IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ekim 2014, 13:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ivana Sert'ten yarışma için çarpıcı açıklamalar




Bu Tarz Benim yarışmasının jüri üyelerinden Ivana Sert yarışma ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Çekimlerde birçok sahneyi kestiklerini söyleyen Ivana Sert, izleyici hepsini bilse şok girer, dedi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



SHOW TV’nin beğeniyle izlenen Yarışması Bu Tarz Benim’in jüri üyelerinden Moda tasarımcısı İvana Sert HT magazin’e açıklamalarda bulundu.

-Bu yarışma konseptini ilk okuduğunuzda ne düşündünüz?

Yeni sezon öncesi konsepti görüşmek üzere yapılan ilk toplantıya katılıp burada konsepti incelediğimde bu programın kısa bir sürede tutacağını hissetmiştim. Geçtiğimiz yıllarda yine Show TV’de yayınlanan bugün Ne Giysem yarışmasının yapımcılığını üstlenen, işin içinde pişmiş yapımcı arkadaşlarla çalışmak işimi kolaylaştırıyor. Ekip olarak çok iyi anlaşıyoruz.

-Kıyafet ve tarz başarıya giden yolda anahtar mıdır?

Yarışmada başarılı olmak için sadece kıyafet ve tarz yetmiyor. Sonuçta tarz yaratmanın bir sonu yok. Kızlarımızın karakterlerini de ortaya koymaları gerekiyor. Her Allah’ın günü tarz bir şekilde giyinemezsiniz bu kolay bir şey değil. Ancak reytingi yüksek olan bir programda yarışma şansı bulan kızlarımız en güzel şekilde bunun hakkını vermeliler.

‘KIZLARIMIZ BIRAZ AGRESIF’

-Programda zaman zaman yaşanan gerilimleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bizim işimiz tarz yaratıp moda hakkında görüşlerimizi belirtmek olmasına karşın zaman zaman konuşmalarımız bunların dışına çıkıyor. Açıkçası ben programda yer yer yaşanan gerilimlerden ve tartışmalardan rahatsız oluyorum. O yüzden ben her zaman şunu diyorum: Bir kadın hanım olmalı. Duruşuna, konuşmalarına ve hareketlerine dikkat etmeli. Sadece tarzını konuşturmalı. Kavgadan, kıskançlıktan uzak durup birbirlerine yardım etmeliler. Neticede zamanı geldiğinde herkes bu yarışmaya veda edecek. Televizyonun renkli dünyasına aldanıp burada büyük laflar sarf edip birbirlerini kırmaları, üzmeleri çok yersiz. Ama sağ olsun bizim kızlarımız biraz agresifler.


-Kızlar geçen haftalar içerisinde giyim ve tarz yaratma yönünde bir gelişim kat etti mi sizce?

Açık konuşmak gerekirse kızlarımız ilk haftalar pek iyi değillerdi ama ilerleyen haftalarda bizim direktiflerimizi yavaş yavaş idrak etmeye başlayınca daha tarz ve farklı gelmeye başladılar. Bize de saygıda kusur etmiyorlar. Bu durum bizim “Demek ki işimizi doğru yapıyoruz” deyip mutlu olmamıza neden oluyor.

'İZLEYİCİ ŞOKA GİRER'

-Yarışmaya katılan kızların çeşitli cast ajanslarından buraya getirildiği söyleniyor...

Kesinlikle cast ajanslarından getirmedik, getirmiyoruz. Burada her şey gerçek. Program esnasında dünyaca şeyi kesiyoruz. Kestiğimiz bu kısımları yayınlasak izleyiciler şoka girerdi.

-Yarışmaya katılmayı düşünen kızlara neler söylemek istersiniz?

Kızlar kendilerinden, karakterlerinden ve tarzlarından emin olmalı. Bizlerin yarışmacılara getirdiği eleştirileri dinlerlerse karşımıza sağlam bir şekilde gelebilirler. Kızlarımız asil ve sükûnet içerisinde olmalılar.


Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açıklamalar, Çarpıcı, icin, ivana, sertten, yarışma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Flaş!.. Yurdal sert, eşi ivana sert ve hatem yavuz’un aşk yaşadiğini iddia etmişti!.. PauL Haber Arşivi 0 08 Şubat 2012 10:35
Flaş!.. Ivana sert, kendisiyle barişmak isteyen eşi yurdal sert’in başkasiyla.. PauL Haber Arşivi 0 30 Ocak 2012 10:59
Flaş!.. Ivana sert 14 şubat’ta boşanma davasi olan eşi yurdal sert’le barişacak mi?.. PauL Haber Arşivi 0 08 Aralık 2011 11:28
SOSYETİK DALLAS'TA FLAŞ GELİŞME!.. YURDAL SERT BOŞANMAK ÜZERE OLDUĞU EŞİ IVANA SERT'e PauL Haber Arşivi 0 07 Aralık 2011 15:56