IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2014, 11:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeraltı dünyasının uslanmaz çocuğu




Tahliyesinden 12 saat sonra gittiği barda bir bodyguardı vuran Onur Özbizerdik, ilk suçunu henüz 15 yaşındayken işlemişti. Daha önce 3 kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanması olaylarına karışan Özbizerdik, "Küçük Baba" ve "Yeraltı dünyasının uslanmaz çocuğu" olarak anılıyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Onur Özbizerdik 31 yaşında... O yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Dündar Kılıç'ın torunu ve ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı'nın da üvey oğlu. Henüz 13 yaşında iken Çakıcı tarafından annesi gözleri önünde öldürtülen Özbizerdik, Şişli Terakki Lisesi'ndeki eğitimini yarıda bırakıp yeraltı dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Daha 15'inde Etiler'de bir bar görevlisini vuran gencin vukaatları birbirini izledi. "Küçük Baba" ve "Yeraltı dünyasının uslanmaz çocuğu" diye anılan Onur Özbizerdik, Şişli'deki bir rezidansın 22. katında işadamı Fatih Edremit'in öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanırken önceki gün serbest bırakıldı. Daha önce 3 kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanması olaylarına karışan Özbizerdik, cezaevinden tahliye olur olmaz 12 saat sonra bu defa gittiği barda bir bodyguardı vurarak yaraladı. Polis şimdi her yerde Onur Özbizerdik'i arıyor.

SİYAH LÜKS BİR OTOMOBİLLE KAÇTI Şişli'
deki bir rezidansın 22'nci katında 2009'da işadamı Fatih Edremit'in öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan, Yargıtay Birinci Ceza Dairesi'nin hakkında "kasten adam öldürmeye iştirak" suçundan ceza verilmesini istediği Onur Özbizerdik, önceki gün çıktığı mahkemede kaçma şüphesi bulunmadığı ve delillerin toplanmış olduğu gerekçesiyle tahliye edildi. Özbizerdik, serbest kaldığı günün akşamında yeni bir silahla yaralama olayına karıştı. Sarıyer'deki La Boom adlı bara giden Özbizerdik, kendisini içeri almayan bodyguardı tabancasıyla bacaklarından vurup siyah Mercedes marka otomobille kaçtı. Bodyguard hastanede tedaviye alınırken polis Özbizerdik'in peşine düştü.

OLGUN PEKER'İ VURMUŞTU
Fatih Edremit cinayetinde "kasten adam öldürmek" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından 25 yıl hapis cezasına mahkum olan Hasan Heybetli ile işbirliği yaptığı öne sürülen Özbizerdik, son olarak Nisan 2013'te gündeme gelmişti. Özbizerdik, 5 Nisan'da eğlenmek için gittiği bir mekânda karşılaştığı "Şike Davası" sanıklarından Olgun Peker'i bilinmeyen bir nedenle sol bacağından vurmuştu. 26 saat sonra Kartepe'de yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Özbizerdik, emniyetteki ifadesinde, "Olgun tek başıma oturmamam için beni masasına davet etti. Yanına giderek rahatsız etmek istemediğimi ve mekandan ayrılacağımı söyledim. Silahımı fark etti. 'Başına dert alırsın' diyerek benden istedi. Kendisine silahı verirken kaza ile ateş aldı. Nasıl patladığını bilmiyorum" demişti.

İLK SUÇU 15 YAŞINDA
Şişli Terakki Lisesi'ndeki eğitimini yarıda bırakarak yeraltı dünyasına hızlı bir giriş yapan Onur Özbizerdik, ilk vukuatını ise 15 yaşındayken Etiler'de kendisini bara almayan bodyguard Cenk Dikel'i tabancayla cinsel organından vurarak yapmıştı. O dönem yaşı küçük olduğu için serbest bırakılan Özbizerdik, bir süre sonra Rumelihisarüstü'ndeki otoparka aracını park etmesine izin vermeyen görevli Ünal Acar'ı bacağından vurmuş, yine serbest kalmıştı.

ANNESİ GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ
Özbizerdik'in annesi Uğur Kılıç da dramatik bir şekilde can vermişti. Özbizerdik henüz 13 yaşındayken, annesi Kılıç, 1995'te, üvey babası Alaattin Çakıcı tarafından Uludağ'da öldürtülmüştü. Annesi gözleri önünde can veren Onur Özbizerdik, ayrıca amcası Gencay Çakıcı'yı öldürmeye azmettirmekten de tutuklanmıştı.

2005'TEKİ KANLI ÇATIŞMA
Özbizerdik, 2005'te Etiler'de yer alan Royal Motors'taki 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı silahlı çatışmaya da karışmıştı. Kanlı çatışmanın ardından Özbizerdik, 3 yıl sonra Romanya'da yakalanmıştı. Nisan 2008'de Türkiye'ye iade edilen Özbizerdik, Temmuz 2008'de tahliye olmuş ve 1 yıl geçmeden adı Hasan Heybetli ile birlikte "Rezidans Cinayeti"ne karışmıştı.

sabah


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Çocuğu, dünyasının, uslanmaz, yeraltı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uslanmaz hırsız SeckiN Haber Arşivi 1 09 Ekim 2013 22:36