IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ekim 2014, 12:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gömlek yok sattı Avrupa şaştı kaldı




Brooks Brothers’ın İstanbul mağazasının gömlek satışı merkezde şaşkınlıkla karşılandı. Türkiye CEO’su Kuran, “‘Türkiye’de nasıl bu kadar gömlek satıyorsunuz’ diye incelemeye geldiler” dedi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Anglosakson stili ile yaklaşık 200 yıldır Amerika’da faaliyet gösteren Brooks Brothers, tüm dünyada ‘Başkanların markası’ olarak tanınıyor. Abraham Lincoln’den Barack Obama’ya 44 ABD başkanının 39’u Brooks Brothers’ı tercih etmiş. Kısa bir süre önce Türkiye pazarına giren markanın Türkiye CEO’su Füsun Kuran, Türkiye’de büyümek için büyük bir potansiyel olduğuna inandıklarını söyledi. Önümüzdeki 3-5 yıl içinde yedi mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Kuran, “Bunlardan birinin Ankara’da, diğerinin ise İzmir’de olmasını arzu ediyoruz. Daha sonraki yıllarda diğer illerimizde de olmayı düşünebiliriz” dedi.

Avrupa’nın iki katı
Brooks Brothers müdavimlerinin markanın uzun zamandır Türkiye’ye gelmesini beklediklerini anlatan Kuran, şöyle devam etti: “Türkiye pazarına kısa bir süre önce girmemize rağmen müşterilerimizden gördüğümüz ilgi bizleri çok memnun etti. Öyle ki, Brooks Brothers’ın marka yetkilileri, ‘Türkiye’de doğru düzgün gömlek yok mu nasıl bu kadar satabiliyorsunuz’ diye merak edip, bizi incelemeye geldi. İnanması güç ama Avrupa CEO’sunun beyanına göre bir ayda Avrupa’nın iki katı kadar gömlek satıyoruz.”




Özel dikim...
Zorlu Center’daki ilk mağazalarının ardından mart ayı sonunda ikinci mağazalarını Anadolu yakasının yeni alışveriş merkezi olan Akasya Acıbadem’de açtıklarını hatırlatan Kuran, “Mağazalarımızda New York Madison Avenue’deki Brooks Brothers’ın amiral gemisi ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz” diye konuştu.
Yurtdışındaki Brooks Brothers mağazalarında olduğu gibi kişiye özel dikim hizmeti de verdiklerini belirten Kuran, “Kişiye özel gömlek siparişleri Amerika’da, kişiye özel takım elbise siparişleri ise İtalya’da üretildikten sonra, altı hafta içinde sahiplerine teslim ediyoruz” dedi.

Erkekler lacivert takım seviyor...
Türk erkeklerinin daha çok açık mavi, beyaz, lacivert, siyah gibi renkleri tercih ettiğini söyleyen Füsun Kuran, şöyle devam etti: “Desen ve model olarak ise daha çok düz Oxford, dikine ince çizigili, ufak ekose, kazayağı desenler verenkli ekose gömlekler tercih ediliyor. Takım elbiselerde ise lacivert, füme, gri renklerde iki düğmeli ve çift yırtmaçlı modeller en çok satılan modeller arasında. Ayrıca takımlarda yelekli üçlü setli takımlarda ilgi görüyor.”

‘Ulaşılabilir lüks satıyoruz’
Erkek gardırobunda olmazsa olmaz parçalardan birisinin beyaz gömlek olduğunu belirten Füsun Kuran, şunları söyledi: “İlk tavsiyemiz yüzde 100 pamuk, düz beyaz bir gömlek edinmeleri. Pantolonlarda sonbaharda en sevilen parçası kadifeler. Bu sezon özellikle yeşil, hardal, mavi, lacivert renklerdeki kadife pantalonlar ön planda. Zamansız şıklığın öncüsü her tip kombini rahatça tamamlayan şık bir trençkot da unutulmamalı. Biz ulaşılabilir lüks satıyoruz. Bir erkeğin kendine alabileceği en güzel gömleğive tabiki bu vesile ile yapacağı en büyük lüksü 295 TL’ye satıyoruz.”

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
avrupa, gömlek, kaldı, sattı, yok, Şaştı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Terim şaştı kaldı! 'Volkan'ları karıştırdı Seth Milli Takımlar 0 09 Eylül 2014 21:02
ABD'li Televizyoncular Şaştı Kaldı. Düş Haber Arşivi 0 07 Ağustos 2011 14:13