IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2014, 20:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arsenal ile Manchester City atılan karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi




İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğun güçlü adayları Arsenal ile Manchester City karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşma atılan karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İngiltere Premier Lig’in dördüncü haftası dev bir mücadeleye sahne oldu.
Bu sezon yaptığı transferlerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak gösterilen ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer aldığı Arsenal, Emirates Stadı’nda son şampiyon Manchester City ile karşılaştı.
Devlerin mücadelesinde kazanan çıkmadı. Manchester City ilk devreyi Agüero’nun golüyle 1-0 öne kapatırken, Arsenal, Wilshere ve Sanchez’in attığı golerle 2-1 öne geçti. Ancak ev sahibine Demichelis ile cevap veren City skora 2-2 eşitlik getirdi. Karşılaşma 2-2 sona ererken, Arsenal üst üste üçüncü kez sahadan beraberlikle ayrıldı ve puanını 6’ya çıkardı.
Bir önceki hafta Stoke City’ye evinde mağlup olmaktan kurtulamayan City, Arsenal deplasmanından 1 puanla dönerek puanını 7’ye yükseltti.
Seyircisi önünde maça rakip sahada baskı yaparak başlayan Arsenal, ilk dakikalarda istediği pozisyonları bulamadı. Kendi sahasından hızlı çıkarak rakip kalede etkili olmak isteyen Manchester City, 28. dakikada Agüero’nun attığı gole 1-0 öne geçti ve ilk devreyi de aynı skorla önde tamamladı.
İkinci devreye hızlı giren Arsenal, 63. dakikada Wilshere’ın attığı golle skora 1-1 eşitlik getirdi. Golden sonra da Manchester City kalesinde önemli pozisyonlar üretmeye devam eden ev sahibi takım, Alexis Sanchez’in golüyle 2-1 öne geçti.
Bu dakikadan sonra City daha fazla risk alarak Arsenal kalesine gelirken, ev sahibi takım kontrollü bir oyun sergilemeye başladı. Konuk ekip aradığı golü 83. dakikada Demichelis ile buldu ve skora 2-2 eşitlik geldi.
Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmazken, maç da 2-2 eşitlikle sona erdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
22, arsenal, atılan, city, erdi, gollerle, ile, karşılıklı, manchester, sona


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık