IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ekim 2014, 19:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Siirt Valiliği'nden ölen gençle ilgili açıklama




Siirt Valiliği, bugün çıkan olaylarda ölen Davut Nas ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "08.10.2014 günü saat 12.00 sıralarında ilimiz Mithat Öktüren Caddesi üzerinde bir şahsın 3 kişi tarafından ambulansa bindirilmeye çalışıldığı güvenlik güçlerince görülmüş, yapılan ilk incelemede, yaralı şahsı getiren 3 kişi, yaralıyı tanımadıklarını yüksekten düştüğünü, eylemci grup tarafından ambulansa götürülmek üzere kendilerine zorla verildiğini ifade ettikleri. Yapılan incelemede şahsın vücut kısmında silahla yaralanma izlerinin bulunduğu tespit edilmiş, 1995 doğumlu Davut Nas isimli yaralı şahıs ilimiz Devlet Hastanesi’ne götürülmüş, gerekli tüm müdahaleler yapılmasına rağmen, yaşamını yitirmiştir. Konuyla ilgili olarak üç şahıs gözaltına alınmış, gerekli yasal işlemler başlatılmıştır" denildi.

TUNCELİ’DE 4 BİN KİŞİ Ak Parti BİNASINA YÜRÜDÜ

Sabah saatlerinden itibaren esnafın kepenk kapattığı Tunceli’de ticari ve özel araç sürücüleri de kontak kapattı. Okulların da 2 gün süreyle kapalı olduğu Tunceli’de Dersim Halk Meclisi Girişimi aracılığı ile bir araya gelen yaklaşık 4 bin kişi, çarşı merkezinde slogan atarak, Tunceli-Elazığ karayoluna yürüdü. Yaklaşık 7 kilometre yürüyen kalabalık, Tunceli-Elazığ karayolunu bir süre trafiğe kapatttıktan sonra Atatürk Mahallesi’ndeki AK Parti il binası önünde toplandı. Herhangi bir parti ya da örgüte ait bayrak taşımayan kalabalık grup, sessiz çığlık eylemi ile AK Parti ve IŞİD’i protesto etti. Grup, DBP Tunceli İl Başkanı Ergin Doğru’nun basın açıklamasından sonra dağıldı.

KIZILTEPE’DE ASKERLER MÜDAHALE ETTİ

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde dün akşam başlayan ve bugün akşam saatlerine kadar süren olaylara, özel harekat ve polis ekipleriyle birlikte askerler de yasadışı göstericilere müdahale etti. Zırhlı araçlarla ilçe merkezine gelen askerler, Üçyol mevkiinde yolu kapatan gruba tazyikli su, gaz bombalarıyla müdahalede bulundu. Polis ekipleri de ilçe genelinde taş, havai fişek ve molotof kokteyli ile saldırı düzenleyen gruplara, tazyikli su ve gaz bombalarıyla müdahale ederek dağıtmaya çalıştı. Güvenlik güçleri ile göstericiler arasındaki olaylar devam ediyor.

KARLIOVA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Bingöl’ün Karlıova İlçesi’nde bu sabah saatlerinde; HDP ilçe örgütü önünde toplanan partililer, IŞİD saldırılarını protesto etmek amacıyla yürüyüşe geçti. Partililer Cumhuriyet Caddesi’nden geçerken bunlara engel olmaya çalışan polisle çatıştı. Polisin gruba gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etmesinin ardından grup, ara sokaklara girerek burada barikatlar kurdu. Bir kamu bankası şubesini

hedef alan bazı göstericiler, bankayı kullanmaz hale getirdi. Gaz kapsulü başına isabet eden bazı göstericiler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Olaylar sırasında Karlıova Belediye binasında molotoflu saldırı düzenlenip camları taşlarla kırıldı. Binada yangın büyümeden itfaiye tarafından söndürüldü.

Olayların olmadığı Mardin’in Midyat İlçesi’nde PTT binasına asılan, ’Olaylar nedeniyle kapalıyız’ yazısı asılarak kapısına kilit vuruldu. Postaneye gelen vatandaşlar, PTT binasının kapalı olduğunu görünce bu duruma tepki gösterdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acıklama, gencle, ilgili, siirt, valiliğinden, Ölen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hakkari Valiliği'nden 'PKK' Uyarısı Thetis Haber Arşivi 0 01 Haziran 2012 20:13
Diyarbakır Valiliği'nden Nevruz resti PassioN Haber Arşivi 0 18 Mart 2012 11:14
İstanbul Valiliği'nden kar uyarısı PassioN Haber Arşivi 0 26 Ocak 2012 19:40
Sinop Valiliği'nden Van'a Yardım Tır'ı aLya Haber Arşivi 0 26 Ekim 2011 11:25
Siirt Valisi'den çatışmayla ilgili açıklama KarakıZ Haber Arşivi 0 21 Ekim 2011 19:31