IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2014, 11:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beyaz Saray'da 'Cadılar' geçidi




ABD Başkanı Obama, Cadılar Bayramı için 200'den fazla balkabağı ve çeşitli figürlerle süslenen Beyaz Saray'da ağırladığı kostümlü çocuklara şeker dağıttı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Dünyanın birçok merkezinde büyük şölenlerle kutlanan Cadılar Bayramı'nda, bu yıl da birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, Cadılar bayramı için süslenen Beyaz Saray'da ağırladığı kostümlü çocuklara şeker dağıttı. Her yıl Ekim'in son gecesi kutlanan Cadılar Bayramı için 200'den fazla balkabağı ve çeşitli figürlerle süslenen Beyaz Saray, önceki gece binlerce misafir ağırladı. Cadı, zombi, uzaylı, çizgi roman kahramanlarının ve bazı ünlülerin taklit kostümlerine bürünen ziyaretçiler, bizzat Obama çifti tarafından karşılandı. ABD'de en coşkulu kutlama ise New York'ta gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl şehirde etkisini gösteren fırtına nedeniyle 39 sene sonra ilk kez iptal edilen Cadılar Bayramı, önceki gece büyük bir coşkuyla kutlandı.

EBOLA KOSTÜMLERİ
Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşlerde vampirlerden zombilere, süper kahramanlardan masal karakterlerine sıra dışı kostümler birbirleriyle yarışırken, en ilgi çeken katılımcılar ebola temalı kostümleri tercih edenler oldu. Bazı New Yorklular ebola ile mücadele ederken hastalığa yakalanan mutasyona uğramış doktor kostümü giyerken, bazıları da ebola karantinası için kullanılan ve tartışmalara konu olan çadıra gönderme yapan kostümler ile yaratıcılığını sergiledi.

BUNLAR DA ÜNLÜ CADILAR
Dünyanın çeşitli yerlerinde renkli kostümlerle kutlanan Cadılar Bayramı'nda ünlülerin tercih ettikleri kostümler de yine merak konusu oldu. Ü
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
nlü model Kim Kardaşyan, Cadılar Bayramı için iki kostüm ile kameralara poz verdi. Kardaşyan'ın ilk tercihi iskelet kostümü iken, ikincisinde ünlü modacı Anna Wintour kılığına girdiği kostümü oldu. New York'un yeni yüzü seçilen Taylor Swift, beyaz kanatlar takmayı tercih etti. Katy Perry'nin cips kostümü giydiği gece için ünlü manken Adriana Lima da denizkızı görünümüne büründü. Bu yılki kutlamalarda ilgi çeken kostümlerden biri de Emel ve George Clooney çiftinin kılığındaki kostümler oldu. Ünlü TV programcısı Ellen DeGeneres de dahil olmak üzere birçok kişinin tercih ettiği kostümde, ünlü çiftin yıla damgasını vuran destansı düğününe atıfta bulunuldu.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beyaz, cadılar, gecidi, sarayda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beyaz Saray'da istifa Seth Haber Arşivi 0 02 Ekim 2014 12:01
Satılık 'Beyaz Saray' FLu Haber Arşivi 0 17 Ekim 2009 04:36
Beyaz Saray Sırları BLaCK_and_WHiTe IF Ekstra 4 14 Ocak 2008 12:26