IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2014, 17:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan ve Başçı ne konuştu?




Başbakan Ahmet Davutoğlu, Merkez Bankası ziyareti sonrasında açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, yarın son derece önemli bir yapısal dönüşüm programını kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Merkez Bankası ziyareti sonrasında açıklamalarda bulundu. Davutoğlu " Merkez Bankası'ndan bugün son aylarda artan güvenin sermaye akışını hızlandırdığını dinledim" dedi.

Türkiye'nin artık sadece kendi iç krizlerine tepki veren bir ülke olmadığını belirten Davutoğlu, Türkiye'nin aynı zamanda küresel krizlere karşı da direnç gösteren bir ekonomiye sahip olduğunu söyledi.

"Şu an çevremizde kırılganlığı artmış 7-8 ülke bulunuyor" diyen Davutoğlu, yarın 25 dönüşüm politikasını sektörel bazda açıklayacaklarını belirterek, "Seçimlerin ardından önümüze bakmamız gereken bir dönemden geçiyoruz" dedi.

TCMB'nin çalışmaları ile ekonomi politikalarının birbirini desteklemesi gerektiğine vurgu yaparken, "Kurumlar görevlerini ifa ederken birbirinden kopuk görüntü veremez" dedi.

Merkez Bankası ile sürekli istişare içinde olunmasının başarı için önemli olduğuna vurgu yapan Davutoğlu "Kurumlar arası entegrasyon ve tamamlayıcılık ilişkisi hayati derecede önemlidir.

Fiyat istikrarını koruyan dengeli-sürdürülebilir büyümeyi gerçekleştiren bir performans ile yolumuza devam edeceğiz. Kimse ekonomi yönetiminde bir iletişimsizlik varmış kanaatinde olmamalıdır. Merkez Bankamızın yürüttüğü çalışmaların diğer ekonomik faaliyetlerde birbirini destekler mahiyette olması çok önemlidir. günlük tartışmaların ötesinde fiyat istikrarı reel sektörün desteklenmesi, üretkenliğin sağlanması farkı oluşturacak" dedi.

Başbakan Davutoğlu, "Popülizm, eğer insanların bir sonraki seçimi kazanma güveni yoksa ortaya çıkar. Kimse bizden popülizm beklemesin ama bunun yanında kimse de dinamik bir şekilde seyreden ekonomi politik konjonktürde statik bir tavır da beklemesin" derken, bütçe disiplininin her ne suretle olursa olsun korunacağını ifade etti.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başbakan, başçı, konuştu, ne, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakan Davutoğlu konuştu Seth Haber Arşivi 0 21 Ekim 2014 16:40
Başbakan Erdoğan Rize'de Konuştu AdX Haber Arşivi 0 25 Ağustos 2013 17:59
Başbakan Konuştu Biz Dinledik JB Genel Paylaşım 0 25 Aralık 2010 01:30
Başbakan patronlarla neyi konuştu? Lucifer Haber Arşivi 0 30 Mart 2010 20:08