IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2014, 15:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Milletvekili Enç'ten Leman Sam'a tepki




AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Leman Sam'ın, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır" açıklamasına tepki gösterdi.


Kurban Bayramı dolayısıyla Ak Parti Antalya İl Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi. Milletvekili Enç, törende yaptığı konuşmada, "Sanatçı müsveddesi" şeklinde nitelediği Leman Sam'ın dün sosyal paylaşım sitesinden kurban kesen Müslümanlara hakarette bulunduğunu öne sürdü.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sam'ın, kurban kesen Müslümanları IŞİD militanlarıyla bir tuttuğunu ifade eden Enç, "Onu şiddetle kınıyorum, bizim inancımıza saygı duyması gerektiğini ne yazık ki hala öğrenememiş" dedi. Sam'a, bir ayet ile yanıt veren Enç, şunları söyledi: "Kur'an-ı Kerim'de, 'Kesilen kurbanların etleri ve kanları bana ulaşmaz fakat sizin takvanız bana ulaşır" diyor. Biz bu doğrultuda, düşünceyle kurbanlarımızı kesiyoruz. Bizi IŞİD militanıyla eşdeğer gören anlayışı ve anlayış sahiplerini kınıyorum. Kutsal alan ve inanışlara saygılıyız, herkes de bizim kutsal alanlarımıza ve inanışlarımıza saygı göstersin."
Bayramlaşma töreni

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de bayramların yakınlaşmak, kucaklaşmak anlamı taşıdığını belirtti. Kurbanın ne anlam taşıdığını Müslümanların çok iyi anladığını dile getiren Samani, kurbanı anlayamayan ya da idrak edemeyenlerin farklı yorumlar getirdiğini kaydetti.

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ise muhalefetin Türkiye'ye yönelik tehditlere karşı ülkenin menfaatleri doğrultusunda hareket etmediğini savundu. Badak, yurt içi ve dışında yaşanan olumsuzluklara rağmen Türkiye'de planlanan tüm projelerin aksaklık olmadan devam ettiğini söyledi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de tüm dünyada gözyaşların dindiği, çocukların ağlamadığı, acıların yaşanmadığı bayramların yaşanması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından partililer bayramlaştı.




A.A

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ençten, leman, milletvekili, sama, tepki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Leman Sam - Çağrı Sim H, I, İ, J, K, L 0 24 Mart 2014 15:25
Leman Sam - Ceyran Sim H, I, İ, J, K, L 0 24 Mart 2014 15:24
Leman Sam - Gül Güzeli yaSmin H, I, İ, J, K, L 0 15 Mart 2014 11:22
Leman Sam - Gönül Ezgi Resimli Şiirler 0 05 Temmuz 2012 20:18