IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2014, 00:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hakan Leverkusen'i kurtaramadı: 3-3




Almanya Bundesliga'da 3. hafta mücadelesinde Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Bayer Leverkusen, Hajrovic'in takımı Werder Bremen ile 3-3 berabere kaldı. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, attığı güzel frikik golüyle geceye damgasını vurdu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Almanya Bundesliga'da 3. hafta mücadelesinde milli futbolcularımızdan Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Bayer Leverkusen, evinde Werder Bremen'i konuk etti. Maça ev sahibi ekip etkili başladı. 16. dakikada Bayer Leverkusen, Tin Jedvaj'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarına devam eden Leverkusen, Werder Bremen kalecisini geçse de direkleri geçemedi. Maçın ilk yarısının son anlarına doğru, dakika 45'te Werder Bremen, atamayanlara atarlar taktiğini uyguladı ve Fin Bartels ile eşitliği yakaladı: 1-1. Bu skor aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

Hakan Çalhanoğlu'ndan muhteşem frikik


İlk yarıda soyunma odasına golle giden Werder Bremen ikinci devreye etkili başladı. Dakika 60'ı gösterdiğinde Franco Di Santo, deplasmanda takımını öne geçiren golü kaydetti: 1-2. Bu golden yalnızca 3 dakika sonra, dakika 63'te milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu frikiği kullanmak için topun başına geçti. Hakan, kalecinin uzanamayacağı köşeye topu gönderdi ve takımına eşitliği getirdi: 2-2. Bu golün ardından Leverkusen, rakip kaleye daha etkili gelmeye başladı. 73'te de bu akınların meyvesini aldı ve Son Heung-Min'in attığı golle bir kez daha öne geçti: 3-2. Karşılaşmanın son bölümlerinde Werder Bremen rakip kaleye ataklarını sıklaştırdı. 85. dakikada Sebastian Prödl, takımına bir kez daha eşitliği getirdi: 3-3. Maçın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Hakan Çalhanoğlu'nun 1 gol attığı gecede kazanan çıkmadı: 3-3.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
33, hakan, kurtaramadı, leverkuseni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık