IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2014, 11:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu başı kolay teslim etmeyiz




Paralel Yapı'ya izin verilmeyeceğini söyleyen Başbakan Davutoğlu: Halktan yetki almadan başımızı almaya kalkarsanız biz bu başı öyle kolay kolay teslim etmeyiz


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği 23. İstişare ve Değerlendirme toplantısının açılışında kırmızı kitaba girecek olan paralel yapılanmalara ilişkin net konuştu. "Bu başı kolay kolay teslim etmeyiz" dedi. Davutoğlu, NG Güral Termal Hotel'de gerçekleştirilen kampta şu mesajları verdi:
* HDP ÇOCUKLARI SOKAĞA DÖKÜYOR: HDP ne yapıyor? Çözüm sürecini sabote etmek için gencecik çocukları sokağa sürdüler. Aralarından birçokları çıktı, günah çıkardı 'yanlış yaptık' diye. Biz de yanlışlarından ders aldılar zannettik. Ama bugün için yine çağrı yaptılar. Kim şiddete yönelirse tedbirimizi alırız.
* MHP'YE: MHP çözüm sürecine sürekli eleştiri getiriyor. MHP yetkililerine buradan soruyorum; bu toprakların birliği ve beraberliğini teminat altına alacak olan politikanız nedir? Çıkın ve anlatın.
* TSK'DA DA PARALEL'E İZİN VERİLMEYECEK: Paralel devlet anlayışını tarihin çöplüğüne atacağız. TSK ve güvenlik birimlerimiz güçlendirilecek. Ne silahlı kuvvetler, ne de güvenlik birimlerinin içinde paralel yapılanmalara izin verilmeyecek.
* BU BAŞI KOLAY TESLİM ETMEYİZ: Yargıda, emniyette örgütleneceksiniz. Silahlı kuvvetlerde, diğer yerlerde örgütleneceksiniz ve birgün bizim istediğimiz gibi bir yönetim için zemini hazır hale getireceksiniz' diye birileri planlıyorsa buna da izin verilmeyecektir. Halktan yetki almadan başımızı almaya kalkarsanız biz bu başı öyle kolay kolay teslim etmeyiz.
* CEMAATİN TABANINA MESAJ: Paralel yapılanmalara karşı mücadelemiz kesinlikle bunlara şu veya bu şekilde vaktinde gönül vermiş, 'Bu hayırlı işlerde katkıda bulunayım' diyen Anadolu insanına, Trakya insanına karşı değildir. Onları tenzih ederiz. O kardeşlerime sesleniyorum. Bu tutum karşılığında sizler bu tabloda tutumunuzu ve tavrınızı net olarak koyun.
* MGK SPEKÜLASYONLARINA YANIT: Bizim dönemimizde hiçbir sivil toplum faaliyeti engellenmeyecek. Gerçek sivil toplum hareketlerinin önü açılacak. Hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun, derneklerin özgürlükleri korunacaktır.
* KCK DA PARALEL YAPI: Çözüm sürecine saygılıyız dedikten sonra Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da insanlardan haraç toplamaya kalkanlar, mahkeme kurmaya kalkanlar bunlar da başka bir paralel yapılanmadır. Bunlara da izin verilmeyecek.
* ALEVİLERE SESLENDİ: Sizler Sünni kardeşleriniz gibi bu toprakların asli çocuklarısınız. Kimse, hiç kimseye bu topraklarda ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapamaz.

İŞVEREN ÇAYI BİLE HARAMDIR
Madenleri denetleyenlerin masraflarının işveren tarafından karşılanmasını eleştiren Davutoğlu, "Bir denetim elemanının denetime gittiği yere işverenin çayını bile içmesi haramdır" dedi. Davutoğlu'nun kendisine bu konuyla ilgili mesaj geldiğini söyledi.

İŞÇİYE ÖZEL HAT
Başbakan Davutoğlu, işçilerin çalışma koşulları ile ilgili her türü şikayetini ileteceği bir telefon hattı oluşturulacağını söyledi. Isparta'da meydana gelen kaza ile ilgili "Jandarma'yı geçtikten sonra fazladan yolcu alıyor" dedi. İşçilere "Bildirin ki bu tür teşebbüslere kalkışanlara gereken yapılsın" mesajı verdi.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başı, bu, etmeyiz, kolay, teslim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çözüm sürecini kurban etmeyiz Seth Haber Arşivi 0 09 Ekim 2014 00:02
ABD'den İsrail'e 'Sizi yem etmeyiz' sözü Feronia Haber Arşivi 4 10 Mart 2010 17:46
Aydın Doğan: Biat etmeyiz Cemalizim Haber Arşivi 1 08 Eylül 2008 04:26