IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2014, 07:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Ülkeyi terk edin'




Davutoğlu'ndan Çözüm Süreci uyarısı: 2013 Mayıs'ında ülkeyi terk etmesi gerekenler artık terk edip, silah bırakmaya başlamalı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin grup toplantısında Çözüm Süreci'ne ilişkin önemli mesajlar verdi:

PKK SİLAH BIRAKSIN:
Bir taraftan Çözüm Süreci'ni devam ettirirken, diğer taraftan silahları bırakma konusunda hiçbir adım atmamanın tutarlı bir tarafı yok. 2013 Mayıs'ında ülkeyi terk etmesi gerekenler artık terk etmeye başlamalılar, silahları bırakmaya başlamalıdır. Çözüm Süreci bizim için milli bir projedir, yerli bir projedir, özgün bir projedir ve mutlaka başarıya ulaştırılacaktır.

HPD'YE:
Provokasyonlara karşı dik durmaya devam edeceğiz. Kamu düzenini sağlamak için gereken her türlü tedbiri aldık almaya devam edeceğiz. HDP'ye de bir kez daha sesleniyorum. Bir taraftan süreci savunuyormuş gibi yapıp, bir taraftan kamu düzeni karşısında provokasyon yaparsanız, biz de hak ettiğiniz mukabeleyi gösteririz.

HEPSİ PEYGAMBER TORUNU:
CHP'nin açıkladığı (Alevi) pakette 'istemezük' tavrı var. 'Din dersi kalksın, din ibaresi kalksın.' Misafiri Hazreti Ali gibi gören zihniyetten bahsediyoruz. Hepsi seyittir, hepsi imamdır, hepsi peygamber torunudur. Hem 12 imam diyeceksiniz, hem de İslam'la irtibatı olmayan bir gelenek olarak takdim edeceksiniz. Neden din dışı ideolojiler çerçevesinde Aleviliği kökünden koparmaya çalışıyoruz?

CHP'NİN KAFASINDA DİN İLE MÜCADELE ETMEK VAR:
CHP 'din dersini kaldıralım' diyor. 'Din ibaresini kaldıralım' CHP'nin kafasında din ile mücadele etmek var, hiç bundan kurtulamadılar. Eğer din kültürü ve ahlak derslerinde herhangi bir mezhep tahkir ediliyorsa, hatta Hıristiyanlık dışında Budizm dahi tahkir ediliyorsa ona önce ben karşı çıkarım.

IŞİD'İ NASIL ENGELLEYECEĞİZ:
'Bu dersi (zorunlu din dersi) tümüyle kaldıralım' Peki bunu kaldırdığımızda eğitim içindeki bugün IŞİD radikalizmi başta olmak üzere, bu tür radikal eğilimlerin toplumda yer almasını nasıl engelleyeceğiz? Onlar yasakladı, yeni nesil 32 farzı sayamayacak hale geldi.

SEN KENDİ KÜÇÜK SANDALYENİN DERDİNE DÜŞ:
(Kılıçdaroğlu) Küstahça çıkıp, cumhurbaşkanı başbakanlık makamı boş diyor. Sen kendi küçük sandalyenin derdine düş. Biz o makamların nasıl doldurulacağını çok iyi biliriz.

CHP'DEN ÖĞRENDİLER:
Dersim'de Seyit Rıza'nın oğlu Hüseyin, idam edilecek yaşta değildi 21'e yükseltildi idam edildi. Aynı şeyi 12 Eylül'de Erdal Eren'e yaptılar. Ben hep merak ederdim, 12 Eylülcüler nereden öğrendi bunu diye. CHP'den öğrendiler.

TÜRKEŞ'E DE ZULMEDİLDİ:
Sayın Bahçeli, Dersim'de yapılan yanlıştı zulümdü. Aynen 3 Mayıs 1944'te Alparslan Türkeş'e yapılanların zulüm olduğu gibi. Bahçeli ile aramızdaki devlet anlayışı farkı şu, Bahçeli devlet adına yanlış yapanlara sahip çıkmayı devlete sahip çıkmak zannediyor. Biz ise yanlışsa yanlış, doğruysa doğru diyoruz.

İSRAİL'E ÇAĞRI:
İsrail'e ve zalim yöneticilerine sesleniyorum: Sakın ola İslam dünyasındaki bir takım problemler yaşanıyor diye Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya yönelik bu saldırıları devam ettirmeyi düşünme, herkes sussa Türkiye Cumhuriyeti sessiz kalmayacaktır. Başbakan Davutoğlu konuşmasında, aralık ayı başında Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin'in Türkiye'ye geleceğini de açıkladı. Davutoğlu toplantının ardından İzmir'den gelen şehit ve gazi yakınlarını kabul etti. Bu arada Çözüm Süreci Kurulu dün akşam Başbakan Davutoğlu başkanlığında Başbakanlık'ta toplandı. Toplantıda süreçte gelinen son durum ve atılacak adımların ele alındığı kaydedildi.

VEKİLLERE 6 MADDELİK HACKER-SAVAR KILAVUZU
AK Parti, Twitter hesaplarının hacklenmesi üzerine vekillere hacklenmeme taktikleri verdi: Zor şifre seçin. Anti-virüs programı kullanın. İki aşamalı kimli tanıma yöntemlerini kullanın. İnternet sitelerinde gezinti yaparken çok rahat davranmayın. e posta adresine telefonunuzu tanımlayın. Duyguları istismar edici etiketli ve video paylaşımlarını tıklamayın.

sabah


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
edin, terk, Ülkeyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
400 Bin Kişiye Şehri Terk Edin Uyarısı Thetis Haber Arşivi 0 14 Temmuz 2012 14:55
Karayolları Genel Müdürü: İstanbul'u terk edin PassioN Haber Arşivi 0 19 Haziran 2012 20:42
Ülkeyi terk eden başkanın izleri siliniyor Chelt Havacılık Haberleri 0 16 Ocak 2011 10:26
Nejad'dan Tahran'ı terk edin çağrısı! Lucifer Haber Arşivi 0 12 Nisan 2010 17:40