IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Eylül 2014, 19:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Arınç'tan önemli açıklamalar




Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan toplantı, yaklaşık 5 saat sürdü. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç açıklama yapıyor. Arınç, bir soru üzerine IŞİD'in Süleyman Şah türbesine çok yaklaştığı iddialarını doğruladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Başbakanlık Yeni Bina'da saat 11.40'ta başlayan ve Özel Güvenlik Toplantısı nedeniyle 14.30'da ara verilen Bakanlar Kurulu, 16.20'de yeniden toplanmıştı. Toplantı sonrası Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç açıklama yaptı. AArınç, Genelkurmay Başkanının yılda en az bir kez Bakanlar Kurulu'na kapsamlı sunum yapmasının kararlaştırıldığını söyledi. İşte Arınç'ın açıklamaları şöyle:

-Çözüm Süreci Kurulu ile kurumlar arası izleme ve koordinasyon komisyonları oluşturulacak.

-Bugünlerde tartışması yapılan çözüm süreci bitti, şantaja yönelik konuşmalar bizim açımızdan geçersizdir. Hükümetimiz bu konuda ciddidir. Çözüm sürecinin başarıya ulaşması noktasında varlığını ortaya koymuştur. Asayişi bozan kısmen terör ve asayişsizlik konusunda acımasız davranışımız söz konusu olacaktır.

TEZKERE MECLİS'E GÖNDERİLDİ

-TBMM'de perşembe günü bir yıl önce süreleri verilen ve ekim ayı içerisinde süresi bitecek iki tezkerenin yenilenmesi söz konusuydu. Bu tezkerelerin rutin şekilde yenilenmesi... Evet, bu düşünülebilir ama aynı zamanda iki tezkereyi birleştirmek suretiyle bütün tehditleri, riskleri ve Türkiye'nin bulunduğu konumu içerisine alan ve bütün tedbirleri bir arada karşılamaya çalışan bir metin üzerinde çalıştık. Bu metin şu sırada TBMM'ye gönderilmiştir veya gönderilmek üzeredir.

-Tezkere Türk askerinin sınırdışına çıkmasını da kapsayacak. Biz kararlı bir hükümetiz. Bizim meselemiz Türkiye'nin güvenliğini sağlayabilmektir.

-Irak ve Suriye tezkerelerinde geçen ifadelerde tehdit veya risk oluşturan gelişmelerde ismi geçen örgütlerden bahsedilecek.

KAPALI OTURUM

-Kapalı oturum her zaman yapılabilir. Hükümetimiz olarak tezkeremizi savunacağız. Bazı konuların rahatlıkla konuşulması için 70. madde kapsamında kapalı oturum da yapılabilir.

-Otoyol ve köprülerde geçişler bayram süresince ücretsiz olacak.

SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir soru üzerine IŞİD militanlarının Süleyman Şah türbesine çok yaklaştıkları bilgisinin doğru olduğunu söyledi. Arınç, "Süleyman Şah Saygı Karakolu'nda bir miktar asker bulunabileceği 1921'den bu yana Türkiye ile Fransa arasında yapılan bir anlaşma. Askerlerimiz Süleyman Şah Saygı Karakolu'ndaki görevlerine devam etmektedir." dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açıklamalar, arınçtan, önemli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bülent Arınç'tan önemli açıklamalar yaSmin Haber Arşivi 0 30 Haziran 2014 20:09
Başsavcı'dan önemli açıklamalar yaSmin Haber Arşivi 0 19 Mayıs 2014 10:19
Arınç'tan önemli açıklamalar AngeL Haber Arşivi 0 18 Kasım 2013 19:35
Bülent Arınç'tan Önemli Açıklamalar Rhytia Haber Arşivi 0 17 Eylül 2013 04:52