IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2014, 12:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Deniz Seki kendisini nişanlısının ele verdiğini sandı




Deniz Seki'nin 6 aylık firarını bitiren operasyonun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Evde yemek yaparken Faruk Salman ile polisi karşısında gören Seki, kendisini nişanlısının ele verdiğini düşünmüş.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanarak ikinci kez cezaevine giren Deniz Seki'nin yakalanma ayrıntıları ortaya çıktı.

İstanbul Narkotik Polisi'nin, Seki'yi yakalama çalışmaları nişanlısı Faruk Salman'ın eski eşinin kanser ameliyatı olduğunu öğrenmesiyle başladı. Salman, kısa süre sonra eski eşini ziyaret için Bahçelievler'de bir hastaneye gitti. Aynı gün içinde de kardeşinden yüklü miktarda para aldı. Salman'ın Alkent 2000'de farklı isimle daire kiralandığını tespit eden polis, Seki'nin bu adreste olup olmadığını tespit etmek için kargocu kılığına girdi.

Zile basan polis, içeriden sesler gelmesine rağmen kapının açılmamasından şüphelendi. O sırada apartmana girmek üzere olan Salman'a yaklaşan polis "Kaçış bitti" diyerek Seki'yi sordu. Salman, Seki'nin nerede olduğunu bilmediğini söyleyince, polis "Deniz Hanım'ın içeride olduğunu biliyoruz. Aşka saygımız var. Kapıyı açın" dedi. Bunun üzerine Salman polislerle daireye çıkarak kapıyı açtı. O sırada yemek yapan Seki, Salman'la birlikte polisleri görünce "Artık kimseye güvenim kalmadı" diyerek kendisini nişanlısının yakalattığını düşündü. Seki'nin kendisini almaya gelen polislere "Biliyordum geleceğinizi" dediği ortaya çıktı.

SERKAN SEKİ: ABLAM İYİ DEĞİL

Bakırköy Kadın Cezaevi'ne konulan Deniz Seki'nin ilk açık görüşüne kardeşleri Serdar ve Serkan Seki ile menajeri Özgür Aras gitti.

Ablasıyla yaklaşık bir saat görüşen Serkan Seki, "Ablam iyi değil, iyi olmaya çalışıyor. Ne konuşulması gerekiyorsa onları konuştuk. Adaletsiz bir durum olduğunu düşünüyor. Çifte standart var. Diğer mahkum yakınlarıyla da ister istemez tanışıyorsunuz. Bu adaletsizlik sadece bize karşı olan bir şey değil" diye konuştu.

Kaynak: Akşam

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
deniz, ele, kendisini, nişanlısının, sandı, seki, verdiğini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Serkan Seki'den ablası Deniz Seki için şok açıklama Seth Haber Arşivi 0 30 Ekim 2014 18:16
Deniz Seki Diyeti, Deniz Seki Nasıl Zayıfladı?, Deniz Seki Nasıl Kilo Verdi? Violent Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 25 Şubat 2014 20:56