IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2014, 07:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çok para harcamadan onların stilini yakalayın




Marka bağımlısı değiller, trend takipçisi de.... Trendleri onlar oluşturuyor, stilleriyle akım yaratıyorlar. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan isimler, birbirinden farklı tarzlarıyla kitleleri peşinden koşturuyor. Onlar gibi giyinmek için ne markalara bol sıfırlı rakamlar ödemenize, ne de modanın esiri olmanıza gerek var. Gereken tek şey; içinizdeki kişiyi kıyafetlerle değil, kıyafetleri içinizdekiyle yönetmeyi bilmek. Kendini çok iyi tanımak ve giydiklerinizle bunu çok iyi ifade edebilmek de önemli. Tabii ki trendlerden uzak durmanın iyi bir şey olduğunu savunmuyorum. Buradaki püf nokta; stilinizi trendlerle harmanlamaktan geçiyor. Yani hem öznel, hem güncel olmalısınız. Şimdi sizi büyük paralar ödemeden de stil sahibi olabileceğinizi gösteren kadınların stillerini incelemeye çağırıyorum. Modayı ve stil sahibi isimleri takip edenler, yalnızca modanın kurbanı olmaktan kurtulmuyor; saydığım tüm bu isimlerin trendleri nasıl da stilleriyle harmanlayıp muhteşem sonuçlar aldıklarına şahit oluyorlar.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
SIENNA'NIN YÜKSELİŞİ
İngiliz oyuncu Sienna Miller'ı hiç rüküş gördünüz mü? Bazı çevrelerin 'Kate Moss'un tahtını sallıyor' yorumları yaptığı güzel oyuncu, çok uğraşmadan da güzel olunabileceğinin farkında. Payetlerle dolu bir kıyafeti, dağınık saç modelleriyle kombine ederek, şıklıkla rüküşlük arasındaki o ince çizgiyi yakalamayı iyi biliyor. Ya da çok sade bir kıyafeti, en gösterişlisinden Side Swept saç modeliyle kombinleyerek geceye damgasını vurabiliyor. Takipçileri ise onu her daim övgü yağmuruna tutuyor.

HİPPİ POPPY
Model Poppy Delevingne'in stilinde hafif bir hippilik seziyorum. Hatta onun tarzına her baktığımda, kafamda Rolling Stones'un muhteşem şarkısı 'Painted Black' çalıyor. Poppy, her ne kadar özel bir davette şık bir kombinasyon tercih etse de, bir tarafında mutlaka bir salaşlık oluyor. Bazen saçlarında, bazen aksesuvarlarında, bazen de makyajında... Onun bu hafif hippi stilini ben de çok seviyorum. İngiliz model Poppy'nin narin vücudu ve asil duruşunu, zaten ancak hippi detaylar kırabilirdi, değil mi?

MIRANDA KERR'İN SADELİĞİ
Victoria's Secret'ın meleklerinden Miranda Kerr, günlük yaşamında da gerçek bir melek gibi görünüyor. Yalın stili, aşırıya kaçmaması, rahatlığa olan düşkünlüğü; stilini oluşturan en belirgin detaylardan. Gündüzleri blue jean ya da şortunu tişört ve gömleklerle kombinleyerek oldukça sıradan görünse de, yine de çok güzel göründüğünün bilincinde... Geceleri ise yine sadeliği elden bırakmadan, şık olmayı başarabiliyor. Gereksiz dekolteye yer vermediği kıyafetleriyle, çok ölçülü ve etkileyici. Her daim çok şık görünen Kerr, milyonlarca takipçisi için bir stil örneği olmaya devam ediyor.

ASIRLAR SONRA DA KATE MOSS
Topmodel Kate Moss, dillere destan bir tarza sahip. Zaten bunu bilmeyen yok sanırım. Bazen hippi, bazen de rocker ruhunu en şık kıyafetlerle harmanlamakta üstüne yok. Asla rüküş göremeyeceğiniz bir stil ikonu o. Moss, belki asırlar sonra bile modaseverlerin takip edeceği bir isim olacak. Birçok kişiyi etki alanına almışken, sizi de alması kaçınılmaz.

BLAKE 'İN GENÇ KIZ STİLİ
İsmini 'Gossip Girl' dizisiyle tüm dünyaya duyuran Blake Lively'nin abartısız stili bazen rahat, bazen resmi ve şık, bazen de çok seksi. 'It Girl' unvanlı yıldızlardan Lively, kıyafetlerinde genellikle tek bir noktada dekolteye yer veriyor. Davetlerde bacak, göğüs ya da sırt dekolteli kıyafetleri tercih ederken, sokakta genellikle şort- tişört ikilisiyle karşımıza çıkıyor. Onun stili için, tam anlamıyla bir genç kız stili diyebiliriz. Güzel yıldız, sosyal medyada da sokak stiliyle ilgili fotoğraflar paylaşıyor.

TREND OUT
Bu yıl büyük çantalar trend out! Hangi model olursa olsun, tüm çantaların minyatürü moda.

BEBEK SAÇLAR
Bu sezon ya saçlarınızı boyatmadan uzatmaya çalışın ya da doğal saç renginize boyatın. Modern kesimlerden olabildiğince uzak durun. Öylesine toplanmış saçlarda, alından ve kulak arkasından çıkan bebek saçlara sıkça rastlıyoruz. Bu trendle fönden ve boyadan uzak durup kar edebilir, saçınızı da koruyabilirsiniz.

sabah


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cok, harcamadan, onların, para, stilini, yakalayın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tarzına göre saç stilini seç! AngeL Saç Modelleri ve Bakımı 0 30 Eylül 2014 09:29
Erken boşalmaya en kisa çözüm yolu binlerce tl harcamadan... Ecrin Erkek Sağlığı 0 23 Ekim 2011 12:25
biraz para harcamadan para kazanılmaz! bey_muhendis İnternetten Para Kazanma Yolları 0 30 Temmuz 2009 23:05