IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ekim 2014, 12:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Madenciler heba ediliyor




MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ermenek’te maden faciasına ilişkin olarak “Çalışma Bakanı Çelik, ‘Bizim müfettişlere göre kapanması lazım. 50 kişi araya girdi’ diyor. Kimlerin araya girdiğini açıklamak zorunda” dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Vural, dün Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Yüksekova’da üç askerin şehit edilmesi ve maden kazasından sonra, “Talimat verdim, hesabı sorulacak” açıklaması yaptığını anımsatan Vural, şöyle devam etti:




‘Tarih kasıtlı’
“Aslında Başbakan olduğunu hatırlatmak istiyor. Devlet yok mu? Talimatla mı hareket eder bunlar? Soma’nın hesabı mı soruldu? Denetim yapmayanlardan, yolsuzluk yapanlardan, bürokratlardan, siyasilerden kim hesap soracak? Enerji Bakanı, cenazeleri ailelere teslim etmekten başka iş yapmıyor. Çalışma Bakanı Çelik, ‘bizim müfettişlere göre kapanması lazım. 50 kişi araya girdi’ diyor. Kimlerin araya girdiğini açıklamak zorunda. Bu madenlerle kimlerin ilişkisi var? Kapanan madeni kim açtırdı? Kömürü kim pazarlıyor? 50 kodamanın hatırı için yüzlerce madencinin canını heba etmeye utanılmıyor mu? 50 adam için mi, millet için mi iktidar oldunuz?”
Peşmergenin Türkiye’den geçişinin korsan ve yasadışı olduğunu savunan Vural, daha önce de teröristlerin habur’da karşılandığını anımsattı. Yaşananların “rezalet” olduğunu ifade eden Vural, şunları söyledi:
“Vatan topraklarında birilerine zafer işaretli geçit törenleri düzenletildi. Bunu milletimize, devletimize yaşatmaya ne hakkınız var? cumhuriyet bayramı’nda ordunun resmi geçit törenine paralel, korsan peşmerge geçit törenini AKP, ABD ve PKK tanzim etmiştir. Cumhuriyetin kuruluş yıldönümünde içinde PKK’lıların da olduğu peşmergeye Türk askerinin eskortluk ettiğine şahit olduk. Bu tarihin kasıtlı seçildiği açık ve net. Yeni Türkiye’de devlet peşmerge ve PKK’ya korumalık yapıyor, o PKK Diyarbakır’da, Yüksekova’da askerimi öldürüyor. Bu rezil manzaradan Cumhurbaşkanı, Başbakan, Genelkurmay Başkanı, Emniyet Genel Müdürü, kimse hepiniz sorumlusunuz.

Maskeli teröristler
Vural, maskeli teröristlerin askerleri şehit ettiğini belirterek, “Genelkurmay kınama mesajı yayınlıyor. Kınama başkanlığına dönüştürdünüz. Elinizi kolunuzu bağlayan kim?” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ediliyor, heba, madenciler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HeBa Script Rohit mIRC Scripting Tanıtımları 25 09 Mart 2013 22:28
İspanya'da Madenciler Ayaklandı Rhytia Haber Arşivi 0 12 Temmuz 2012 14:53