IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2014, 11:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ören Bayan’ın katillerine iki kez ağırlaştırılmış müebbet




Ören Bayan’ın eski sahipleri Jak Karako ile eşi Georgia Karako’yu öldürdükleri öne sürülen Özbek karı-koca hakkında ‘tasarlayarak öldürmek’ten en ağır cezalar istendi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Türkiye'nin en eski ve en tanınan iplik markası Ören Bayan'ın eski sahipleri Jak Karako (77) ile eşi Georgia Karako'yu (69) öldürdükleri iddia edilen Özbek karı-koca hakkında iddianame hazırlandı.
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın iddianamesinde, Fakhodjon Y. İle Gulbakhor Y.'nin olaylardan 4 ay önce Karako çiftinin evinde yatılı olarak bacılık yapmaya başladıkları belirtildi. Fakhodjon Y.'nin çalıştığı sırada evde bazı eşyalara kırıp dökmesi ve eşinin kıskanması nedeniyle maktüllerle aralarında sorunlar yaşandığı, şüphelilerin Karako çiftini tornavida ve bıçakla öldürmeyi tasarladıkları ve olay günü de bunu gerçekleştirdikleri belirtildi.

KASAYI BOŞLATTILAR

Fakhodjon Y. İle Gulbakhor Y.'nin evde bulunan çelik kasadaki ve eşyalar ile gümüşleri çaldıkları öne sürülen iddianamede, evin bodrum katındaki mutfak bölümünde ocağa giden doğal gaz borusunu bıçakla keserek doğalgazın eve yayılmasını sağladıkları belirtildi. Sabah saatlerinde taksiye binen şüphelilerin evden ayrılarak Kumkapı'ya gittikleri, polisin araştırmasında şüphelilerin yakalandığı ve verdikleri bilgiler üzerine çaldıkları ve valizler içinde bulunan eşyalarında Fatih'te bir evde ele geçirildiği ifade edildi. Şüpheli Fakhodjon Y.'nin olayda kullanılan tornavida ve bıçağı Kabataş'ta denize attığını söylemesi üzerine yapılan aramada 4 adet bıçak ve 2 adet tornavida bulunduğu kaydedilen iddianamede, şüpheliler Fakhodjon Y. İle Gulbakhor Y'nin Karako çiftini tasarlayarak kasten öldürmek ve hırsızlık suçlarını işlediklerini öne sürüldü. Özbekistan uyruklu karı koca Fakhodjon Y ile Gulbakhor Y. Hakkında "tasarlayarak iki kişiyi öldürmek ve hırsızlık" suçlarından iki kere ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve 1 yıldan 2 yıl 4 aya kadar hapis istendi.
Kaynak: Akşam

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağırlaştırılmış, bayan’ın, iki, katillerine, kez, müebbet, ören


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Garipoğlu'na ağırlaştırılmış müebbet! Ashriel Haber Arşivi 4 15 Ekim 2011 15:50
Seri katile 3 kez ağırlaştırılmış müebbet istendi Dilara Haber Arşivi 0 06 Haziran 2010 13:25