IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2014, 11:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu dörtlü Ankara'ya heyecan getirecek!




Geçtiğimiz akşam Merve Kotil Kohen'in doğum günü davetindeydim.
Davette uzun zamandır gece hayatında görmediğim, hafiften elini ayağını çekmiş, çoluk çocuğa karışmış, ilişki adamı olmuş bir topluluk vardı. Önceleri o topluluk nereye giderse, gezginler oraya gider, gittikleri mekanlar IN olurdu. İstanbul gece hayatı, işte o zamanlar bir başkaydı... Şimdi neredeee!
Keşke o zamanlar tekrar yaşansa...
Neyse konuyu saptırmayacağım.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BİLKENT'TE 'BİS' YAPACAK
Merve'nin doğum günü sebebi ile bir araya gelen 80 kişilik grubun bol sohbetli gecesinin gözde çifti tabii ki Beren Saat ve Kenan Doğulu'ydu. En yakın arkadaş kontenjanından geceye katılan ve partinin temposunu tutan Kenan'ın enerjisi, biz 20'liklere taş çıkartır cinstendi. Bu adamdan geçmiyor, geçmeyecek!
Müziğin sesi yükselmeden, gece 12'yi devirmeden, bir ara Mimar Abdullah Burnaz'ın, nam-ı diğer Apo'nun yanına yanaşıp inceden sıkıştırıyorum.
Apo, Beren Saat, Kenan Doğulu ve Mehmet Mutlu dörtlüsü Ankara Bilkent'te ortak bir mekan açıyor.
Mekanın adı; Bis!
Bilmeyenler için hatırlatayım; Bis, beğenilen bir konserin sonunda, tempolu bir şekilde alkışlanan sanatçının yeniden sahneye çıkmasıdır.
Fransızca kökenli bu kelime, 'yine' anlamına gelir. Apo, "Bu mekan, aynı adı gibi sanatı kucaklıyor" diyor. Neden İstanbul'da değil de, Ankara'da diye merak ediyorsunuzdur.
Çünkü ortakların dördünün de yolu Ankara'dan geçmiş... Beren TED Koleji mezunu, Kenan tam bir Ankara sever; birçok yakın arkadaşı oradan.
Mehmet Mutlu, askerlik dönemini orada geçirmiş. Ee Apo da Bilkent mezunu...
Kesişme noktalarında işe başlayıp çoğalacaklar ve son nokta olarak İstanbul'a gelecekler. 600 metrekarelik mekanın mimari çizimlerine hayran kaldım.
Mekana; rahat, dinamik ve eğlenceli bir tasarım hakim. Aralık ayının sonunda açılması planlanan mekan, Ankaralı gençleri de heyecanlandırıyor. Bis; uzun zamandır eğlence yatırımlarından yoksun kalan memleketimin topraklarına iyi gelecek.

SANATI KUCAKLIYOR
Sanatın başrol oynadığı bu mekanda, Bilkent Üniversitesi öğrencilerinin özgürce kendini ifade edebileceği bir alan olacak. Tiyatro bölümü öğrencileri, burada bir oyun sahneleyebilecek ya da tasarım/mimarlık bölümü öğrencileri mekanda projelerini sergileyebilecek. Tabii ki, ünlü isimlerin akustik performanslarını da dinleyebileceksiniz. Zaman zaman Kenan da gelip burada sahneye çıkacak, meraklanmayın. Gündüz 11.00 ile gece 02.00 arasında açık olacak mekan, gençlerin yeni sosyalleşme alanı durumunda.
Heyecanla bu dörtlünün projesinin hayata geçmesini bekliyoruz.

HANDE ÇOKRAK PARİS'TE

Davette bir ara, tasarımcı Hande Çokrak'ın yanına yanaşıyorum. Hande, bu yılki İstanbul Moda Haftası'nın en çok ses getiren tasarımcısıydı. "Neler oluyor Hande?" dememle, heyecanı diline dolanıyor. Hande'nin yarattığı eğlenceli, seksi ve cool marka Maid In Love'ın, Paris'in ünlü alışveriş merkezlerinden Galleries LaFayette'te, Kasım ayının sonunda bir sergisi açılacak. Yolu Paris'e düşenler, Hande'nin sergilenen tasarımlarına göz gezdirebilir... Alkış!

'DELİHA'NIN AŞK STRATEJİLERİ

Selma Semiz'in telefonu üzerine bugün vizyona girecek olan, Gupse Özay'ın başrolünü oynadığı, BKM'nin son bombası, mahallemizin komedisi 'Deliha'nın ön gösterimine gidiyoruz.
Avuç içi kadar salonda Nefise Karatay'ı sağıma, Ayşe Özyılmazel'i soluma, '3 Adam'; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'u önüme alarak seyre dalıyorum.
İşte filmden sonra aklıma, dilime dolananlar...
Sadece 'Deliha' değil, hepimiz istediğimiz kişiyi elde etmek için sayısız strateji geliştiriyoruz. Yok ilk mesajı o atsın, sen geç cevap ver. Yok efendim, sosyal medya hesaplarından karakter analizi yap, ona göre hareket et. Size onlarca gönül bulandırıcı öneride bulunabilirim. 'Deliha'da ise mahallenin akıllılarının stratejileri var. 'Deliha'da işe yaradı mı, yaramadı mı söylemiyorum ama isteyenler bu stratejileri not alabilir: 1- Tesadüfmüş gibi yapacaksın, hep sevdiğinin karşısına çıkacaksın.
Spor salonunda, kafede, barda...
Bugünlerde bu iz sürme olayı, bizim ortamlarda da geçerli. 2- Şaşırtacaksın; hiç beklemediği şeyler yapacaksın. Şaşırtmacalar, karşı tarafın kimyası ile oynamak gibi bir şey. 3- Kıskanacaksın. Bu aralar gönlü hovarda erkeklerden tek beklenilen de bu değil mi? Az da olsa kıskanılmak.
Ufak kıskançlıklar, karşı tarafı boğmadığı sürece işe yarayabilir. Az biraz kıskan be sevdiceğim! 4- Aile ile yakınlaşacaksın.
Erkeğin kalbine giden yol annesinden geçer. Bugünlerde bizim buralarda 'Seninki, seni annesiyle tanıştırmadı mı?' cümleleri dökülüyor herkesin ağzından. Eğer kız halen anne ile tanışmadıysa, o işten bi' cacık olmaz!
Bu yöntemler 'Deliha'dan, günümüz aşklarında uygulanan taktikler...
Kiminde işe yarıyor, kiminde hayal kırıklığı yaratıyor. Aşk bu; hesap kitap işlemiyor. Evet beni güldüren, düşündüren 'Deliha'yı hemen izleyin, size hafta sonu eğlencesi olsun.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ankaraya, bu, dörtlü, getirecek, heyecan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık