IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2014, 11:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ceyda Ateş hayranları bu habere çok şaşırdı




Yılanların Öcü adlı dizide başrol oynayan ünlü oyuncu Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy tarafından aldatıldığı ancak affettiği belirlendi. Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy çok üzgün ve kırgın olduğunu ancak ilişkisine sahip çıkacağını söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Genç ve çok başarılı oyuncu olan Ceyda Ateş ile ilgili çok önemli gelişmeler. sevgilisi buğra toplusoy ile bir başka kadın ile fotoğraflarının basına sızmasının sonrasında flaş gelişmeler yaşanıldı.

SHOW TV ekranlarında yayına gelen Yılanların Öcü adlı dizide başrol oynayan ünlü oyuncu Ceyda Ateş geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette dans ederken karşı taraftan bir kişinin dirsek darbesiyle burnu haşat olmuştu.Güzel oyuncuya bir kötü haber daha geldi.Ceyda Ateş aldığı şok ihanet haberiyle sarsıldı.

Güzel oyuncu Ceyda Ateş bu yaz başında evlilik planları yaptığı sevgilisi Buğra Toplusoy tarafından aldatıldığı iddia edildi.Amerika’ya yerleşen Toplusoy’un Fransız bir kadınla çok samimi bir şekilde yakalandığı iddia edildi.ABD'ye giden Toplusoy'un Fransız bir kadınla aşk yaşadığı fotoğraflarla belgelendi. Aşkı için babasının şirketindeki işini bırakıp ABD'ye yerleşen bu ihanet herkesi şaşırttı. Bir arkadaşının evinde kalan Toplusoy'un Fransız sevgilisi ile üç aydır birlikte olduğu belirtiliyor.

Ceyda Ateş'in senelik ilişkisi ihnaet yüzünden son buldu. Ceyda Ateş hayranları bu habere çok şaşırdı. Genç ve çok başarılı oyuncu olan ceyda ateş ile ilgili çok önemli gelişmeler var. Buğra Toplusoy'un Fransız bir güzelle öpüştüğü fotoğraflarının internette yayınlanması gündeme bomba gibi düştü.İlk açıklamasında fotoğrafların eski olduğunu aldatılmadığını söyleyen Ateş, aldatıldığını itiraf etti.

'TEK GECELİKMİŞ AFFETTİM'

Ceyda Ateş, çok üzgün ve kırgın olduğunu ancak ilişkisine sahip çıkacağını söyledi. İlişkileri için Buğra Toplusoy'la büyük bir mücadele verdiklerini belirten Ateş, “Buğra tek gecelik bir kaçamak yaşadığını ve pişman olduğunu söyledi. Binlerce kez özür diledi. Ona son bir şans veriyorum. Buğra'yı çok seviyorum. Şeytana uydu. Bir gecelik ilişki için birlikteliğimizi çöpe atmam” diyerek ilişkisi için yeniden mücadele edeceğini dile getirdi.

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş'in, sevgilisi Buğra Toplusoy tarafından ihanete uğradığı iddia edilmişti. Ateş, Söylemezsem Olmaz programına telefonla katılarak ihanet iddialarını reddetti ve "Buğra ile çok mutluyuz." dedi.

Ateş'in hemen ardından ise Buğra Toplusoy'un Fransız sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafları medyaya servis eden Müge Güzel, programa telefonla katıldı. Ceyda Ateş ile Buğra Toplusoy'un 14 Şubat 2014 tarihinden beri görüşmediklerini iddia eden Güzel, Toplusoy–Ateş çifti hakkında şok edici iddialar ortaya attı.

Ceyda Ateş'in açıklamaları şöyle;

"ALDATILMAM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Aldatılmak gibi bir şey söz konusu değil. Buğra ile bu konular üzerinde çok fazla durmuyoruz.İlişkimizde her şey iyi gidiyor, ama insanlar sürekli bizle uğraşıyor. Ortaya çıkan fotoğraflar eski fotoğraflar.

"BUĞRA İLE HER DAKİKA KONUŞUYORUZ"

Ben Türkiye'deyim, Buğra Amerika'da…Ama biz her dakika konuşuyoruz, o geliyor, ben gidiyorum.Buğra ile istediğimiz gibi bir hayat yaşıyoruz. Evliliğiyse hiç konuşmadık. Şu an ikimizde evliliği düşünmüyoruz. İlerde olursa olur. Hakkımda çıkan haberlere gülüp geçiyorum.

Ceyda Ateş'in açıklamalarının ardından programa telefonla katılan Müge Güzel ise çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Buğra Toplusoy'un Fransız sevgilisiyle çekildiği fotoğrafları medyaya servis eden Güzel, "Buğra Fransız sevgilisine Ceyda'dan nefret ettiğini söyledi." dedi.

Müge Güzel'in açıklamaları şöyle;

"FOTOĞRAFLAR ESKİ DEĞİL YENİ"

Basında Buğra ile fotoğrafları çıkan Fransız kadın benim çok yakın arkadaşım. Adı: Diene. Basında yer alan fotoğraflar Ceyda Ateş'in söylediği gibi eski değil yeni fotoğraflar. Ceyda Ateş'in Instagram hesabına bakarsanız, Buğra ile aldıkları yavru köpeğin fotoğraflarını görürsünüz. Fransız arkadaşımın da o köpekle resimleri var.

"BUĞRA CEYDA'DAN BIKTIĞINI SÖYLEMİŞ"

Her erkek uzaktaki kız arkadaşına yakın olmak ister, ama olamıyorsa da aldatır. Ben Fransız arkadaşıma söyledim, "Bu adamla birlikte olma" dedim. Buğra ile Ceyda'nın ilişkisini anlattım. Kendisi bana Buğra ile mesajlaşmalarını yolladı. Buğra Diene'ye 'Ceyda'dan bıktığını, Ceyda'nın çok üzerine geldiğini' söylemiş.

"DIENE BUĞRA'YI SEVİYOR"

Buğra ile Diene ilk olarak Instagram'da tanıştılar. Diene Buğra'yı seviyor. Fotoğrafları medyaya servis etme sebebim, Buğra'nın Diene'ye attığı mesajlar. Buğra "Ben Ceyda'dan nefret ediyorum, biz ayrıldık ama hakkımda çıkan haberler beni rahatsız ediyor." demiş.

"BUĞRA'NIN AMERİKA'DAN ÇIKMASI YASAK"

Buğra Türkiye'ye gelemez. Green kart sebebiyle Amerika'dan çıkışı yasak. Diene bir ay boyunca Buğra ile birlikte kaldı ve en sonunda şöyle dedi, "Bu çocuk gündemde olmayı sevdiği için Ceyda ile ilişkisine devam ediyor." Ceyda Amerika'ya gittiğini söylüyor. En son 14 Şubat'ta gitti Amerika'ya…Buğra'nın çıkışı zaten yasak; Buğra ile Ceyda görüşmüyor. Elimde kanıtlarım var.

Show TV’de Çarşamba akşamları yayınlanan Yılanların Öcü’nde Zahide karakterini canlandıran Ceyda Ateş, geçtiğimiz çarşamba gecesi Kapadokya’da dizinin kutlama yemeği organizasyonunda dans ederken birinin dirseği çarpınca burnu kırıldı.

Güzel yıldız dizideki arkadaşları tarafından apar topar Hastaneye kaldırıldı. Burnu kırılan Ceyda Ateş, hemen ameliyata alındı.

Güzel oyuncu, ameliyat sonrası hastane odasında doktoruyla birlikte yaptığı açıklamada, ‘Görülmez kaza… Dizinin ikinci bölümünü kutlamak için oyuncu arkadaşlarımızla birlikte yemeğe gittik. Yemek sonrası da dans ederken birinin dirseği burnuma çarptı. Korkunç bir acı hissettim.

Arkadaşlarım acil olarak beni yakındaki hastaneye götürdüler. Burnumun kırıldığı anlaşıldı. Sonra annemler, aile doktorumuz Hayati Akbaş’ın ameliyat etmesi için Samsun’daki FBM Tıp Merkezi’ne götürdüler. Ameliyat oldum. Şu anda çok şükür iyiyim… 1 hafta-10 gün sonra inşallah tamamen iyileşip dizideki çekimlerime devam edeceğim. Ailem ve arkadaşlarım bana nazar değdiğini söylüyorlar. Artık devamlı bir mavi nazar boncuğu takacak ve hiç çıkarmayacağım. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ateş, bu, ceyda, cok, habere, hayranları, şaşırdı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ceyda Ateş aşk tatilinde Zen Haber Arşivi 0 21 Mayıs 2013 17:34
Ceyda Ateş'le İlgili Şok İddia! Bulut Haber Arşivi 0 16 Nisan 2012 17:25
Ceyda Ateş ile Can Yurtsevdi Sobelendi Rüzgar Haber Arşivi 0 08 Şubat 2012 00:24