IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2014, 12:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tecavüzcüsüyle aynı cezaevine kapatıldı




Hapishanede tecavüze uğrayan F.O. tahliye edildikten sonra bir meyve bahçesine izinsiz girdiği gerekçesiyle tutuklanıp tekrar aynı cezaevine gönderildi. Bu durum basına yansıyınca başka bir cezaevine nakledildi. Orada da tecavüzcüsü vardı!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Geçen Mayıs ayında Adana Ceyhan M Tipi Kapalı cezaevi’nde ortaya çıkan olayda 16 yaşındaki F.O, aynı koğuşu paylaştığı 17 yaşındaki M.A tarafından tecavüze uğramıştı. Utandığı için yaşadığı olayı anlatamasa da “darp ediliyorum, beni bu koğuştan alın” demiş ancak bu sözleri cezaevi yetkilileri tarafından dikkate alınmamıştı. Tecavüz nedeniyle travma yaşayan F.O. tahliye edildi fakat 18 Eylül’de bir bahçeye meyve toplamaya girdiği gerekçesiyle tekrar aynı cezaevine gönderildi. F.O’nun avukatı Tugay Bek tutuklu yargılanma kararına itiraz etmesine rağmen, talebi reddedildi. Çocuğun böyle basit bir sebepten tekrar cezaevine gönderilmesinin ardında, önceki olayların basında yer alması karşısında duyulan bir kin olabileceğini söyleyen Bek, F.O’nun 23 Ekim’de hakim karşısına çıkacağını söyledi.

Taraf'tan Billur Özgül'ün haberine göre; F.O’nun tecavüze uğradığı cezaevine konulduğu yönünde haberler çıkınca F.O., Adana M Tipi Kapalı Cezaevi’nden, Sincan Çocuk ve Gençlik Cezaevi’ne gönderildi. Ancak F.O.’ya tecavüz eden M.A. da daha önce olayın ortaya çıkmasından sonra Sincan Çocuk ve Gençlik Cezaevi’ne gönderilmişti. Tugay Bek, M.A.’nın orada olup olmadığını araştıracaklarını. Eğer hâlâ o cezaevinde bulunuyorsa, F.O.’nun başka bir cezaevine naklini isteyeceklerini söyledi. Bek ayrıca F.O. için Anayasa Mahkemesi’ne de başvuracaklarını açıkladı.

NAR VE LİMON ÇALDI DİYE

Avukat Bek, “F.O. 18 Eylül günü bir bahçeden nar ve limon toplamaya teşebbüs ederken yakalanıp cezaevine gönderilmiş, buna itiraz etmiştik. Mahkeme tutukluluğun devamına ve 23 Ekim’de duruşmanın görülmesine karar verdi. Bunun üzerine hafta başında F.O’yu görmeye cezaevi’ne gittim. Çocuğun, Sincan Çocuk ve Gençlik Cezaevi’ne gönderildiğini öğrendim. Ancak tecavüz olayı ortaya çıktığında M.A. da o cezaevine gönderilmişti. Eğer M.A.’yı başka cezaevine göndermeden F.O.’yu da oraya aldılarsa bu büyük bir skandaldır” dedi.


TEDAVİSİ DE YARIM KALDI

Tecavüz travmasını üzerinden atamayan F.O.’nun uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu ve bununla ilgili gördüğü tedavinin de yarım kaldığını belirten Avukat Bek, konuyla ilgili şunları söyledi, “Çocuk tecavüz olayından sonra psikolojik destek almaya başlamıştı. Ancak yaşadığı zor süreçte uyuşturucu madde bağımlısı oldu. Psikolojik destek veren doktorlar öncelikle madde bağımlılığından kurtulması için çocuğun tedavi sürecini askıya aldılar ve F.O.’yu Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne yönlendirdiler. F.O., bu hastanede madde bağımlılığı tedavisi görüyordu. Tekrar cezaevine girince tedavisi de yarım kaldı. Hapishanede özel bir tedavi gördüğünü düşünmüyorum.”

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aynı, cezaevine, kapatıldı, tecavüzcüsüyle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aynı anda aynı kadınla evlilerdi! yaSmin Haber Arşivi 0 29 Eylül 2014 18:34