IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2014, 11:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Param yokken evimi metrobüsle taşıdım




Oyuncu Furkan Palalı, bir dönem parasızlıktan taksiye bile binemediğini söyledi ve ekledi: Arkadaşımın evine taşınırken, çok parasızdım. Kışlık giysilerimi üst üste giyip metrobüse bindim. O gün çok sıkıntı çekmiştim


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Best Model 2011 yarışmasında Türkiye ve dünyanın en iyi modeli seçilen Furkan Palalı, en son TRT 1'de yayınlanan 'Kızılelma' isimli diziyle gündeme geldi. Kısa süre önce yayından kaldırılan dizi için çok üzüldüğünü söyleyen Palalı ile özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri konuştuk...

AİLEM KONYA'DA
2011 yılında hem Türkiye, hem dünyanın en iyi modeli seçildiniz. Bu yarışmalara katılmanızdaki amaç neydi?
Ankara'da üniversite okurken, bir yandan da modellik yapıyordum. Bilboard çekimlerinde yer aldım, iyi firmaların yüzü oldum ve aynı zamanda defilelere de çıkıyordum ama bu işler Ankara'da kısıtlıydı. Ben de kendimi göstermek ve tanınırlığımı artırmak için İstanbul'a Best Model yarışmasına katılmaya geldim. Allah'a şükür ki; hem Türkiye, hem dünya birinciliğini alnımın akıyla kazandım.

O dönem nerede kalıyordunuz?
Aslen Konyalı'yım. Hatta ailem hâlâ orada yaşıyor. Konya'dan bir arkadaşım burada yaşıyordu, bir süre onun yanında kaldım. Daha sonra o arkadaşım, ailesinin yanına dönmeye karar verdi. Daha sonra yine Konyalı bir arkadaşımın evine taşındım. Taşınma hikayem de ilginçtir.

Nasıl yani?
Taksi tutacak param yoktu. Yaz mevsimiydi ve hava çok sıcaktı. Sığan eşyalarımı valizime ve spor çantama koydum, kışlıklarımın birçoğu sığmadığı için onları üstüme giydim. Yani parasızlıktan evimi metrobüsle taşıdım. Elimde valizim, omzumda spor çantam, üzerimde üst üste giymek zorunda kaldığım kışlık giysilerimle ter içinde arkadaşımın evine vardım. O gün gerçekten çok sıkıntı çekmiştim.

KIZ ARKADAŞIM YOK
Şu an hayatınızda biri var mı?
Şöhretimden dolayı bir kadını artık kolay kolay sevemiyorum. Bu yüzden de şu an bir kız arkadaşım, sevgilim yok. Bir de sevgilim olduğu dönemlerde zaman ayıramadığımdan dolayı bana trip yapılmasından nefret ediyorum.

Dizide ya da sinemada karşılıklı oynamak istediğiniz bir kadın oyuncu var mı?
Hazal Kaya'yı çok seviyorum. Onunla başrol oynamayı çok isterim. Hazal bana çok sade ve doğal geliyor. Karşısındaki oyuncuya güzel pas veriyor. Rolü büyütüyor.

Sizin boyunuz uzun, Hazal Kaya ise kısa boylu... Yine takoz kullanılır mı?
Bu takoz haberleri çıktığında hep Hazal'ı kızdırıyordum, 'Hazal tekliflere takozlarıyla gider' diyordum, gülüyorduk. Aynı projede karşılıklı oynama şansımız olursa, daha önceki dizilerinde kullandıklarından bir beş santim daha uzun takoz kullanması gerekir. (Gülüyor)

KÜSTAH KADINA DAYANAMAM
Bütün genç kızlar sizi çok beğeniyor. Sizin beğenmediğiniz bir yeriniz var mı?
Biraz megalomanlık gibi olacak ama aynaya baktığımda ben de kendimi yakışıklı buluyorum. Ama son aylarda biliyorsunuz, dizi setinde bir şanssızlık yaşadım ve kolum kırıldı. Bu süre içinde sporu bırakmak zorunda kaldım ve karnımdaki baklavalarım yok olmaya başladı. Bu yüzden artık aynaya baktığımda kendimi beğenmiyorum. (Gülüyor)

GÖRÜCÜ USULÜ EVLENEMEM
Bir kadında asla kabul edemeyeceğiniz şey nedir?
Kadının kendini beğenmiş ve küstah olmasını asla kabul edemem. Şunu bilmesi gerekir; kim olduğunun ve rütbesinin ne olduğunun benim için hiç önemi yoktur. Ben her zaman şöhretimi bir yana bırakıp masaya öğle otururum ama karşımdaki kadın şöhretimden dolayı benimle oturuyorsa, bu hiç haz etmediğim bir durumdur. Beraber olacağım kadının ünlü olup olmaması da benim için önemli değildir. Ama bir kadınla görücü usulü evlenmek bana göre değil.

AİLEMLE VAKİT GEÇİRİYORUM!
Sizi gece hayatında hiç görmüyoruz neden?
Bu bir tercih meselesi... Yapım gereği öyle çok gürültülü ortamları sevmiyorum. Tabii ki kıramayacağım birilerinin doğum günü partisine çağrıldıysam, ona katılırım ama bunun dışında ailem ya da sevdiğim arkadaşlarımla bir araya gelmeyi tercih ediyorum

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
evimi, metrobüsle, param, taşıdım, yokken


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koçtaşa gidiyorum, Evimi çok seviyorum... Bora IF Ekstra 4 30 Mayıs 2012 10:32
Forumu Taşıdım Fakat, heLp MyBB 2 03 Mayıs 2009 17:51
Arkadaşlar forumu başka hosta taşıdım bu hatayı verdii ?? [CRUEL] vBulletin Sorunları ve Çözümleri 4 01 Temmuz 2006 02:16