IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ekim 2014, 11:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu haciz görenleri şaşırttı




Antalya'nın Kemer ilçesinde uygulanan bir haciz işlemi görenleri şaşırttı. Kamyonetlere yüklenerek götürülenler bu kez eşya değil, kurbanlık koyun ve keçiler oldu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Antalya'nın Kemer ilçesinin Kuzdere Mahallesi'nde oturan Ferhat Çelik isimli vatandaşın beslediği yaklaşık 60 tane kurbanlık keçi ve koyun, iddiaya göre babasının borçlu olduğu kişi tarafından icra yoluyla haczedildi.

Bahçeye gelen Jandarma İcra Memuru ve avukattan oluşan bir grup, bahçedeki ağıllarda bulunan koyun ve keçilerle ilgili tutanak tuttu. Haczin baba Adnan Çelik'in borçlu olduğu belirtilen kişinin alacağıyla ilgili haciz yapmaya geldiği anlaşılınca yapılan itirazlar kabul görmedi.. Adnan Çelik, hayvanların kendisine ait olmadığını, oğluna ait olduğunu söylediyse de hacze mani olamadı.

Düzenlenen tutanağın ardından, bahçedeki ağıllarda bulunan kurbanlık koyun ve keçiler sayılarak kamyonetlere yüklemeye başlanınca olayı haber alıp gelen Ferhat Çelik, elindeki Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından verilmiş belgeleri göstererek hayvanların kendisine ait olduğunu ve kimseye borcu bulunmadığını ileri sürse de o da haczi durduramadı. Haczedilen hayvanlar bilinmeyen bir yere götürüldü.

HAYVANLAR BENİM, ŞİKAYETÇİYİM

Kurbanlıkları haczedilen Ferhat Çelik, uygulamanın haksız ve adaletsiz olduğunu ileri sürerek "Babamın borcu vardı ama benim yoktu. Babamla aynı binada oturuyoruz. Haczedilen hayvanlar benimdir" diye elinde Kemer İlçe Tarım Müdürlüğü'nün düzenlediği belgeleri gösterdi ve hacizle ilgili suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

KURBANLIKLARI SATIN ALANLAR NE YAPACAK?

Ferhat Çelik'in koyun ve keçilerinin haczedildiğini duyan bazı kurban sahipleri de gelerek haciz işlemlerini izledi. Vatandaşlar kurban paralarının en az yarısını ödediklerini belirtirken, Ferhat Çelik de "Ben bu malların hepsini sattım. Ben burada mağdur durumdayım ve malları sattığım insanlar da mağdur durumda. Adamlar nereden bulsun kurbanlık parasını? " şeklinde konuştu.

BORÇLU BABA: BANA TEFECİLİK YAPTILAR

Oğlunun kurbanlıklarının haczedilmesine neden olan borcunun bulunduğunu doğrulayan Adnan Çelik, tefecilik mağduru olduğunu ileri sürdü ve bu konuda savcılığa şikayet dilekçesi verdiğini söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, görenleri, haciz, şaşırttı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Arda Kural son hali görenleri şaşırttı Seth Haber Arşivi 0 23 Eylül 2014 12:24
Bu Hayvanlar Görenleri Ürkütüyor! Ein Hayvanlar Alemi 0 12 Aralık 2010 04:20
Bu mucize görenleri duygulandırdı Satuk Haber Arşivi 0 17 Ocak 2010 15:10
Ağaç adam görenleri şaşırttı Julw Haber Arşivi 2 25 Kasım 2007 00:21