IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2014, 11:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dövme kavgası canına mal oldu




Kız kardeşinin dövmesini gören ağabey K.Y., sinirlenerek eline geçirdiği bıçağı kardeşine fırlattı. Göğsüne bıçak saplanan genç kız günler sonra öldü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İzmir'in Konak ilçesinde ailesiyle yaşayan 17 yaşındaki Dilara Münevver Y., iddiaya göre koluna 'Ahmet' yazılı dövme yaptırdı. Geçen 4 Kasım'da ailesiyle kahvaltı masasına oturan genç kız ile kolundaki dövmeyi gören ağabeyi 27 yaşındaki K.Y. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen K.Y., iddiaya göre masada bulunanları kardeşine fırlattı. Öfkeden çılgına dönen K.Y., eline geçen meyve bıçağını da kardeşine doğru fırlattı. Bıçak talihsiz kızın göğsüne saplandı. Kardeşini kucaklayan K.Y., Atatürk eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Geçen yıl vatani görevini yaptıktan sonra ailesinin yanına gelen ve işsiz olduğu belirtilen K.Y., polise teslim oldu. İfadesi alınan K.Y., kardeşinin de şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Durumu iyi olan genç kız, iki günlük tedavinin ardından taburcu edildi. Ailesi tarafından eve getirilen genç kız, geçen salı günü fenalaşınca sağlık ekiplerine haber verildi. Eve gelen sağlık görevlileri durumu kötü olan genç kızı ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürürken talihsiz kız yolda yaşamını yitirdi. Ailesi, hastanede gerekli tedavinin uygulanmaması nedeniyle kızlarının can verdiğini ileri sürdü.

Otopside genç kızın ölüm nedeni belirlenemedi, bunun üzerine genç kızdan alınan parçalar ve hastaneden alınan tedavi ile ilgili belgeler detaylı inceleme için Adli Tıp'a gönderildi. Tülihsiz kızın ölüm nedeninin kesin olarak belirlenememesi nedeniyle ağabeyi hakkında tekrar gözaltı kararı verilmediği, ailenin de henüz hastane ile ilgili polise şikayette bulunmadığı belirtildi.

Sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
canına, dövme, kavgası, mal, oldu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eski sevgiliyle kedi kavgası mahkemelik oldu Elysian Haber Arşivi 0 09 Mayıs 2014 11:06
Dövme yaptırmak günah mı? 3 büyük din dövme için ne diyor? AsHaBe Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 6 20 Ekim 2013 18:26
Dövme Yaptırmak Günah mı?.. (Dövme ve İslam) Sevda Genel İslami Konular 4 21 Temmuz 2012 13:20
İhmal canına mal oldu PassioN Haber Arşivi 0 24 Nisan 2012 22:06