıl o zaman gör sen karışıklığı. Azıcık akıllı olsalar Fenerbahçe'ye baskı kuracak güçteler ama bakalım.

__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

Alt 01 Eylül 2014, 12:13   #4
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fenerbahçe 3 Karabükspor 2




Bencede F.b kazanmamalıydı ya berabere yada karabük kazanmalıydı ama kazandıkları içinde kendilerini tebrik ediyor veeeeeeee F.b nin düşüşü yakındır hep beraber görcez.

 

 

Etiketler
2, 3, fenerbahce, karabükspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eskişehirspor - Karabükspor Lovestory Süper Lig (Anadolu Takımları) 0 19 Şubat 2012 19:15