IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2014, 12:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polis PKK'lının firarını araştırıyor




Polis, Kobani'deki çatışmalarda yaralanan ve sahte kimlikle Türkiye'ye gelen ve Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada 4 polise rağmen kaçan Bedrettin Güçlü'nün firarını araştırıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Suriye'nin Kobani kentindeki çatışmalarda yaralanan ve sahte kimlik ile Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'nde tedavi görürken başında bekleyen 4 polise rağmen hastaneden kaçan yara kaçırılan PKK'lı Bedrettin Güçlü' nün firar olayını polis çözmeye çalışıyor. 15 Kasım'da hastaneden firar eden Güçlü ile ilgili yürütülen soruşturmada 4 polis açığa alınırken, polis 5 saatlik kamera görüntülerinde Güçlü'nün nasıl ve kimlerin yardımı ile firar ettiğini bulmaya çalışıyor.

Kobani'de çatışırken yaralanan ve sahte kimlik ile Türkiye'ye giriş yaparak Diyarbakır'a getirildikten sonra Bağlar Belediyesi'ne bağlı Kardelen Ana Çocuk sağlık Merkezi'nde tedavi altına alınan PKK'lı Bedrettin Güçlü, burada polisin parmak izi alması nedeniyle gerçek kimliği ortaya çıkınca gözaltına alınarak Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Başında nöbet tutan 4 polise rağmen 15 Kasım'da firar eden Güçlü'nün soruşturması kapsamında hastanenin güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı. Kaçma yada kaçırılmanın gerçekleştiği gün hastanenin değişik katları ile dış kısmına bakan bütün kameraların 5 saatlik görüntüsünü incelemeye alan polis PKK'lı Bedrettin Güçlü'nün nasıl ve ne şekilde kaçtığını tespit etmeye çalışıyor.

FİRAR EDEN PKK'NIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

PKK'lı Bedrettin Güçlü'nün firar soruşturmasında başında bekleyen 4 polis açığa alınırken, hastanenin güvenlik kamerası görüntülerinde polislerin hiç görülmediği belirtildi. Bedrettin Güçlü'nün kılık değiştirerek mi, başkasından yardım alarak mı kaçtığı kamera görüntülerinin incelenmesinden sonra ortaya çıkacağı belirtildi. İzmir'in Menemen İlçesi Asarlık Nüfusu'na kayıtlı Güçlü, örgüte üye olmak ve örgüt propagandası yapmak suçlarından aranıyordu.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
araştırıyor, firarını, pkklının, polis


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
DDK Özal'ı ölüme götüren ambulansı araştırıyor PassioN Haber Arşivi 0 04 Mayıs 2012 19:43
DDK Özal'ın ölümünü araştırıyor PassioN Haber Arşivi 0 26 Mart 2012 19:43
Apple iddiaları araştırıyor! Deep Apple 0 16 Şubat 2012 16:45