IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Kasım 2014, 21:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Cumhurbaşkanımızı tehdit etmeye çalışıyor"




Soylu, "Paralel medyanın, televizyonları, o paralel medyanın gazeteleri sevgili cumhurbaşkanımızı tehdit etmeye çalışıyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Paralel medyanın, televizyonları, o paralel medyanın gazeteleri Çavuşesku'yu ve eşini örnek göstererek sevgili cumhurbaşkanımızı tehdit etmeye çalışıyor. 'Onlar kurşuna dizildi, siz de kurşuna dizileceksiniz' diye tehdit etmeye çalışıyorlar" dedi.
Soylu, partisinin Ergene İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi'nde, AK Parti'nin, 2002 yılından itibaren bu ülkede hayal edilemeyenleri gerçekleştiren bir teşkilat olduğunu söyledi.

"İstiklal-i tamme" yani tam bağımsızlığın ve "Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir" anlayışının, cumhuriyetin temel ilkeleri olduğunu belirten Soylu, "91 yıldır, Cumhuriyet kurulduğu günden bugüne kadar ilk kez, Cumhuriyet tarihinde tam bağımsızlığa ve 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' lafzına bu kadar yakın olduğumuz bir dönemdeyiz ve bunu AK Parti gerçekleştirdi" diye konuştu.

AK Parti'nin 12 yıldır, kalkınma, demokrasi ve öz güven devrimi gerçekleştirdiğini vurgulayan Soylu, "12 yıl ülkeler tarihinde küçük bir zaman dilimidir. AK Parti hizmetlerine yeni başlıyor. Şimdi başlıyor, büyük hamlelerle başlıyor" ifadesini kullandı.

Milletin 12 yıldan beri AK Parti'ye 9 seçimde büyük destek verdiğini hatırlatan Soylu, şöyle devam etti:

"Neler ortaya koydular? Kapatmaya çalıştılar, cumhurbaşkanını seçtirmediler, gazetelerin üzerinden tehditler yağdırdılar. Kah Menderes'i, kah rahmetli Özal'ı, kah bu ülkeye hizmet eden insanları örnek göstererek tehdit etmeye, korkutmaya ve ürkütmeye çalıştılar. Ama bir adım geriye attıramadılar.

KURŞUNA DİZMEKLE TEHDİT EDİYORLAR

Şimdi de o paralel medyanın televizyonları, o paralel medyanın gazeteleri Çavuşesku'yu ve eşini örnek göstererek sevgili cumhurbaşkanımızı tehdit etmeye çalışıyor. 'Onlar kurşuna dizildi, siz de kurşuna dizileceksiniz' diye tehdit etmeye çalışıyorlar. 1960 darbesini kim gerçekleştirmişse, 1971 muhtırasını kim gerçekleştirmişse, bizim evlatlarımızı birbirine pusu kurdurarak 80 öncesi kim öldürmüşse, öldürtmüşse, kim birbirine kırdırtmışsa Gezi olaylarını da aynı mahviller yapmıştır. 17-25 Aralık darbesini de aynı anlayış yapmıştır. 6-7 Ekim'deki Güneydoğu'da gerçekleşen olayları da aynı anlayış gerçekleştirmiştir."


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cumhurbaşkanımızı tehdit etmeye çalışıyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"İstifa etmeye hazırım" Juventus 1. Lig ve Diğer Ligler 0 06 Haziran 2009 11:36