IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Kasım 2014, 17:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Deniz Seki gözaltına alındı




Deniz Seki yakalandı haberi gündeme bomba gibi düştü. Uyuşturucu kullandığı için hakkında yakalama kararı çıkartılan firari sanatçı Deniz Seki Esenyurt'taki saklandığı evde gözaltına alındı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hakkında kesinleşmiş hüküm kararı bulunan ünlü sanatçı Deniz Seki, 6 aydır süren aramalar neticesinde İstanbul Esenyurt'ta saklandığı evde yakalandı. Yurtdışına kaçtığı ileri sürülen Seki'nin Eseyurt'ta yakalanması herkesi şaşırttı.

"BENİ ASSINLAR DAHA İYİ" DEMİŞTİ

Deniz Seki daha önce konuk olduğu programda "8 ay yattığın bir yere tekrar gitmek, ne düşünüyorsun" sorusu üzerine "Bir daha cezaevine girersem ölürüm. Beni assınlar daha iyi. Orayı bilip gitmek ne demek biliyor musun. Kokusu burnuma geliyor konuşurken. Oranın çok pis bir kokusu var, Allah düşmanımı düşürmesin. Allah cezasını çeken herkesi tez günde kurtarsın. Canlı canlı toprağa gömmek demek. Orası topraksız Zincirlikuyu. Ben oraya gitmeyi hak edecek hiçbir şey yapmadım. Bu zaten benim ciğerimi en çok yakan şeylerden bir tanesi. Ben bir daha yargılanmak istiyorum. Çünkü ben haklıyım, suçsuzum" ifadelerini kullanmıştı.

DENİZ SEKİ İÇİN YAKALAMA KARARI ÇIKTI

Yargıtay şarkıcı Seki'nin uyuşturucu ticaretinden aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasını onadı. 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak olan Seki, denetimli serbestlikten yararlanacak

Şarkıcı Deniz Seki, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri tarafından 2009 yılında gözaltına alınmıştı. Seki, yaklaşık 7 ay tutuklu kalmış ve ilk duruşmada tahliye edilmişti. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada çıkan karar sonucu Seki, "uyuşturucu ticareti yapmak"tan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Kararın temyiz edilmesi üzerine dosyayı görüşen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Seki ile diğer sanıklar hakkında, "uyuşturucu madde ticareti yapma" suçundan kurulan mahkûmiyet hükümlerinin onanmasını istemişti. Yargıtay 10. Ceza Dairesi ise hapis cezasını bozmuştu. Dairenin oy çokluğuyla aldığı karara, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etmiş ve dosyanın gittiği Yargıtay Ceza Genel Kurulu, 27 Mart 2014'te başsavcılığın itirazını kabul ederek, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Seki'ye "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan verdiği 6 yıl 3 ay hapsi onamıştı. Kurul tarafından onanan karar, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı İnfaz Birimi savcılığınca değerlendirildi.

ADİL YARGILAMA İHLALİ

İnfaz Savcılığı da dosyayı inceledikten sonra, Seki hakkında, cezası 3 yılın üzerinde olduğu için, "yakalama" kararı çıkardı. İnfaz Kanunu kapsamında Seki, hapis cezasının 3'te 2'sini cezaevinde geçirecek. 6 yıl 3 ay ceza alan Seki, 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak. Seki'nin cezasından, daha önce yattığı 7.5 aylık tutukluluk süresi de düşülecek. Kalan 3 yıl 6 ay cezasının da son 1 yılını denetimli serbestlikten yararlanarak dışarıda geçirebilecek.

Seki'ye bir kötü haber de İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nden geldi. Mahkeme, Seki'nin avukatı Naim Karakaya tarafından adil yargılamanın ihlal edildiği, tanıkların dinlenmediği ve delilleri toplama taleplerinin reddedildiği gerekçesiyle yaptığı "yeniden yargılama" talebinin reddine karar verdi.

AYM'YE BAŞVURMUŞTU

Deniz Seki, Yargıtay tarafından cezası onandıktan sonra yazılı bir açıklama yapmış ve "Yargıtay Ceza Genel Kurulu kararının bana tebliğ edilmesi üzerine olağanüstü yasa yollarına başvuracağım gibi özel yetkili mahkemelerle ilgili olarak yapılan yasal düzenlemeler çerçevesinde yeniden yargılanma talebiyle Anayasa Mahkemesi'ne de başvuru hakkımı kullanacağım" demişti. Onama kararı üzerine Seki'nin avukatı Naim Karakaya, adil yargılanma hakkı talebiyle 16 Nisan 2014 tarihinde Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuştu.

NİŞANLISINI TAKİP ETTİLER

Seki'nin dün Sarıyer'deki evine gelen polis ekipleri Seki'yi ikâmet adresinde bulamadı. Seki'nin nişanlısı Faruk Salman ise şarkıcıya ait olduğu bilinen araçla siteye giriş yapmasının hemen ardından
"Deniz Hanım teslim oldu mu?" sorusuna "Arkadaşlar ben hiçbir şey bilmiyorum" dedi. Siteden ayrıldığı sırada bir diğer polis ekibinin ise Salman'ı takip ettiği görüldü.

DENİZ SEKİ'NİN HAYATI

Deniz Seki (d. 1 Temmuz 1970, İstanbul), Türk pop müzik şarkıcısı, besteci ve söz yazarı. Seki, ikisi sinema, biri televizyon dizisi olmak üzere toplam 3 filmde rol almıştır. Seki 2012'nin Şubat ayında[kaynak belirtilmeli] gösterime giren Eşruhumun Eşzamanı filminde oynadı.

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak[kaynak belirtilmeli] Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu.

Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada Seki, serbest bırakılmış ve hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştır.

Uyuşturucu iğrenç bir şey. Uyuşturucu kullanan insanlar, kullanmaya başladıkları andan itibaren kendilerini yok etmeye de başlıyor. Ama çaresizlik seni o kötü yollara sürüklüyor. Sonra aklın başına geliyor ama iş işten geçmiş oluyor.

Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozulmuş ve Seki hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır.[4] Mahkeme Seki'nin yakalama kararını tutukluluğa çevirmiştir. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen Seki aleyhine mahkemece 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapsi istenmiştir. Ayrıca davayı yöneten Savcı, Seki'nin uyuşturucu madde kullanmak suçundan tedavi edilmesine ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verilmesini istemiştir.[5] Davada diğer 15 sanıklarında 7.5 ile 39 yıl hapsi istenmiştir. Davada Seki'nin eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin de ifadesine başvurulmuştur.[6] 24 Şubat 2010 tarihinde görülen davanın ardından Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürülmüştür. Deniz Seki adliyeden çıkarılırken gözyaşlarını tutamamıştır.

Seki, cezaevinde geçirdiği 218 günün ardından 2 Kasım 2010 tarihinde görülen ilk duruşmada tahliye edilmiştir. Cezaevinden elinde Kuran ile çıkan Seki, "Değiştim, yepyeni pırıl pırıl, gerçekten arınmış bir Deniz Seki göreceksiniz" demiştir.[9][10]

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve dava dosyasını İnfaz Savcılığı'na gönderilen şarkıcı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ancak Deniz Seki hala yakalanamamıştır.

Müzikal Kariyeri
1997-1999 arası

Hiç Kimse Değilim ve Anlattım

1993 yılında Melih Kibar ile tanışan Seki, Kenan Doğulu, İzel, Yaşar, Emel Müftüoğlu, Ege, Ferda Anıl Yarkın ve Zuhal Olcay gibi sanatçılara vokalistlik yapmıştır. 1995 yılında, Pop-Show 95 Şarkı yarışmasına katılan Seki kendi yazdığı şarkı ile[kaynak belirtilmeli] birinci olmuştur.

9 Nisan 1997'de ilk albümü sözü müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan "Hiç Kimse Değilim" çıktı. 25 Aralık 1999 tarihinde, söz ve müziklerinin birçoğu kendisine ait olan "Anlattım" isimli albümü çıktı.

2001-2008 arası

Şeffaf (albüm), Aşkların En Güzeli, Sahici (albüm), ve Aşk Denizi

Seki, 2. stüdyo albüm çalışması olan Anlattım'ın ardından 3. atüdyo albümü "Şeffaf"'ı 12 Aralık 2001 tarihinde çıkardı. Bu albümde sırasıyla Unutursun ve Yakamoz isimli şarkılara klipler çekildi. 70'li yıllarda Türkçe pop müziğinde popüler olan seçme şarkılardan oluşan 4. albümü ise "Aşkların En Güzeli" 27 Ağustos 2003'te çıktı. 25 Mart 2005'te çıkan 5. albümü "Aşk Denizi"ndeki 14 şarkının 13'ünün sözleri ve bestesi kendisine aittir. Ardından üç yıl aradan sonra çıkardığı Sahici albümünde yine çoğunlukla kendi bestelerini seslendirmiştir. Seki, ayrıca 2006'da yayınlanan Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu filminde rol almıştır.Yine 2006 yılında "Lipton" markası için kendi yazıp bestelediği "LİptonOHH" parçasını da seslendirmiştir.

Sahici

23 Temmuz 2008'de çıkan 6. stüdyo albümünün ilk klibi Serdar Seki yönetmenliğinde Aptal şarkısına çekilmiştir.Şarkı Türkiye listelerinde 2 numaraya kadar yükselmiştir.2. klip ise henüz klip çekilmeden radyolarda sıkça duyulan ve albümle aynı ismi taşıyan Sahici parçasına çekilmiştir.Şarkı Türkiye listelerinde 4 numaraya kadar yükselmiştir.Daha sonra Şaka Değil ve Zirve parçalarına resimlerinden ve klip görüntülerinden klip hazırlanmış olsa da sanatçı cezaevinde olduğu için listelerde yer almamıştır.

2009-2011 arası

Seki, yaşadığı kötü günlerin arkasından konserlerine devam ederek 100'e yakın konser ve program yaptıktan sonra birçok şarkının kendisine ait olduğu Sözyaşlarım albümünü yayınladı. Seki ayrıca bir Yavuz Bingöl ile 5 bölümlük bir müzik programı yaptı ve 2012 yılında İzzet Çapa ile bir tv programı,müzikal ve bir sinema filmi yapacağını açıkladı.

Sözyaşlarım

2011 yılında çıkan 7. stüdyo albümünün ilk klibi Serdar Seki yönetmenliğinde Suya Hapsettim şarkısına çekilmiştir. Şarkı daha klibi olmadan bile tüm Türkiye lislerini alt üst ederek 1.sıraya yükselmiştir. Daha sonra birçok dizide kısa filmde Suya Hapsettim şarkısı kullanılmıştır. 2.klip ise radyolarda fazlaca istek alan Aşk Müzikali 'ne Serdar Seki yönetmenliğinde Nahide Rüya Adasında çekilmiştir. Klip basitliği ile eleştiriler alırken şarkı yaklaşık 4 ay boyunca tüm listelerde yer almayı başardı ve şarkıda yer alanKaderini Yaşa ya da Yenisini Yaz sözü slogan haline geldi. Seki önümüzdeki haftalarda 2 yeni klip çekeceğini açıkladı.

Yer aldığı diğer projeler

1995 yılında Ege'nin "Delice Bir Sevda" şarkısına back vokal yapmış ve klibinde rol almıştır. 1996 Aralık'ında Sibel Alaş'ın Fem albümünde Bıçak Yarası şarkısında tek başına ve Firarım Ben, Bir Varmış Bir Yokmuş şarkılarında Cihan Okan, Yıldız Tilbe, Ayça Tekindor ve Uğur Şimşekyayile birlikte geri vokal yapmıştır.

1997 yılında Pınar Aylin'in "Güneşten" albümünde yer alan "Adam Olaydın" şarkısına Özkan Uğur, Hürriyet Narin, Toygarhan Atuner ve Faruk Kurukaya ile birlikte vokal yapmıştır. 1998 yılında Best of Ajda Volume 1 albümünü çıkaran Ajda Pekkan, "Haykıracak Nefesim" adlı parçasında Soner Arıca, Suat Suna, Eda Özülkü, Şebnem Ferah ve Deniz Seki ile birlikte seslendirdi. 2001 yılında çıkan Tarkan'ın Karma adlı albümünde bulunan "Taş" ve "Sen Başkasın" adlı parçalara Cihan Okan, Özkan Uğur, Berna Keser ve Özlem Tekin ile birlikte vokal yapmıştır.

2003 yılında çıkan Melih Kibar Yadigar tribute albümünde Her Şey Seninle Güzel adlı şarkıyla yer almıştır. 15 Aralık 2004 tarihinde Emel Müftüoğlu'nun Çok Ayıp adlı albümünde bulunan "Zorlama" adlı parçaya Sezen Aksu ile birlikte vokal yapana sanatçı yine 2005 yılında Cem Karaca'nın "Mutlaka Yavrum" adlı albümünde "Sen de Başını Alıp Gitme" adlı parçayı seslendirmiştir.

12 Mayıs 2006 yılında piyasaya çıkan Ali Kocatepe'nin "41 Kere Maşallah" adlı albümünde "Herşey Senin İçin" adlı parçayı seslendirmiştir. Aynı yıl Ayla Dikmen için hazırlanan ve çeşitli sanatçıların Ayla Dikmen'in şarkılarını okuduğu albümde Seki, albümle aynı ismi taşıyan "Sensiz Yaşayamam" adlı parçayı seslendirmiştir. 2007 yılında Ayhan Günyıl'ın "Gitti Gideli" parçasına da vokal yapmıştır. Ercan Saatçi'nin "Mucize Nağmeler" adlı alaturka albümünde "At Kadehi Elinden" adlı parçayı seslendirmiştir. "Mucize Nağmeler" isimli albümün ilk klibide bu şarkıya çekilmiştir. 2008 yılında yakın arkadaşı Gülben Ergen'in Aşk Hiç Bitmez albümünde bulunan "Ya Ölümsün Ya Düğün" parçasının sözleri ve müziği Seki'ye aittir. 2009 yılında Cenk Eren'in "Dönüm Noktam" adlı albümünde bulunan "Hüda Aşkına" adlı şarkının sözlerini yazmış ve şarkıya vokal yapmıştır. Aynı sene Gülben Ergen'in Uzun Yol Şarkıları adlı albümünde bulunan "Üzgünüm" adlı şarkıya vokal yapmıştır. 2010 yılında, Türk pop müziği sanatçısı Kalipso Kralı lakaplı Metin Ersoy'un kendisi gibi sanatçı oğlu Latin piyanisti Emir Ersoy'un "Yaşama Bir Şans Ver" adlı ikinci Latin albümü yayımlanmış, bu albümde 10 ünlü sanatçı hazızalarda yer etmiş 10 ünlü şarkıyı Emir Ersoy'un Latin müzik tarzındaki yepyeni düzenlemeleri ile seslendirmişlerdir ve Seki, bu albümde daha önce Aşk Denizi albümünde yer alan "Üzgünüm Aşkım" adlı parçayı seslendirdi.2013 yılında Petek Dinçöz ile düeti olan "Artık Üzülmek İstemiyorum" adlı parçayı seslendirmiştir.

DENİZ SEKİ BÖYLE TAHLİYE OLMUŞTU

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alındı, deniz, gözaltına, seki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Serkan Seki'den ablası Deniz Seki için şok açıklama Seth Haber Arşivi 0 30 Ekim 2014 18:16
Deniz Seki Diyeti, Deniz Seki Nasıl Zayıfladı?, Deniz Seki Nasıl Kilo Verdi? Violent Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 25 Şubat 2014 20:56
Deniz Seki gözaltına alındı... Süslü Haber Arşivi 1 14 Şubat 2009 19:07