IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Eylül 2014, 13:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hamile eşini tarlada öldürdü




Adana'da 14 yaşında evlenen, 4 yaşında bir çocuğu olan ve 4 aylık hamile olan 19 yaşındaki genç kadın, mısır tarlasında öldürülmüş halde bulundu.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Burcu Ç. (19) 5 yıl önce 14 yaşında Mehmet Ç. (27) isimli şahısla evlendirildi. Bu evlilikten çiftin bir yıl sonra Mısra ismini verdikleri kız çocukları oldu. Ancak bir süre sonra çift arasında karşılıklı kıskançlık yüzünden tartışmalar çıkmaya başladı. Yaşanan tartışmalardan dolayı genç kadın sık sık evini terk

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

edip baba evine gidip orada kalmaya başladı. Yaklaşık bir ay önce yine kıskançlık yüzünden tartışan çift, birbirini başka erkek ve kızlarla gezmekle suçladı. Bunun üzerine Burcu Ç. çocuğunu alıp baba evine gitti. Ancak 4 aylık hamile olduğu için 2 gün önce evine geri döndü.

MISIR TARLASINDA KIZININ YANINDA İNFAZ ETTİ

Ancak karı-koca arasında yine kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Mehmet Ç. tartışmayı sonlandırmak için kızını ve eşini alarak otomobille gezmeye çıktı. Şahıs bir süre sonra Akkapı Mahallesi'nde bir türbeye geldi. Türbenin önünden mısır tarlasına geçen Mehmet Ç. otomobili burada durdurdu. Bir süre kızı ve eşiyle tarla kenarında tarım işçilerinin kullandığı sandalyeye oturup eşiyle konuştu. Biraz zaman geçtikten sonra kızını otomobile götüren koca, tekrar eşinin yanına geldi. İddiaya göre, sandalyede oturan eşinin karşısına geçen şahıs, silahını çıkartıp 3 el eşine ateş etti. Göğsünden vurulan genç kadın sandalyeden yere düştü. Bir süre eşinin başında bekleyen koca daha sonra otomobile binip kızını da alarak olay yerinden uzaklaştı. Mehmet Ç. kızını bir arkadaşına götürüp, "Kızım sana emanet" diyerek kayıplara karıştı. Saat 11.30 sıralarında Burcu Ç.'nin ailesi kızını telefonla aradı ama bir türlü ulaşamayınca polise haber verdi. Polis genç kadının nerede olduğunu araştırmaya başladı. Bu arada bir kişi tarlada bir kadının hareketsiz yattığı ihbarında bulundu. Bunun üzerine polis

olay yerine gittiğinde Burcu Ç.'nin öldürülmüş olduğunu tespit etti. Polis hemen olay yerinde yapılan incelemenin ardından katil zanlısı kocanın peşine düştü. Polis şimdi her yerde kocayı bulmaya çalışıyor. Burcu Ç.'nin cansız bedeni ise otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


"YENİ SİLAH ALDIM ONU DENEYECEĞİM İZNİNİZ VAR MI"

Bu arada türbede bekçilik yapan Hüseyin Acıdemir ise dün akşam saat 21.00 gibi Mehmet Ç.'nin otomobille türbeye girdiğini belirterek, "Beni görünce otomobilden inip yanıma geldi. Bana 'yeni silah aldım tarlada deneyeceğim iznin var mı' diye sordu. Ben de burası tarla istediğin yere gidebilirsin dedim. Sonra otomobile binip tarlaya gitti 2-3 el silah sesi geldi. Ben silahımı deneyeceğim dediği için polisi aramadım. Bir süre sonra otomobiliyle buradan ayrıldı. Otomobilde birinin olup olmadığını görmedim. Sonra gece yarısı polisler geldi. Adamın karısını öldürmüş olduğunu öğrendim" diye konuştu.

(İHA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eşini, hamile, tarlada, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hamile eşini bıçaklayarak öldürdü Violent Haber Arşivi 1 11 Ocak 2014 15:47
8 aylık hamile eşini öldürdü PassioN Haber Arşivi 2 25 Mart 2012 23:35