IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ekim 2014, 17:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehit olan komiserin 2 yaşında bir kızı vardı




Bingöl’deki hain saldırıda şehit olan Komiser Hüseyin Hatipoğlu’nun Amasya doğumlu ve Ordu’dan evli olduğu öğrenildi. Komiser Hatipoğlu, henüz 3 yıllık evliydi ve 2 yaşında Yaren adlı bir kızı vardı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bingöl’deki hain saldırıda şehit olan Komiser Hüseyin Hatipoğlu’nun Amasya doğumlu ve Ordu’dan evli olduğu öğrenildi. Komiser Hatipoğlu, henüz 3 yıllık evliydi ve 2 yaşında bir kızı vardı.
Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, kent merkezinde olaylar nedeniyle tahrip edilen iş yerlerinde inceleme yaparken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Emniyet Müdürü Ürker ve polis memuru Uğur Atlı yaralanırken, beraberindeki Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve koruma polislerinden Komiser Hüseyin Hatipolu şehit oldu.
Ordu Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görev yaparken 2006 yılında dönemin Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl’ün Özel Kalem Müdürlüğü’nü de yapan şehit Komiser Hüseyin Hatipoğlu, 3 yıl önce Ordu’dan gazeteci Sibel Hatipoğlu ile evlenmişti. 2 yaşında kız çocuğu babası olan Amasya doğumlu şehit komiser Hüseyin Hatipoğlu, uzun yıllar Ordu’da görev yapmış, başarılı çalışmalarıyla çok sayıda taltif almıştı.

ŞEHİT BAŞKOMİSERİN BABA OCAĞINDA YAS

BİNGÖL’de şehit düşen komiser Hüseyin Hatipoğlu’nun annesi Adeviye ve babası İlyas Hatipoğlu, acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’in, dün akşam ekibiyle birlikte Kobani için düzenlenen eylemlerde zarar gören esnafın iş yerlerinde incelemelerde bulunması sırasında, yaklaşan bir araçtan uzun namlulu silahlarla üzerlerine ateş açılması sonucu şehit olan komiser Hüseyin Hatipoğlu’nun Amasya’daki baba ocağına ateş düştü.

Amasya Hızırpaşa Mahallesi’nde oturan 3 çocuk babası İlyas ve anne Adeviye Hatipoğlu, gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şehidin evinin etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. Şehidin baba ocağı akrabaları ve komşularının ziyaretçi akınına uğradı. Amasyalılar, eve giderek aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. İşçi emeklisi babası İlyas Hatipoğlu, taziyeleri kabul etti. Güçlükle ayakta durabilen babayı, yakınları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve meslektaşları da eve gelerek aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. Bir çocuk babası Şehit Hatipoğlu’nun cenazesinin Bingöl’de yapılacak törenin ardından bugün öğleden sonra Amasya’ya getirileceği ve yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2, bîr, komiserin, kızı, olan, vardı, yaşında, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şehit doktorun cebinde çikolata vardı PassioN Haber Arşivi 0 02 Mart 2012 20:15
• Hülya Avşar'ı dinlemeye gelenler arasında kızı zehra çilingiroğlu da vardı. Sametold Haber Arşivi 0 02 Ocak 2011 18:12
Şehit kızı Süslü Haber Arşivi 2 16 Şubat 2010 09:41
14 yaşında kızı zorla gerdeğe soktular Collettivo Haber Arşivi 7 29 Ağustos 2008 13:00