IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2014, 09:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Külyutmaz Başkan




Kurban Bayramı arifesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti Genel Merkezi’ndeki makamında özel bir toplantı yaptı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kılıçdaroğlu’nun ‘dar kadrosu’ denilebilecek isimlerin katıldığı toplantıda, tezkerenin Türkiye’ye olası etkileri değerlendirildi, bayram sonrası temposu artacak siyasi çalışmaların genel planlaması yapıldı ve 2015 Genel Seçimleri ele alındı. Toplantının bir bölümüne Hürriyet de davet edildi. Genel başkanlık makamına girdiğimizde, bu özel toplantının atmosferinin ‘Kılıçdaroğlu’nun adamları’ tadında olduğunu fark etmek hiç zor olmadı. Toplantıdaki 2 kadın Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ve Seyhan Erdoğdu’nun ‘kadın’ kimliklerine saygı duyarak ‘adam’ vurgusunu bir metafor olarak kullandığımızı belirtelim. Toplantının bir bölümünü kayıt dışı izlememize imkan tanıyan Kılıçdaroğlu, sonrasında “Herkes özgürce, sansürsüzce beni anlatsın bakalım. Rahat olun, kızmayacağım” esprisiyle sohbeti başlattı. İşte ‘Kılıçdaroğlu’nun adamları’nın gözünden CHP Genel Başkanı:

Şikâyet getirilmesinden hoşlanmaz
Bülent Tezcan (CHP Genel Başkan Yardımcısı): Son derece nazik ve hiçbir şekilde hiyerarşik çerçevede hareket ettiği izlenimi vermiyor. İnisiyatif alabileceğimizi biliyor, sınırlanmadan özgürce hareket edebileceğimizi hissediyoruz. En çok kızdığı şeyin ise ‘şikayet’ olduğunu biliyorum. Sorunu çözmek yerine, o sorunla ilgili kendisine şikayet getirilmesinden hoşlanmaz.

Tepkisini bakışlarından anlarsınız
Tuncay Ceylan (Özel Kalem Müdürü): Kılıçdaroğlu çalışkan, olağanüstü hoşgörülü ve mütevazi bir insan; müthiş bir dinleyici ve bu sakin görünüşünün altında inanılmaz bir algılama kapasitesi var. Çalışılması müthiş kolaydır.
En çok gençlerle ve çocuklarla bir arada olduğunda keyiflenir. Hele çocuklarla birlikte olduğunda yüzünde güller açar. Verdiği talimatların yerine getirilmemesine ise çok kızar, tepkisini bakışlarından anlayabilirsiniz. O anda hiçbir yerde olmak istemem.

Dinlemeye ve Beraber iş yapmaya açık lider
Selin Sayek Böke (Genel Başkan Yardımcısı): Bilime ve akla önem veren bir Genel Başkan. Bir aile ortamında çalışıyoruz. Dinlemeye ve beraber iş yapmaya açık bir lider. Şu küçük toplantıdan da büyük Türkiye resmi çıkıyor, mutlu, umutlu ve daha zengin yaşayacak bir Türkiye. Bu da ancak böyle bir Genel Başkan’la olabilir. Bireye değer veren, bireyden topluluk yaratabilen ve birlikte bir güç yaratabileceğimizi hissettiren bir Genel Başkan.

Görevleri delege etmeyi seviyor
Murat Özçelik (Başdanışman): Kemal Bey, görevleri delege etmeyi seven bir insan, eğer bir ekip çalışmasına imkan vermeyecek bir lider olsaydı samimi söylüyorum hiçbirimiz, ben şahsen Sayın Genel Başkan’ın altına gelip çalışmazdım. Fakat en önemli tarafı insanın verebileceği katkıya saygı gösteriyor, yönlendirmeyi bu partinin ilkeleri çerçevesinde yapıyor. Genel Başkan ekip ruhuyla bir yere giderken, son sözü söylediğinde nereye gidildiğini biliyor.

Eğitim yoluyla Parti militanı yetiştirmemi istedi
Seyhan Erdoğdu (CHP Genel Başkan Yardımcısı): Kemal Bey’e benden beklentilerini sorduğumda “Ben parti içi eğitim yoluyla, parti militanı yetiştirilmesini istiyorum” dedi. Bu zor bir görev, bazen korkmuyor değilim. Genel Başkan’ın bir özelliği var duygularını çok belli etmiyor. Genel Başkan’ı izliyorum, bazen gözüyle gülüyor, kızıyor; hayran olunacak kadar da sabırlı.

Hesap kitap adamıdır, kızdığını hissettirmez
Faik Öztrak (Genel Başkan Yardımcısı): Sayın Genel Başkan meseleleri ciddiyetle ele alır, hesap kitap adamıdır. Ve kolay da külyutmaz. Bizlerin bir özelliği var, yıllardır ekonomiyle uğraştığımız için bir veri önümüze geldiği zaman, o verinin doğru olmadığını anında hissedersin. Dolayısıyla, biri bir şey götürsün, doğru düzgün de yapılmamış olsun. ‘Böyle olmaz’ der ama gülerek der. Aslında kızmıştır, kızdığını hissettirmez.

Yakın tarihte tanıdığım en zeki adam
Engin Altay (Grup Başkanvekili): İşini yapmayana çok kızar. İşini yapmayanla da oturur çok sıcak ilişkiler kurar, kızdığını bile fark etmezsiniz. Ben onun ne zaman kızdığını en iyi hissedenlerdenim. Bana da kızmıştır ancak en az kızdıklarındanım. Arkadaşlarının da en az kendisi kadar sorumlu ve dikkatli davranmasını ister. Bir de ‘Siyasetçi ne söylemeyeceğini çok iyi bilecek’ Sayın Genel Başkan’a göre. Ben eleştirimi kendisine de söyledim; ekip kurma konusundaki tercihlerini eleştirmiştim. Son kurultay sonrasında ise daha vizyoner bir kadro kurduğunu görüyorum. Yeni MYK, bence Kılıçdaroğlu’nun en güçlü MYK’sı. Bir de Genel Başkanımız yakın tarihte tanıdığım en zeki adam. CHP’nin bütün genel başkanlarında olduğu gibi ahlaklı, erdemli, namuslu.

Düşüm kendisini Başbakan olarak anons etmek
Barış Bozkurt (Miting ve sahne takdimcisi): Sayın Genel Başkanımız çok demokrat bir insan. Hiçbir arkadaşımızın çalışma sistemine karışmaz, onları kendi çalışma yöntemlerinde serbest bırakır. Ancak çalışırken işine o kadar konsantre olur ki bazen yemek yemeyi, sesini koruyacak bazı şeyler içmeyi unutur. O anlarda biz devreye girmeye çalışırız. Benim en büyük düşüm ise kendisini çok yakın bir gelecekte Türkiye’nin Başbakanı olarak anons etmek.

Gezilerde yanında çok görünmemizi istemez
Koray Arslan (Koruma Müdürü): (Gülerek) Sayın Genel Başkan işimize çok karışmamaya çalışıyor da en çok gezilerine eşlik eden arkadaşları ya da parti örgütlerini zorluyor. Sayın Genel Başkan bizim yanında çok görünmemizi istemez, ‘var ama yok’ bir görüntü oluşturmaya çalışırız. Böyle olunca zaman zaman zorlanıyoruz. Yoksa kendisiyle çalışmak çok zevkli. Bir de sır katibi gibiyiz. Pek çok konuşmaya şahit oluruz, hemen unutmaya çalışırım. (Kılıçdaroğlu gülerek ‘O zaman daha rahat konuşalım yanında’ diye söze giriyor) Rahat olun Genel Başkanım. Beni ilgilendiren bir şey olmadığı için hemen unutuyorum.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başkan, külyutmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık