IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2014, 17:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Wilma Elles'in sevgilisi Kerem Göğüş'e suç duyurusu




Wilma Elles'in bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Kerem Göğüş için suç duyurusunda bulunuldu. Daire satma vaadiyle 70 kişiyi mağdur ettiği öne sürülen Kerem Göğüş'ün yanında beş şirket yetkilisi de savcılıkta.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Oyuncu Wilma Elles'in sevgilisi Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat Sanayi A.Ş'nin sahibi Kerem Göğüş'ün başı İstanbul Beşiktaş ve Taksim'deki sattığı daireler yüzünden derde girdi. Çoğunluğu doktor olan 70 kişiyi mağdur ettikleri ve yaklaşık 50 milyon lira haksız kazanç elde ettikleri öne sürülen Göğüş ve 5 şirket yetkilisi hakkında "örgüt kurarak çete halinde nitelikli dolandırıcılık yapmak" ve "emniyeti suiistimal" gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

İddiaya göre kendisi ve şirketi hakkında çok sayıda icra dosyası bulunan Göğüş, arsası alınmamış veya ruhsat aşamasına gelmemiş projeleri maket üzerinden satarak çok sayıda kişiyi mağdur etti. Göğüş'ün bazı projelerin isimlerini değiştirerek yeni lansman yapıp, aynı kapı numaralarını birden fazla kişiye vermesi ise bardağı taşırdı.

PARALARI PEŞİN ALDI

Bankalar ve vatandaşlar alacakları için Göğüş'ün tüm mallarına haciz konulması için işlemlere başladı. Projenin maketinden daire satın alan vatandaşlara, "Arsa sahipleriyle anlaşamadık" denildi. Mağdurların bir kısmı paralarını geri almak için dava açarken, bir kısmı ek paralar karşılığında, "başka projelere" kaydırıldı. Ancak aradan 1.5 yıl geçmesine rağmen proje ve inşaat ruhsatı alınmadığı halde, satış işlemlerine devam edildiği belirlendi. Adları değiştirilerek yeniymiş gibi sunulan projeler, eski müşterilerle yenilerini karşı karşıya bıraktı. Reklam kampanyasında Sertar Ortaç, Tarkan, Meltem Cumbul gibi isimlerin Göğüş'ün projelerinden daire satın aldıkları iddia edilerek, alıcıların yanıltıldığı ortaya çıktı.

Göğüş Yapı tarafından mağdur edilenlerin sayısının 70'e çıktığı kaydedildi. Şikayet dilekçelerinde, aynı dairenin birden çok kişiye satıldığı, anlaşma bedellerinin vatandaştan peşin alındığı, hemen hemen hiç kimseye teslimat yapılmadığı iddia edildi. Birçok gayrimenkulünde hacizler, tedbir ve ipotek bulunan şirketin borca batmış halde göründüğü belirlendi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
duyurusu, ellesin, göğüşe, kerem, sevgilisi, suc, wilma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık