IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2014, 16:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
8 yıllık evlilik tek celsede bitti




Evlilik sürecinde tiroit kanserine yakalanan Fulya Kalkavan, şiddetli geçimsizlik nedeniyle Şentürk'e boşanma davası açmış, dava dilekçesinde Şentürk'ün alkol bağımlısı olduğunu, agresif tavırlar sergilediğini ve bu yüzden şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını iddia etmişti


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Metin Şentürk'le Fulya Kalkavan'ın iki yıldır süren boşanma davası sonuçlandı.

Gizli görülen davada mahkeme çifti boşadı. Fulya Kalkavan'ın ailesinin karşı çıkması üzerine 2006'da gizlice evlendiği Şentürk'ün, boşandığı eşine tazminat ve nafaka ödemesine karar verildi. Evlilik sürecinde tiroit kanserine yakalanan Fulya Kalkavan, şiddetli geçimsizlik nedeniyle Şentürk'e boşanma davası açmış, dava dilekçesinde Şentürk'ün Alkol bağımlısı olduğunu, agresif tavırlar sergilediğini ve bu yüzden şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını iddia etmişti. Boşanma davası devam ederken mahkemeden koruma isteyen Kalkavan, dilekçesinde şu ifadelere yer vermişti:


"4 Ocak 2012'de ameliyat oldum. Tiroitlerim alındı. Kanser hücrelerinin vücudumun farklı yerlerine yayıldığı saptandı. Dava açtığım Şentürk sürekli arayıp hem bana hem de aileme ağır hakaret ve tehditler savurmaktadır. Kanserle mücadele etmeme rağmen bana 'Yukarıda sevgilim var, şu an onunla yatıyorum. Boşanırken benden bir şey talep edemezsin. Dışarıda kendine dikkat et' gibi sözler söyledi." Mahkeme, tarafların boşanmasına, Şentürk'ün boşandığı eşine tazminat ve nafaka ödemesine hükmetti.

'BAĞIMLI DEĞİLİM'

Metin Şentürk'ün tehditlerinin psikolojisini bozduğunu öne süren Kalkavan'ı haklı bulan mahkeme, Şentürk'e 6 ay uzaklaştırma kararı verdi. Kalkavan'ın açtığı boşanma davasına cevap veren ve agresif tavırlı bir insan olmadığını belirten Şentürk ise "Gerek çevreme gerekse eşime karşı hiçbir şekilde agresif bir tavır sergilemedim. Alkol bağımlısı da değilim. Bu durumu tanıklarımla ispat edebilirim" dedi. İstanbul Aile Mahkemesi'nde dün görülen boşanma davasına taraf avukatları katıldı. Davanın karar duruşması gizli görüldü.



Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
8, bitti, celsede, evlilik, tek, yıllık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tek celsede bitti Zen Haber Arşivi 0 02 Mart 2013 22:44
10 Yıllık Evlilik Bitti Thetis Haber Arşivi 0 01 Haziran 2012 20:30