IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2014, 16:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kayıp oğlunu bulana 100 bin TL ödül




İZMİR’in Aliağa İlçesi’nde Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü ’Kayınbiraderime gidiyorum’ diyerek evinden çıkan fabrika işçisi, 23 yaşındaki Hakan Savğa, bir daha dönmedi. Babası Abdülkerim Savğa, oğlunu gören ve bulunduğu yeri bildirenlere 100 bin lira ödül vereceğini açıkladı.

Geçen 6 Ekim Pazartesi geceyarısı evden çıkan Hakan Savğa’dan o günden beri bir haber alınamadı. Yıllar önce Batman’dan gelerek İzmir’in Aliağa İlçesi’ne yerleşen Hakan Savğa’yı bulamadıkları için emniyet ve savcılığa başvurduklarını belirten baba Abdülkerim Savğa, oğlunu bulanlara 100 bin liralık ödül vaad etti.

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nde bir nakliye firmasında işçi olarak çalışan Hakan Savğa’nın Kurban Bayram’ının 3’üncü günü gece yarısı eşini uyandırarak, "Ağabeyin beni çağırıyor. Bakıp yarım saate gelirim" dediğini hatırlatan baba Abdülkerim Savğa, şunları anlattı:

"Kapıyı da eşi ve çocuğunun üstüne kilitleyerek evden çıkmış. Gece saat 02.30’da uyanıp eşinin hala eve dönmediğini gören Hicran, telefonla da ulaşamayınca, Aliağa Bozköy’deki ağabeyi Osman Özsoy’u aramış. Özsoy ’Biz köydeyiz, kocanı saat 23.00 gibi buralarda görmüştüm’ demiş. Oysa oğlum gece yarısından sonra evden çıkmış. Köyde olması mümkün değil."

"OĞLUMUN HAYATINDAN ENDİŞE DUYUYORUM"

Konuyla ilgili emniyet ve savcılığa başvurduklarını, oğlunun şu an tüm ülkede arandığını söyleyen Abdülkerim Savğa, "Bana bir telefon geldi. Tanımadığım bir ses ’O iş tamam, bitireceğim’ dedi. Daha sonra ne kadar aradıksa da o telefona bir daha ulaşamadık. Oğlumun hayatından endişe duyuyorum. Bulana, görene, haber verene ismini hiç kimseye açıklamamak kaydıyla 100 bin lira vermeye hazırım. Yeter ki oğlumun yüzünü bir daha görebileyim" diye konuştu.

Eşi Hicran Savğa’yı kaçırarak evlenen ve bir kız çocuk sahibi olan Hakan Savğa’nın, eşinin ailesiyle bir husumet yaşadığını ileri süren baba Savğa, oğlu ile ilgili en ufak bilgisi olanların 0543.6896403 numaralı telefonu aramalarını da istedi. Abdulkerim Savğa, Aliağa’daki elektrik direkleri ve panolara oğlunun resminin bulunduğu afişleri yapıştırarak, ilçe halkından yardım istedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
100, bin, bulana, kayıp, oğlunu, tl, Ödül


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Keman'ı bulana tam 24 bin $ ödül verilecek!. Sametold Kültür ve Sanat 0 09 Aralık 2010 01:46
Yasağı bulana 1 milyon TL ödül BaRoN Haber Arşivi 0 14 Kasım 2010 18:02
Bulana 10.000$ Ödül Heidi Haber Arşivi 1 28 Haziran 2008 14:35