IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2014, 14:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu sürprizler öğretmenlere yakışır!




Bize yol gösteren, ilham veren ve geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizin en özel günü, bu yıl da coşkuyla kutlanıyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde; alışveriş merkezleri, restoranlar ve sinema salonları, baştacımız öğretmenleri çok mutlu edecek etkinlikler, indirim fırsatları ve sürprizler hazırladı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Instagram'da paylaş hediyeler kazan

Bahçeşehir Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, eski-yeni tüm öğrencileri Öğretmenler Günü'nü kutlamaya çağırıyor. Sürpriz hediyelerin dağıtılacağı etkinliğe katılmak için; Akbatı'nın Instagram sayfasında yayınlanan fotoğrafı, kendi hesabınızda #ogretmenimcanımbenim hashtag'i ile paylaşmanız gerekiyor. Bugün Akbatı Instagram sayfasına girerek, Öğretmenler Günü ile ilgili paylaşılan fotoğrafları görebilirsiniz.

Kimliğini gösterene sinema bileti

İstanbul Kozyatağı'ndaki Kozzy AVM, Öğretmenler Günü sebebiyle bugün öğretmenlere sinema keyfi armağan ediyor. Bugün alışveriş merkezine giderek öğretmen kimliğini gösteren ilk 100 kişiye sinema bileti hediye edilecek.

Bugün öğretmenlere tüm filmler ücretsiz

Sinema salonları zinciri Cinemapink'te, bugün tüm seanslardaki filmler öğretmenlere ücretsiz. 'Tüm öğretmenler misafirimiz' sloganıyla düzenlenen etkinlik; Cinemapink'in İstanbul'da Metrocity, Akmerkez, Carousel, Pelican Mall, Perlavista, Demirören, Kipa Silivri'deki salonlarıyla, Eskişehir, Antalya, İnegöl, Yalova, İzmit ve Ankara'daki şubelerinde de geçerli.

Eğlenceye doyacaklar

Vialand, tüm öğretmenlere 30 Kasım'a kadar Tema Park'a ücretsiz giriş hediye ediyor. Öğretmenlerin yanında getirdiği her misafire de yüzde 50 indirim uygulanıyor. Öğretmenler; 120 bin metrekarelik bir alanda kurulu olan Tema Park'taki 30 eğlence ünitesinde gönüllerince eğlenecek. Eğlence merkezinde; tek bir girişte Tema Park'taki tüm ünitelerden sınırsız faydalanılabiliyor.

Bir film seçin...

Altunizade'de bulunan Capitol, tüm öğretmenleri 24-27 Kasım'da sinema keyfine davet ediyor. Capitol Spectrum Sinemaları'nda öğretmen kartını gösteren tüm öğretmenler, vizyondaki filmler arasından diledikleri birini ücretsiz olarak izleyebiliyor. Bunun için; öğretmenlerin Capitol danışma noktasına giderek kartlarıyla birlikte kayıt yaptırması yeterli.

Şıklığına şıklık katın

Tergan, Öğretmenler Günü'nde her zevke hitap etmeyi başarıyor. Öğretmenler, günün koşuşturmacasında markanın zarif ve şık modelleriyle rahat adımların keyfini çıkarıyor. Bugünü güzel bir hediye ile anlamlandırmak isteyenlere, zengin renk ve model seçenekleri sunuluyor.

Zeytinyağı hediye

Filizler Köftecisi, bugün Üsküdar'daki şubesinde yemek yiyen tüm öğretmenlere zeytinyağı hediye ediyor. Uzun yıllardır öğrenciler, öğretmenler, çalışanlar ve sanatçıların uğrak yeri olan mekan; menüsünde yer alan tüm malzemeleri Balıkesir'in Gönen ilçesinde ürettiriyor.

Üç gece-dört günlük yarıyıl tatili keyfi

Ankara'da Urankent'te hayata geçirilen Royal Plus Konutları, Öğretmenler Günü'ne özel bir sürpriz hazırladı. Projeden 24 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında ev alan tüm öğretmenler, yarıyıl tatilinde Ramada İstanbul Asia'da üç gece-dört gün tatil yapma fırsatı yakalayacak.

Bu lezzetlerde indirim kaçmaz!

Beşiktaş'taki Zalatta Cafe, bugün ve yarın öğretmenlere yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor. Öğretmenler; Akdeniz'den salata çeşitlerinin, ızgaraların ve özel soslu makarnaların yer aldığı menüden diledikleri lezzeti indirimli olarak tadabilecek.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, sürprizler, yakışır, Öğretmenlere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kurtlar Vadisinde Büyük Sürprizler Var Zen Yerli Diziler 0 10 Eylül 2013 10:15
Annenizin Burcuna Göre Sürprizler N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 14 Mayıs 2012 18:19
Win 8'den yeni sürprizler! (Resimli) KarakıZ Windows 4 18 Ekim 2011 08:46