IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Kasım 2014, 13:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hayallerini yıkan kaza için okuldan şikâyetçi




Okulun bahçesinde saplanan sivri teller nedeniyle kolunda sinir kaybı meydana gelen öğrencinin sporcu olma hayali bitti. Aile, okul yönetimini savcılığa şikâyet etti


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İstanbul'da bulunan yabancı okul statüsündeki özel bir Fransız lisesinde öğrenim gören Ory Madra, resmi tatil olmasına rağmen okulun farklı prosedürü nedeniyle etüt eğitimini tamamlamak için okula gitti. Ancak etüt öğretmeni okula gelmedi. Ory ve arkadaşları bunun üzerine diğer öğretmenler tarafından bahçeye gönderilerek oyun oynamaları için serbest bırakıldı. Öğrencilerin teneffüs saatlerini geçirip oyun oynadıkları okul bahçesinde, elektrik trafosunun çevresi ucu açık tellerle çevriliydi. Öğrenciler bahçede oynarken topları sık sık trafoya kaçıyor ve bu topları almak için uğraşanlar sık sık kaza yaşıyordu.

REVİRE KADAR KENDİ GİTTİ
Ory Madra da kaçan topu almak için tellere tırmandığı sırada sol kolu tellere saplandı. Çevrede öğretmen, gözetmen ya da hizmetli olmadığı için kolunu tellerden çekerek kendisi çıkardı ve kendi çabasıyla revire kadar gitti. Yaralanmasının ciddi olduğu gerekçesiyle okul yönetimi, öğrenciyi aceleyle özel bir hastaneye gönderdi. Burada yapılan muayene sonucu doktorlar tarafından, Ory Madra'nın sol kolundaki sinirlerin kesilmiş olduğu tespit edilerek 2 hafta boyunca okula gidemeyeceği yolunda rapor verildi. Tedavi sonrası kolunu kullanmakta zorluk çeken genç ameliyat olmak zorunda kaldı ve sol kolunda sinir zedelenmesi nedeniyle işlev kaybı meydana geldiği belirtildi. Gündelik hayatını sürdürmekte zorluk çeken gencin babası Tevfik Cem Madra savcılığa şikayette bulundu. Şikayet dilekçesinde, okul bahçesinde olmaması gereken bir trafonun bulunduğu, çoğu kez başka öğrencilerin de bu elektrik trafosu nedeniyle benzer kazalar yaşadığı ve etüt saatinde öğretmen kontrolünde olması gereken öğrencilerin başıboş şekilde bahçede dolaşmalarına izin verildiği kaydedildi. Ayrıca Ory Madra'nın profesyonel sporcu olmak istediği halde bu kaza nedeniyle hedefine ulaşmasının mümkün olamayacağı belirtildi. Savcılık, Özel Fransız Lisesi yetkilileri ile okulun görevlileri hakkında soruşturma başlattı.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hayallerini, icin, kaza, okuldan, yıkan, şikayetçi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cami için bağış toplarken kaza yaptılar: 5 yaralı Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Ağustos 2008 20:26