IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ekim 2014, 12:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşimi evlenmeye ve çocuk yapmaya ben ikna ettim!




Dört ay önce, 52 yaşında ikinci kez baba olan usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal, eşi Özgen Kılıçarslan ile evliliğiyle ilgili konuştu: Ben karımla evlenebilmek için her şeyi yaptım. Hiç evlenmeye niyeti olmayan bir kadını evlenmeye ve çocuk yapmaya ikna ettim

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Üç yıl önce yedinci evliliğini Özgen Kılıçarslan ile yapan oyuncu Hüseyin Avni Danyal; 52 yaşında ikinci kez baba oldu. 22 yaşında bir kızı daha olan ünlü oyuncu, bebeğiyle birlikte hayatına büyük bir enerji geldiğini söylüyor. Şu sıralar 'Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisinde Trabzonlu baba 'Kemal'i canlandıran usta oyuncuyla kendi sahnesini açtığı Kadıköy'deki Tiyatro Seyirlik'te bir araya geldik. Danyal; üç sezondur devam eden dizisini, tiyatrodaki çalışmalarını, eşiyle evlenme hikayelerini ve minik kızı Deniz ile yaşadığı ikinci babalık macerasını anlattı...

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
52 yaşında ikinci kez baba oldunuz. Uzun yıllar sonra yeniden baba olmanın zorluğunu yaşadınız mı?
İlk çocuğumda bundan 22 yaş daha gençtim. Bazen Deniz'in insan evladı olduğunu unutuyorum; oyuncak gibi sağını, solunu kurcalıyorum. Şimdi çok küçük, yedi-sekiz ay sonra daha farklı iletişim kurmaya başlayacak. 22 yıl önce ilk kızımı kucağıma aldığımda iki saat gezdirirdim, şimdi bebeğimi 20 dakika gezdiriyorum; belim ağrıyor. Artık her şeye biraz daha fazla titizleniyorsunuz. Her gün teknoloji, tıp değişiyor. 22 sene önce olmayan aşılar var şimdi. Yeni bir kitap okumak gibi bir şey bu! Deniz Hanım benim bir kez daha okuduğum bir kitap ama şimdi farklı bir gözle okuyorum.

10'U DA KIZ OLSUN


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kızınız Deniz yaşantınızı nasıl değiştirdi?
Yaşamıma başka bir enerji geldi, çok keyifli bir şey. İleri yaşta anne-baba olmak çok daha farklı bir olgunluk. İlk kızımda bir sürü acemiliğimiz oldu. Yaşımız biraz daha küçüktü. İkinci çocukta biraz daha tecrübeli oluyorsunuz. Büyüğüne nasıl hayatı öğrettiysem, şimdi ikincisine de aynısı yapacağım. Zaten '10 çocuğum olacaksa hepsi kız olsun' derdim. Çok severim kız çocuklarını. Kadın olmak daha duyarlı ve nazenin bir şey. Onlara, hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak yönlendirme yapmaya çalışıyorum. Umarım hiç zarar görmeden hayatlarını sürdürürler.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bazı insanlar evlilik kararını çok zor alıyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hiçbir evliliğin tarzı başka bir evliliğe benzemez. Her birinde farklı insanlar var. Farklı karakterlerin ortak yanları, ilişki dediğimiz şeyi ortaya çıkartıyor. Bence erkekler, kadınları evliliğe ikna etmeli. Ailenin devamlılığını sağlamakta en etkili kişi kadındır. Erkeğin, evleneceği kadını araması daha doğru.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Siz böyle mi yaptınız?
Yaşam tecrübem, öğrendiklerim doğru bir evlilik yapmama neden oldu. Çok mutlu bir evlilik yaşıyorum. Yeni bir çocuk ve yeni bir enerjiyle hayata bakıyorum. Doğru zamanda, doğru kişiyi bulmak çok önemli. Geriye baktığınızda; aslında doğru trenin sizi istasyonda beklediğini görürsünüz. Siz başka trenlere binersiniz ama doğru tren oradadır. Kaçan fırsatlar önemli değil. Asıl tren her zaman sizin onu bulmanızı bekler. Benim evliliğime gelecek olursak; ben karımla evlenebilmek için her şeyi yaptım. Hiç evlenmeye niyeti olmayan bir kadını evliliğe ikna etmem çok uzun sürdü. O hiç evlenmekten yana değildi. Eşimi evlenmeye ve çocuk yapmaya ben ikna ettim.


Sabah


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ben, cocuk, ettim, evlenmeye, eşimi, ikna, ve, yapmaya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eşimi Dövmedim! Kralice Haber Arşivi 0 08 Ekim 2008 08:31