IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2014, 13:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu'ndan MİT açıklaması




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, MİT’in CHP’li vekilleri fişlediği iddialarına cevap verdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuyla ilgili belge istemesine şöyle karşılık verdi: "Daha önce CHP'li vekillerin MİT tarafından fişlendiğini gösteren belgeler gazetelerde yayınlandı. Bakın altını çiziyorum. Belgeler gazetelerde yayınlandı. Kendisi o dönemde Dışişleri Bakanıydı. Ve bunu sorgulamadıysa büyük bir hata yapmış. Belge istiyorsa gazeteleri açsın baksın orada belge görecek. Daha ne yapalım. Bu şuna benziyor. Bir dönem deniyordu ya, rüşvetin belgesi olur mu? Efendim biz bunların hepsini biliyoruz. Sayın Davutoğlu'na şunu söyleyin. Kendisi beni ziyarete geldi Dışişleri Bakanıyken. Musul Başkonsolosluğu'nda 49 kişi rehin tutulurken. Kendine şu bilgiyi verdim. Sayın Başkonsolos o zaman Amerika'daydı. Dışişleri Bakanlığını arıyor, IŞİD'e teslim mi olalım, yoksa mücadele mi edelim. Dönemin Başbakanını arıyor kendisi AK Parti Genel Merkezi'nde bir toplantıda. Orada soruluyor. Kendisi de evet diyor teslim olun. Bunun belgesi yok. Ama ben bunu Davutoğlu'na anlattım. İlginçtir, Davutoğlu ile gelen bir bürokrat efendim o telefonu ben ettim dedi. Belge mi istiyor benden ben devleti ondan iyi bilirim. Devletin nasıl çalıştığını bilirim. MİT'i yıpratmak istiyorsunuz. Bir kurumu yıpratmanın temel nedeni o kurumun yasa dışı çalışmasına imkan sağlamaktır. Ben mi diyorum yasa dışı çalış. MİT bana mı bağlı. Hayır. MİT'in kendi yasal çerçevesi içinde faaliyet göstermesi lazım. Elbette ki adı üstünde MİT. Hepimizin duyarlı ve dikkatli olması lazım. Ama öyle bir noktaya geldi ki, MİT'in içindeki bir grup AK Parti'ye, hükümete hizmet ediyor."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antaya, Burdur, Isparta, Konya ve Karaman illerini kapsayan bölge toplantısına katıldı. Konyaaltı Harrıngton Park Otel'de düzenlenen bölge toplantısı öncesi Emekliler Kahvehanesini ziyaret eden ve çay içen Kılıçdaroğlu, burada açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, 'Bir emeklinin burada oturuyoruz, kafamız rahat değil Ankara' şeklindeki açıklamasına şöyle cevap verdi: "Sizin için geçerli değil, bu ülkede yaşayan sorumluluk hisseden bütün vatandaşlar için geçerli. Herkesin kafasında şu soru var. Ne olacak memleketin hali nereye gidiyoruz, nasıl oluyor? Bu kaygıları aşmanın yolu da düşünen insan sayısını artırmamız lazım."

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acıklaması, kılıçdaroğlundan, mİt


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş Açıklaması Amelia Haber Arşivi 0 02 Haziran 2014 14:26
Kılıçdaroğlu'ndan cumhurbaşkanlığı seçimi açıklaması yaSmin Haber Arşivi 0 02 Nisan 2014 13:23
Kılıçdaroğlu'ndan Sarıgül açıklaması SeckiN Haber Arşivi 0 09 Eylül 2013 00:48