IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2014, 18:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'nun o iddiasına jet yanıt




AK Parti'li Mustafa Elitaş, Kılıçdaroğlu'nun, "AK Parti'nin derin devleti ile MİT'in içindeki bir kanadın CHP içinde operasyon yapıyor" açıklamasına cevap verdi. Elitaş: "Kendisi bir operasyonla geldiği için, bir operasyonu yüreğinde hissediyor" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "AK Parti'nin derin devleti ile MİT'in içindeki bir kanadın CHP içinde operasyon yapmaya çalıştığı" iddialarına yanıt verdi. Elitaş, "Kendisi bir operasyonla geldiği için, bir operasyonu yüreğinde hissediyor" dedi.

Elitaş, ANKA'ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, MİT ve bir grup AK Partili'nin CHP'yi izlediğine yönelik açıklamalarını değerlendirdi. Elitaş, Kılıçdaoğlu'nun "bir operasyon korkusu içeresinde olduğunu dile getirerek şöyle dedi:
OPERASYONLA GELDİĞİ İÇİN, OPERASYONU YÜREĞİNDE HİSSEDİYOR.

"Sayın Kılıçdaroğlu kendisi bir operasyonla geldiği için, CHP içerisindeki rahatsız olan milletvekillerinin partiden ayrılıp başka bir partiye gitme heveslerine, bir operasyon olarak değerlendirme durumu ile karşı karşıya. Kendi genel başkanlığında ki başarıszılığında ortaya çıkan ve partisinin küçülme sürecine girişini, başkalarına yük atarak bu sorumluluğu başkalarına havale ederek kurtulmaya çalışıyor. Önce kendi genel başkanlığını hakkıyla değedlendirmesi lazım. Genel başkanlığı partisi içeresinde tartışılmalı bir haldedir. 4,5 yıldır genel başkanı, ama partiye hükmedememiş bir durumdarır. Bir operasyon korkusunu yüreğinde taşıyor. Kendisi operasyonla geldi çünkü. Operasyonla gelen biri operasyonu yüreğinde hissediyor."

KILIÇDAROĞLU KENDİ SÖYLEMİYOR, BAŞKASINA SÖYLETTİRİYOR.

Elitaş, Kılıçdaroğlu'nun Dersim ile ilgili "özür" açıklamalarına; "Ben bu polemiğe girmek istemiyorum" şeklindeki sözlerini anımsatarak, "Sayın Kılıçdaroğlu, 'ben söylemiyorum ama başkaları benim adıma söylüyor' demek istiyor" diye konuştu. Elitaş şöyle devam etti:

"Basiretsiz yeteneksiz bir genel başkanı, kendi söyleyemiyor başkasına söyletiyor. Siyaset cesaret işidir. Siyaset ilkelerini net bir şekilde ortaya koyma işidir. Ama Sayın Kılıçdaroğlu kendisinde bu konuda cesaretle açıklama durumu bulamadığıdan dolayı herhalde Sayın Sezgin Tanrıkulu'nu taşeron olarak kullanmaktadır. O zaman partisinin grup başkanvekilinin itirazlarını da kendisine itiraz olarak değerlendirmek gerekir."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun Dersim konusunda özür dilediğini, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'nin ise itiraz ettiğini hatırlatan Mustafa Elitaş, "Sayın Hamzaçebi'yi MİT konuşturmuş olabilir. Sezgin Tanrıkulu itiraz etti. Hamzaçebi başka bir itirazda bulundu. etti ulusalcılar itiraz etti. Operasyonla gelen, bir operasyonu yüreğinde hissediyor" şeklinde konuştu.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
iddiasına, jet, kılıçdaroğlunun, yanıt


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ABD'den 'Erdoğan' iddiasına yanıt Seth Haber Arşivi 0 28 Ağustos 2014 10:56
'Özal zehirlendi' iddiasına Adli Tıp'tan yanıt Sevda Haber Arşivi 0 03 Kasım 2012 02:11