IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2014, 16:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bulaşıkçılık meslek lisesi!




Ankara Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bin 800 öğrencili okulun bulaşıklarını öğrenciler kendileri yıkıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Ankara’nın Yenimahalle İlçesinde bulunan bin 800 öğrencili Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler, bulaşık yıkayıp, yemek servisi yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Niğde’nin Dündarlı Beldesi’nde 12 derslikli 100’üncü Yıl İlkokulu’nda temizlik görevlisi olmadığı gerekçesiyle üç katlı binanın temizliğinin öğrencilere yaptırıldığı belirlenmişti. Velilerin şikâyetleri üzerine Niğde İl Milli eğitim Müdürlüğü duruma el koyarak soruşturma başlatmıştı. MEB’den temizlik yapan çocuk skandalına ilişkin bir açıklama gelmezken, şimdi de lise öğrencilerinin eğitim saatleri içerisinde bulaşık yıkadığı ortaya çıktı.

'Nöbetçiler bulaşığa’
Birgün'den Burcu Cansu'nun haberine göre, Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden edindiğimiz bilgiye göre, gün içinde en az 300-400 öğrencinin yemek yediği yemekhanede iki görevli çalışıyor. Görevlilerin ‘‘işleri yetiştiremediği’’ gerekçesi ile bir aydır okul nöbetçisi olan öğrencilere sırayla bulaşık yıkattılıyor ve yemek servisine yardım ettiriliyor.

Öğrenciler şikâyetçi
Arkadaşlarının zamanında dersliklere girmesi için nöbetçi öğretmenlere yardım etmek, giriş çıkışlarda beklemek için görevlendirilmeleri gerektiğini ifade eden nöbetçi öğrenciler, bulaşık yıkamak ve yemek servisi yapmak istemediklerini ifade ediyor. Bulaşık yıkarken ve servis yaparken cep telefonuyla birbirlerinin fotoğraflarını çekip durumu belgelediklerini de anlatan öğrenciler, bu uygulamanın bir an evvel sona ermesini istiyor.

Veli fark etti
Niğde’nin Dündarlı Beldesi’nde bulunan 12 derslikli 100’üncü Yıl Okulu’nda üç katlı okul binasının temizliğinin temizlik görevlisi olmadığı gerekçesiyle öğrencilere yaptırıldığı ortaya çıkmıştı. Öğrencilerin eve döndüklerinde paçalarının ıslak olmasının velilerin dikkatini çekmesi üzerine bir veli öğrencilerin okulda temizlik yaptığını öğrendi. Veli, okula gidip öğrencileri temizlik yaparken kameralı telefonuyla çekip durumu belgeledi.

Kaynak: Birgün / Burcu Cansu

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bulaşıkçılık, lisesi, meslek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meslek Lisesi değil bilim okulu Lucifer YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 15 Mart 2010 18:00
Adıyaman Sağlık Meslek Lisesi YapraK Güneydoğu Anadolu Bölgesi 0 18 Eylül 2009 04:40