IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2014, 13:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Borussia Dortmund 4-1 Galatasaray




“Yüreğimizi ortaya koyacağız” demişti Prandelli maçtan önce. Ama olmadı. İstanbul'da rakibine 4-0 yenilen Galatasaray, dün de sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Tarihinde ilk kez Avrupa'da peş peşe 3 maçta kalesinde 4 gol gören Aslan için tek hedef kaldı: Anderlecht'i geçmek.

Avrupa serüveni hiç de iyi gitmeyen Galatasaray, İstanbul'da 4-0 yenildiği Dortmund'a konuk oldu. Zorlu mücadelede Burak'ı yedek bırakıp Umut'u sahaya süren Prandelli, savunmanın solunda ise Hakan'a şans verdi.

Taktiğe bağlı kaldılar

Savunmada sorun yaşayan Tarık'ın önüne Hamit'i, Hakan'ın önüne de Dzemaili'yi koyan İtalyan hoca, rakibinin kanat akınlarına engel olmak istedi. Mücadele iki takım için de dengeli devam ederken, 6. dakikada Umut'un ceza sahası içerisinde düşürülmesine hakem devam dedi. 15'te Galatasaray organize geldi... Tarık sağ taraftan ortaladı, Sneijder ceza sahası içerisinde röveşatayı vurdu top kalecide kaldı. Ataktayken 4-4-1-1 oynayan Cim Bom, savunmadayken 4-1-4-1 uygulama konusunda son derece başarılıydı. İlk yarım saatlik bölümde oyun disiplininden kopmayan Aslan'da Selçuk ve Sneijder pozisyon takiplerinde ısrarcı olunca, savunma da rahatlamış oldu. Dortmund ise ilk yarım saatin ardından kanat akınlarından vazgeçerken savunmamızı ortadan delmeye çalıştı. Temsilcimiz 30. dakikadan sonra düşüş yaşamaya başlarken, 39'da Piszczek derinlemesine oynadı ve Reus'u, Muslera ile karşı karşıya bıraktı. Başarılı oyuncu düzgün vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0. İlk yarının büyük bölümünde iyi bir futbol ortaya koyan Galatasaray soyunma odasına 1-0 yenik gitti.

Acı bir mağlubiyet

İkinci yarıya umutla başlayan Galatasaray kendi taraftarlarının engeline takıldı. Takımlarına destek olmak için orada bulunan taraftarlar sahaya attıkları ses bombaları ile maçın durmasına neden oldu. Başta Melo ve Hamit olmak üzere Sarı-Kırmızılı oyuncular tepkilerini gösterirken, Cim Bom konsantrasyon kaybı yaşadı. 56'da kornerden gelen topa dokunan Sokratis farkı ikiye çıkarttı: 2-0. Yapılan bu sabotajın faturasını Dortmund zaman kaybetmeden kesti!

70. dakikada Sneijder'ın kullandığı köşe vuruşuna Hakan Balta ceza sahası içerisinde kafayı vurdu ve Aslan farkı 1'e indirdi: 2-1. Maalesef sevincimiz uzun sürmedi. 74. dakikada Hamit topu kontrol edemedi ve Dortmund için hızlı atak şansı oldu... Aubameyang'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Immobile, Muslera'yı geçmekte zorlanmadı: 3-1. Bu gol Sarı-Kırmızılılar'ın arzusunu kaybetmesine neden oldu. Prandelli ise bu bölümde Burak'ı oyuna alıp hücumu güçlendireceğine Hamit-Yasin değişikliğine gitti. Umut-Burak değişikliği ise Prandelli'nin bir puanı bile istemediğini gösterdi. 85. dakika Semih'in kendi kalesine attığı golle fark 3'e çıktı: 4-1. Bu aynı zamanda maçın da skoru oldu. İkinci yarıda taraftarının el freni ile çakılan Cim Bom, acı bir mağlubiyet daha aldı.

Metin Karabaş

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
41, borussia, dortmund, galatasaray


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık