IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2014, 16:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan'ın elimi öpmesi gurur verici




Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Tunceli ziyareti sırasında elini öptüğü 80 yaşındaki Polat Kayaoğlu: "Başbakanın 80 yaşındaki bir vatandaşın elini öpmesi, benim için gurur verici" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Tunceli ziyareti sırasında elini öptüğü 80 yaşındaki Polat Kayaoğlu, "Başbakanın 80 yaşındaki bir vatandaşın elini öpmesi, benim için gurur vericidir. Kendisine bu davranışından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Ovacıklı Kayaoğlu, 23 Kasım'da Tunceli'yi ziyaret eden Başbakan Davutoğlu ile ayaküstü sohbetinin detaylarını AA muhabirine anlattı. İlçenin sorunlarını Başbakan Davutoğlu'na iletmek için o gün Ovacık'tan Tunceli'ye geldiğini belirten Kayaoğlu, Davutoğlu ile cemevi önünde görüştüğünü anımsatarak, "Sayın Başbakan benim bulunduğum tarafa yönelince ben de hem hoş geldiniz demek hem de ilçemizle ilgili sorunlarımızı iletmek için yanına gidip elini tutarak 'Sayın Başbakanım beni dinlerseniz ilçemizin dört sorunu var, mümkünse bu sorunlarımızı dile getirin' dedim. Hozat'tan gelen yolumuz, Ovacık ilçemizle Erzincan'ın İliç ilçesi arasındaki yolumuz ve Mercan köyü üzerinden Erzincan'a ulaşım sağlayacak yolumuzun tamamlanmasını, bunun haricinde üniversite mezunu gençlerimize iş sağlamalarını rica ettim" diye konuştu.

Davutoğlu'ndan çocuklarına iş istemediğini, sadece ilçesi için yapılması gerekenleri anlattığını vurgulayan Kayaoğlu, "Beni dinlediği için kendisine teşekkür ettim. Başbakanın Tunceli ziyaretinde 80 yaşındaki bir vatandaşın elini öpmesi, benim için gurur vericidir. Kendisine bu davranışından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayaoğlu ile görüşmesi sırasında çekilen fotoğrafa ilişkin, "Bu ziyaret dolayısıyla elime kapandı, öpmek istedi. Ne haddimize, bizden yaşlı birine, bir dedeye el öptürmek. Ben de mukabele ederek onun eline sarıldım" açıklamasında bulunmuştu.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
başbakanın, elimi, gurur, verici, öpmesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
De la Rosa: "Alonso'nun Benimle Çalışmak İstemesi Gurur Verici" Zen Diğer Spor Branşları 0 30 Ocak 2013 13:40
İlginç ve gurur verici bir olay.. MeLiNNa Esrarengiz Olaylar 0 06 Eylül 2012 13:19