IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Eylül 2014, 11:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Devlet Bahçeli’nin hesabı 110 vekil




MHP lideri Devlet Bahçeli, Türkiye’yi bölgelere ayırarak gizli bir anket yaptırdığını ve bu anketin sonuçlarına göre 2015 genel seçimlerinde partisinin 110 milletvekili çıkarabileceğini açıkladı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Haziran 2015’te yapılacak genel seçimlerde 97 ila 110 milletvekili çıkaracaklarını söyledi.
Bahçeli, Türkiye’yi bölgelere ayırarak yaptırdığı gizli çalışmanın sonuçlarını açıkladığı il başkanları toplantısında, milletvekili adayı olacak başkanlardan istifalarını istedi. Bahçeli, geçen Cuma günü il başkanlarını Ankara’da topladı. Edinilen bilgilere göre, il başkanlarına milletvekili seçimlerini hedef olarak gösteren Bahçeli, sır gibi sakladığı araştırmanın sonuçlarını açıkladı.


Bahçeli, “Türkiye’yi bölgelere ayırarak bir çalışma yaptırdım. Çalışmada 30 Mart yerel seçim sonuçları da değerlendirmeye alındı.
Sıkı bir çalışmayla, 110 milletvekilinin üzerine çok rahat bir şekilde çıkabiliriz” dedi.
MHP, 2011 seçimlerinde aldığı 12,9 oy oranıyla 52 milletvekili çıkarmıştı. 2007 seçimlerinde 14, 27 oy oranı ile parlamentoya 71 sandalyeyle giren MHP, 1999 seçimlerinde yüzde 18 oy oranıyla 129 milletvekili çıkartarak, DSP-MHP-ANAP koalisyon hükümetinden yer almıştı. Bahçeli, toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde il başkanlarının yeteri kadar çalışmadığını serzenişinde bulundu. Halen, cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili raporların eline ulaşmamasına ise kızdı.

‘Aday olan istifa etsin’
Bahçeli, kasımda start verecekleri MHP olağan kongresiyle, genel seçim çalışmalarını birlikte yürüteceklerini ifade etti. Böylece, seçime daha heyecanlı ve etkin gireceklerini söyleyen MHP lideri, il başkanlarına da, “Öncelikle yeni üye çalışmasını başlatın. Kongreye yeni üyelerle birlikte girin. Milletvekili adayı olmaya düşünen il ve ilçe başkanları ise istifasını versin. Kongreden sonra istifa eden il başkanlarını milletvekili adayı göstermeyi düşünmüyorum” diye konuştu.

Peş peşe iki kamp
Bahçeli, 10 ile 12 Ekim arasında Kızılcahamam’da Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya gelerek TBMM ve siyaset gündemini masaya yatıracak.
Bahçeli daha sonra 17 ile 19 Ekim tarihlerinde Antalya Manavgat’ta MHP’li belediye başkanlarını kampa alacak. Bahçeli, bu toplantıda ise Haziran 2015’teki genel seçime dönük strateji ve yol haritasını ele alacak.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
110, bahçeli’nin, devlet, hesabı, vekil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doktor döven vekil Bahçeli'nin gündeminde PassioN Haber Arşivi 0 24 Nisan 2012 20:04
Devlet Bahçeli kimdir Zen Tarih / Siyaset 0 20 Şubat 2012 22:28
Nihat Doğan'dan Bahçeli hesabı PassioN Haber Arşivi 1 13 Ocak 2012 21:07