IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2014, 12:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alışan büyüme hedeflerini aştı




Alışan Lojistik, 2014 için koyduğu yüzde 20 büyüme hedefini 10 ayda aştı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, "ADR kurallarını yıllardır uyguluyor olmamız sürdürülebilir başarımızda büyük katkı sağlıyor" dedi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu yıl için yüzde 20 büyüme hedefi koyan Alışan Lojistik, ilk 10 ayda hedeflerini aşarak beklediğinin üzerinde bir büyüme oranı yakaladı. 2015'te de yüzde 20 oranında büyümeyi planlayan şirket, özellikle tehlikeli madde taşımacılığına yönelik araç ve ekipmanlarını da geliştirmeyi hedefliyor. Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, tehlikeli madde lojistiğiyle ilgili bilgi, tecrübe ve kapasite anlamında Türkiye'nin öncü firmalarından biri olduklarını söyledi. Alışan, "Tehlikeli maddelerin taşınmasına yönelik ADR mevzuatı ülkemizde 01 Ocak 2014 tarihi itibariyle yürürlüğe girmiş olmasına rağmen biz 2001'den itibaren tehlikeli maddelerin, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeden, güvenli bir şekilde kamuya açık karayoluyla taşınmasını sağlayan yönergeyle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. ADR kurallarını yıllardır uyguluyor olmanın sürdürülebilir başarılarında büyük katkı sağladığını aktaran Alışan, "Her yıl kendimize yüzde 20 oranında bir büyüme hedefi koyuyoruz. 2013'te yüzde 20 büyümeyle 302 milyon TL ciro elde ettik. 2014 için de aynı oranda bir hedef koymuştuk. Yılı henüz tamamlamamış olmamıza rağmen 10 aylık rakamlar bize hedefimizi aşacağımızı gösteriyor" şeklinde konuştu.

ISOPA EHLİYETİNE SAHİP
Damlı Alışan, ekipman ve operasyon sistemlerini ADR standartlarında işlettiklerini söyledi. Tüm araçların tehlikeli madde taşımacılığına uygun olduğunu vurgulayan Alışan, "Tüm sürücülerimiz de tehlikeli madde taşımacılığının gerektirdiği eğitim ve sertifikaları aldı. Bunun dışında, birçok Alışan Lojistik sürücüsü MDI/TDI taşımacılığının gerektirdiği ISOPA ehliyetlerine de sahip" diye konuştu. Mevcut olan ve gelecekteki yatırımlarını da tehlikeli madde taşımacılığının tüm boyutlarını dikkate alarak planladıklarını belirten Alışan, araç ve ekipman yatırımlarına yenilerini ekleyeceklerini kaydetti.

175 BİN PAKETLİK KAPASİTESİ VAR
Alışan Lojistik başta kimya ve FMGC (Fast manufactured consumer goods- Hızlı tüketim mamulleri) sanayi olmak üzere birçok alanda 1985'ten beri lojistik alanında faaliyet gösteriyor. Halen ağırlıklı olarak Gebze bölgesinde olmak üzere Güzeller, Dilovası ve Tuzla Deri OSB'de kurulu tesislerinde toplamda 175 bin paletlik kapasitede lojistik merkezileri bulunan şirketin Gaziantep, İskenderun, Adana, İzmir, Marmara Ereğlisi, Ayvalık gibi noktalarda depo, aktarma merkezi ve çeşitli hizmet birimleri bulunuyor.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alışan, aştı, büyüme, hedeflerini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ABD, Kobani çevresinde IŞİD hedeflerini vurdu Deep Haber Arşivi 0 28 Eylül 2014 04:06
Avea Ar-Ge Hedeflerini Açıkladı Deep Türk Telekom 0 25 Kasım 2011 03:15
'Türk jetleri PKK hedeflerini vurdu' CariSma Haber Arşivi 0 04 Şubat 2008 13:45
İran PKK hedeflerini bombalıyor ad3m Haber Arşivi 2 14 Temmuz 2007 09:46