IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2014, 11:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İnönü çark etti




Emir Sarıgül'ün operasyonunu reddeden Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, "Sarıgül'ün yetkileri alınmadı. Kendisiyle verimli ve uyumlu bir çalışma sergiliyoruz" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Koordinatör Başkan Yardımcısı görevini yürüten Emir Sarıgül'e bağlı müdürlükleri kendisinden almasıyla tartışmanın fitilini ateşledi. İnönü'nün, belediyede 'Sarıgül operasyonu' başlatarak bazı birim müdürlerini değiştirmesi tartışma yarattı. Görevden almaların bir krize dönüşmesi üzerine önceki gün açıklama yapan İnönü, "Belediye içinde müdürler arasında yorulanlar olduğunu bu nedenle değişiklik ihtiyacı hissettim. Yapılan değişiklikler abartılacak değişiklikler değil" diye konuşmuştu. Emir Sarıgül'le birlikte hareket eden meclis üyelerinin toplu tepkisi üzerine dün akşam saatlerinde kriz tatlıya bağlandı. Başkan İnönü, çark etti. İnönü, önceki gün yaptığı, 'yorulanlar vardı, değiştirdim' açıklamasının tam tersine, "Böyle bir şey söz konusu değil. Emir Sarıgül'ün yetkileri alınmadı, kendisine bağlı olan müdürlükler de duruyor. Kendisiyle birlikte kararlı, verimli ve uyumlu bir çalışma birliği sergiliyoruz" açıklaması yaptı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
YORULANLAR VAR DEĞİŞİKLİK YAPIYORUM


Emir Sarıgül'ün yetkisinden alınan şube müdürlükleri arasında Dış ilişkiler, Kültür İşleri, Halkla İlişkiler, Özel Kalem, Park ve Bahçeler, Sosyal Yardım İşleri gibi 'en yüksek bütçeli' müdürlükler bulunuyordu. Krizin çıktığı gün sabah saatlerinde bir açıklama yapan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü şunları söylemişti: "Belediye içinde müdürler arasında yorulanlar olduğunu bu nedenle değişiklik ihtiyacı hissettim. Yapılan değişiklikler öyle abartılacak değişiklikler değil. Çok farklı yansıtılmaya çalışılıyor ama bekleyin göreceksiniz. Yapılan bir operasyon değil görev değişimi. Bunu bir 'Sarıgül operasyonu' olarak yansıtmaya çalışanlar Sarıgül ile aramı açmaya çalışanlardır. Kurumların başına dışarıdan bir atama yapmayacağım. Kurum içinden yani yine Sarıgül döneminden gelen ekip içerisinden atama olacak. Görev değişiklikleri yapıyoruz. Emir Sarıgül'e bağlı birimler çok da önemli değildi. Onu da operasyonun parçası olarak görmek doğru değil. Zaten başkan yardımcılığı devam ediyor" dedi.
UYUMLU, KARARLI VE VERİMLİ ÇALIŞIYORUZ

Olayın ortaya çıkmasından sonra önceki gün hem belediyede hem de ilçe başkanlığında büyük hareketlilik yaşandı. Gün boyu süren görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılarak Emir Sarıgül'den alınan müdürlükler yeniden iade edildi. Belediye Başkanı İnönü, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, "Şişli Belediyesi'nde yapılan görev değişiklikleri, diğer her kurumda da olacağı üzere doğaldır. Yapılan değişiklikler belediyemizin halkımıza daha iyi hizmet vermesi için atılmış adımdır. 30 Mart 2014 günü göreve geldiğimizde başkanvekili ve koordinatör başkan yardımcısı olarak yetkilendirilen Emir Sarıgül, halen Kültür Sanat, Sosyal İşler, Dış İlişkiler, Özel Kalem ve Basın Yayın Müdürlüklerimizden sorumludur. Kendisiyle birlikte kararlı, verimli ve uyumlu bir çalışma birliği sergiliyoruz..." diye konuştu.

sabah


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cark, etti, İnönü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık