IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ekim 2014, 00:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antalya'ya 'Barut' etkisi




Barut Hotels'in şehir oteli konseptli 5 yıldızlı yeni tesisi Akra Barut açıldı. Antalya'nın merkezinde yer alan yatırım toplam 125 milyon dolara mal oldu

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


43 yıldır resort otelciliği alanında hizmet veren Barut Hotels, bu kez Antalya'nın merkezinde bir şehir oteliyle tatil konseptini bir araya getiren 10'uncu oteli Akra Barut'un kapılarını açtı. Toplam yatırım değeri 125 milyon dolar olan Akra Barut'un satın alma maliyeti 80 milyon dolarken, 9 ay süren tadilat ve değişime ise 45 milyon dolar harcandı. Barut Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barut, "Antalya'da turizm yatırımları artmaya devam ediyor. Burada misafirlerimize daha önce yaşamadıkları mutluluklar sunmak istiyoruz. Otelin karşısında yer alan 4 yıldızlı Akra Park Barut ise 58 odası ve altında yer alan 'for fun' oyun ve eğlence merkezi ile misafirlerine ayrıcalıklar sunuyor" dedi.

Turizme inanıyoruz

471 odayla kapılarını açtıkları bilgisini veren Barut, otelin açılır açılmaz yüzde 65 gibi bir doluluk oranına ulaştığını söyledi. Akra Barut ve Akra Park Barut'la birlikte çalışan sayısının 3 bine yaklaştığını vurgulayan Barut, "Turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bizim asıl işimiz ve yatırım yaptığımız sektör, hep turizm olacak. Gelecek planlarımıza ve yönetim stratejilerimize uygun fırsatlar önümüze çıktıkça değerlendirme arzusu içindeyiz. Dedeman da bizim için böyle bir fırsattı" dedi. Barut, Fethiye'de yatırımı süren otellerinin Nisan 2015'te faaliyete geçeceğini Didim'de de bir yatırım planladıklarını söyledi. Toplam 45 bin metrekare alana kurulan Akra Barut'un 2 balo, 16 toplantı salonu var. The LifeCo sağlıklı yaşam merkezine sahip olan otelin içindeki Health Club ise yaklaşık 5 bin 500 metrekare alana kurulu.

Sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
antalyaya, barut, etkisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Av - Ateş Barut Elysian Kitap Tanıtımları 0 26 Nisan 2014 20:42
Barut Komplosu YapraK Tarih 0 11 Mart 2010 01:33