IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2014, 19:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sınırdaki hendekte 110 tüfek bulundu




Şanlıurfa'da terör örgütü PKK/PYD mensubu 6 kişi yakalandı. Hatay Reyhanlı'da, Suriye sınırındaki bir hendekte ise 110 piyade tüfeği ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında önemli olaylara ilişkin bilgi verildi.

HENDEKTE ŞOKE EDEN SİLAHLAR

-Genelkurmay'dan yapılan açıklamaya göre 2'nci Hudut Alayı Hatay Reyhanlı Şehit Çavuş Murat Özeker Hudut Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde devriye gezen askerler, Suriye tarafından Türkiye'ye Kaçak geçiş yapmaya çalışan iki kişiyi fark etti. Askerlerin geldiğini fark eden kimliği belirsiz kişiler, geldikleri yöne doğru kaçarak, gözden kayboldu. Askerler bölgede yaptıkları aramada bir hendek içinde poşetlere sarılmış vaziyette 110 piyade tüfeği ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirdi. Askerler, tüfekler ve cephaneye el koyarken, bölgede güvenlik önlemlerinin arttırıldığı bildirildi.

-Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinin Mürşitpınar Mahallesi Yumurtalık mevkisinde, Suriye'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptıkları tespit edilen terör örgütü PKK/PYD mensubu 6 kişi silahsız olarak yakalandı. Teröristlerden Suriye uyruklu üçünün Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldığı, 3 teröristle ilgili adli sürecin devam ettiği bildirildi.

TACİZ ATEŞİ AÇILDI

-Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, bölücü terör örgütü mensubu silahlı 1 kişi güvenlik güçlerine teslim oldu. Dağlıca'da terör örgütü mensuplarınca üs bölgelerine taciz ateşi açıldı, askerin karşılık vermesiyle ateş kesildi. Şırnak Uludere'de de terör örgütü mensuplarınca, Irak topraklarından, Düğün Dağı'ndaki askere taciz ateşi açıldı. Askerin karşılık vermesiyle teröristler taciz ateşini sonlandırdı.

-Muş'ta, terör örgütü yanlısı kimliği belirsiz kişiler tarafından, Dilimli köyü İlköğretim Okulundaki Türk Bayrağı yakıldı. Şırnak İdil'de de PTT binasına ve Veysel Karani Ortaokuluna saldırıda bulunuldu. Okul ile MOBESE direklerinde maddi hasar meydana geldi.

KIZ YURDU YAĞMALANDI

-Terör örgütü yanlısı yaklaşık 100 kişilik bir grup, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca Kız Yurduna girerek yangın çıkardı ve yurdu yağmaladı.

-Kars'ın Kağızman ilçesinde, terör örgütü mensubu silahlı 3-4 kişi, bir hidroelektrik santralinin sistem odasını ateşe verdi. Zanlılar, özel enerji firmasına ait bir kamyoneti gasp ederek kaçtı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
110, bulundu, hendekte, sınırdaki, tüfek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tüfek - Edip Cansever Elysian Şairler ve Şiirleri 0 17 Mayıs 2014 11:08
Ve sınırdaki duvar tamamlandı MasteR06 Haber Arşivi 0 10 Aralık 2013 00:31
Şanlıurfa'da 129 Tüfek Ele Geçirildi Cemalizim Haber Arşivi 0 13 Mart 2012 01:14