IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ekim 2014, 13:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kardeşini barıştırmaya gitti, öldürüldü




Sivas’ta geçimsizlik nedeniyle üç ay önce eşi Uğur Bulut’u terk ederek, babasının evine giden Merve Bulut’u geri getirmek isteyen kayınvalide İsmihan Bulut ve diğer oğlu Miktat Bulut, gelinin evinin önünde av tüfeği ile açılan ateşte yaralandı. Yaralı Miktat Bulut (32), hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, annesinin tedavisi sürüyor.



Merkeze bağlı Sarıhasan Köyü’nde oturan ve yaklaşık bir yıllık evli olan Uğur Bulut ile Merve Bulut, geçimsizlik nedeniyle tartışmaya başladı. Bunun üzerine Merve Bulut üç ay önce babasının evine gitti. Uğur Bulut’un barışma girişimleri sonuç vermeyince annesi İsmihan Bulut, dün akşam yanına diğer oğlu Miktat Bulut’u alarak gelininin babasının Mehmetpaşa Mahallesi Karabağ Caddesi’ndeki evine gitti. İddiaya göre otomobilden inen anne ve oğula apartmanın 2’nci katındaki dairenin balkonundan gelinleri Merve Bulut’un amcasının oğlu 16 yaşındaki Ö.B. tarafından av tüfeğiyle ateş açıldı. Açılan ateş sonucu vücutlarına çok sayıda saçma isabet eden anne ve oğlu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Göğsünden yaralanan Miktat Bulut, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Bulut’un cesedi otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı. Karnından yaralanan İsmihan Bulut’un ise tedavisin sürdüğü öğrenildi.

Olayın ardından Merve Bulut’un babası K.B. ile amcasının oğlu Ö.B. polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgu işlemi devam ediyor.



Kaynak Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
barıştırmaya, gitti, kardeşini, öldürüldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kız kavgasında dövülen gence yardıma gitti öldürüldü Seth Haber Arşivi 0 25 Ağustos 2014 17:02
Nükhet Duru - Gitti De Gitti dinlediniz mi? (Orhan Gencebay ile Bir Ömür) Kalemzede IF Anket Arşivi 0 03 Kasım 2012 12:49
Doktor ağabey, meslektaşı olan kardeşini kurtarmak için Erciş'e gitti Deinonychus Sağlık Köşesi 0 26 Ekim 2011 12:50