IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ekim 2014, 18:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Avea Prime tatile de geldi




VIP müşterilere ayrıcalık vaadiyle yola çıkan Avea Prime otopark, havalimanı, restorandan sonra portföyüne tatil mekânlarını da ekledi. Özel indirimler yaz ve kış tatilcilerini hedef alarak tasarlandı

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Avea'nın özel müşterileri için geliştirdiği alt markası 'Avea Prime' avantajlar dünyasına yeni markalar ekledi. Program üyesi müşterilerine ücretsiz otopark ayrıcalığı, havalimanı transfer hizmeti, tüm dünyada geçerli havalimanı lounge hizmeti, seçkin markalar ve mekânlarda özel indirimler sunan Avea Prime, son hamlesiyle tatile çıkan VIP abonelerinin hayatını kolaylaştıracak. Avea Bireysel Segment Yönetim Direktörü Zeynep Emre Manço, şirketin 2013'te başlattığı dönüşüm sürecinde fonksiyonel farklılaşma noktaları ve pazar segmentasyonuna odaklandıklarını, Avea Prime'ın da bunun en iddialı atılımlarından olduğunu belirtti. Avea Prime'la özel müşterilere hayatın tadını çıkaracakları anları çoğaltmayı vaad eden yepyeni bir dünya sunduklarını söyleyen Manço, "Markayı lanse ettiğimiz günden bu yana "Tadını çıkarın..." mottosuyla hareket ettik. Bu sözü tutarak hizmetin içeriğini zenginleştirmeye devam ediyoruz" dedi.

AYRICALIK HER YERDE

Avea Prime'ın ücretsiz otopark, havalimanı transfer hizmeti, tüm dünyada geçerli havalimanı lounge hizmeti, seçkin markalar ve mekânlarda özel indirimler, yurtdışı hizmetlerinden çok sayıda abone yararlanıyor. Manço bunlara şimde de seçkin restoran ve tatil mekânlarının da eklendiğini söyledi. Sundukların ayrıcalıkların hayatın her alanında bulunduğunu anlatan Manço, şöyle konuştu: "Sadece Ege ve Akdeniz'de değil, İstanbul'da tatil yapmak isteyenler ayrıcalıklardan yararlandı. Kilyos BURC Beach, Suada Club gibi şık ve nezih mekânlarda birçok ayrıcalığın yanı sıra, kitesurf ve yelken sporlarında da özel indirimlerden yararlandılar. Şimdi de kış mevsiminde benzer bir uygulamaya gidiyoruz. Uzun ve sıkıcı olabilen kış mevsimi boyunca müşterilerimize sunacağımız birbirinden özel fayda ve süprizlerle Prime farkını fazlasıyla hissettiriyor olacağız." Prime'a ilk etapta 100 bin kişinin katılması hedefleniyor.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
avea, de, geldi, prime, tatile


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Avea`nın `Genç Avea` tarifesi yenilendi Satuk Türk Telekom 0 23 Nisan 2010 21:07