IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2014, 11:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nehir'in ayakkabıları bulundu




Gürpınar ilçesinde evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmaları, sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı... Yürütülen çalışmalarda, Aslan ailesine ait eve yaklaşık 300 metre mesafede küçük Nehir'in ayakkabıları bulundu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Gürpınar ilçesinde evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın ayakkabıları, evlerine yaklaşık 300 metre mesafede bulundu.

Kırkgeçit Mahallesi'nde yaşayan ve dün saat 14.00'ten itibaren haber alınamayan Nehir Aslan için yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen ve havanın soğumasıyla ara verilen çalışmalar, Sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başladı.


İl Jandarma Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürülüğü arama kurtarma ekipleri ile UMKE, köy korucuları ve mahalle halkının katılımıyla gerçekleşen arama çalışmalarına, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığına ait helikopter de havadan destek veriyor.

Çevre yerleşimlerden traktör ve atlarla bölgeye gelen vatandaşların da çalışmalara katıldığı Kırkgeçit'te, yaşanan olay nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verilirken, öğrenciler de küçük Nehir'in bulunması için çaba sarf ediyor.

Yürütülen çalışmalarda Aslan ailesine ait eve yaklaşık 300 metre mesafede küçük Nehir'in ayakkabıları bulundu. Ayakkabıların bulunmasıyla umutlanan ekipler, çalışmalarını söz konusu bölgede yoğunlaştırdı.

Aynı zamanda gece baktıkları noktaları sabah saatlerinden itibaren tekrar kontrol eden ekipler, hava sıcaklığının sıfırın altında seyrettiği bölgede küçük kızın bir an önce bulunması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

'SANKİ YER YARILDI İÇİNE GİRDİ'

Baba Erkan Aslan, kızının evin önünde oynadığı sırada bir anda gözden kaybolduğunu, aramalara rağmen bulunamadığını söyledi. Çok endişeli olduklarını ifade eden Aslan, "Kızım sanki yer yarıldı içine girdi. Bizim tek korkumuz kaçırılmış olması. Kaybolduğu saatten beri her yere baktık ancak halen bir sonuç alamadık. Olayı gören kimseyi bulamadık" dedi.

Olayı haber alan çevre mahalle sakinleri de arama, kurtarma faaliyetlerine katıldı. Ekip araçlarının yanı sıra traktörlerle de çıkılması güç yerlere çıkan vatandaşlar, ellerindeki fenerlerle çevreyi kontrol ediyor. Görevli ekiplerle yaklaşık 500 kişinin katıldığı arama, kurtarma faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor.


Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ayakkabıları, bulundu, nehirin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Titan'da Nil'e Benzeyen Bir Nehir Bulundu Zen Haber Arşivi 0 14 Aralık 2012 13:53
Rengarenk gelin ayakkabıları, Renkli Gelin Ayakkabıları Violent Evlilik Hazırlıkları 0 17 Temmuz 2012 11:48
Sarı Nehir - Sarı Nehir Coğrafik Özellikleri Liaaa Genel Coğrafya 0 26 Haziran 2012 15:13